Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieję, że ten Joker zapewni mi wygraną na PS5.
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Autor Sytuacja wygląda tak. Zostały dwa ostatnie miejsca, po jednym na każdą platformę. Byłaby to optymalna opcja, bo mielibyśmy ośmiu chętnych na Switcha i czterech chętnych na PS5 - idealnie na jakieś drabinki turniejowe. Więc jeśli znajdą się chętni, to po ewentualnym zgłoszeniu zamykają on listę na daną platformę i więcej nikogo nie chcemy. Jeśli się nie znajdą, to niestety będę musiał improwizować i cudować. W ramach zachęty dorzucam do bonusów kod na cyfrówkę Alan Wake Remastered (PS5).
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Skoro brakuje to dołączam do zabawy. Wziąłbym wersję na Switcha, ale go sprzedałem i czekam na następce. Jeżeli chodzi o PS5 to nie lepiej bo nie mam nadal napędu do konsoli xD Tak więc nie ma znaczenia, która wersja Edytowane 5 grudnia 20245 gru przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Ja to bym na ps5 chetnie przyjal. A o to zabawny mem z hazardem Spoiler
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Autor Dobra, to sytuacja wygląda następująco: Schabka dorzucam do ekipy PS5 i tym samym zamykam tamtą listę chętnych. Natomiast Ins póki co ląduje w kategorii Switch, chociaż sam najwyraźniej nie jest przekonany czy chce. Ja też nie jestem przekonany czy Ins grę w ogóle w tej chwili potrzebuje i zgłasza się tylko by mi ułatwić zadanie. Doceniam, ale nie wymagam aż takich poświęceń xd Umówmy się, że jeśli do czasu gdy będę robił losowanie nie zgłosi się nikt z chrapką na tego Switcha, to z ławki rezerwowych wchodzi do gry Ins. POJAWIŁA SIE NOWA ODPOWIEDŹ: @easye jaka platforma Mordo?
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Switch, ale ja nawet nie potrafię grać w pokera i wszedłem jak zwykle ostatni, wiec mną się nie przejmuj!
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Autor Uwielbiam gdy jesteście tacy zdecydowani. Dobra, to napierdalajcie się z Insem o slota. Potrzebuję jasnej deklaracji do północy jutro, bo w tej chwili to już nie wiem czy chcecie, czy nie.
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru xD fajnie teraz możesz zrobić dodatkową walkę o wejście do turnieju! a tak na poważnie był pierwszy, więc niech gra INS.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Nie biorę udziału ale mogę do puli dodać Spoiler Nowa nie noszona, mój łeb za wielki Mogę oddać do puli
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Autor Dziękuję, w imieniu swoim i ewentualnego przyszłego zwycięzcy. Później dopiszę do listy bonusów. Tymczasem przypominam, że listy chętnych na obie platformy są zamknięte. Switch: Liściu, Bzduras, XM., second, mozi, ProstyHeker, Daffy, easye. PS5: Wiśnier, Dante, MYSZa7, schabek.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Jeśli na tego miesięcznego Nintendo Online nie ma żadnych ograniczeń co do użycia typu tylko nowe konta to można dorzucić do puli bonusów. Może komuś się przyda.
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @BRY@N nie mam pojęcia Mordo, więc dorzucę do listy, a czy działa ustali się później ;] Tymczasem mam wyniki i nie zawaham się nimi z Wami podzielić. Standardowo przypominam: nie wołamy zwycięzców, by nie spoilować wyników. Na laureatów i ich decyzje dotyczące adresu wysyłki (preferowany InPost, ale możemy się dogadać) i wyboru nagrody bonusowej czekam w prywatnych wiadomościach. Kolejność wyboru bonusu to: kto pierwszy, ten wybiera pierwszy, proste. Pełna lista nagród w poście z ogłoszeniem aktualnego giwałeja (strona wstecz).
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Ożeszkurna, nieironicznie te helikopterki sprawdziłyby się jako jakaś minigierka w takiej Yakuzie na automatach. Półfinał switchowy z moim przeciwnikiem, myślałem, że mi pikawa wyskoczy przez moment - normalnie jak jakaś wymiana parry w Sekiro. Zacięta walka, gratulacje dla zwycięzców!
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Autor 3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): @Kmiot Mojego nie dopisałeś Nie to, że się przypominam Masz rację, przepraszam, umknęło mi, już dopisuję.
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru Bajer ta gierka w helikopterki! Gratulacje dla zwycięzców i brawa dla Kmiota za kolejny emocjonujący turniej.