Kosmos 2 711 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Ponownie biorę udział 1 Cytuj
Dante 430 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Bajer lampka, zgłaszam się do udziału. 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 12 stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 stycznia 2021 @Kosmos @Dante wchodzić śmiało. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 16 stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 stycznia 2021 Decyzje zapadły, pogódźcie się z tym. 6 6 13 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 0.7 Spoiler Moziego i resztę nielotów, to do kontynentalnego po tych zawodach Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Zauważyłem, że soulsowcy Spoiler wyłapali największy wpierdol od gry , zupełnie tak jakby mieli to w DNA. 1 7 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Ciekawe czy wszyscy mieli regulaminowe kombinezony Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Nie wiem jak wy ale ja w glowie mialem komentarz Szaranowicza caly czas. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 stycznia 2021 Przy okazji: wymieniajcie gry, w których da się przeprowadzić podobne "losowanie" - czyli wystawić do rywalizacji/walki sterowanych przez KOMPUTER zawodników, by on zadecydował o zwycięzcy. Nie musi być to coś, co od razu angażuje ileś uczestników, bo nawet w bijatykach 1vs1 zawsze można zorganizować pewnego rodzaju "drabinkę" i po kilku(nastu) pojedynkach zostanie tylko jeden zawodnik. Rzecz w tym, by była możliwość ustawienia walki CPU vs. CPU z graczem tylko w formie widza. Coś ktoś? Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Każdy RTS bez jednostek latających z edytorem losowych plansz by spełnił te kryteria. My oddzielamy się ścianą nie do przebicia a wtedy CPU będzie się lało między sobą. Turówki też by dały radę. W heroes 3 dodatkowym czynnikiem losującym jest losowanie stylu gry dla CPU, wojownik, odkrywca, ekonomia itp. No i można skipować walki które w tym scenariuszu trwały by sekundę. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Kazde szachy no ale nie wiem czy mamy tyle czasu. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 PES/FIFA? Kiedyś była taka opcja. Może same karne? Co do zwycięzcy... Spoiler No dziwne, że wygrał z takim nickiem. Przed startem było pewne, że będzie miał najlepsze noszenie. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Znów pozytywne zaskoczenie formą losowania. Ja niestety zostałem przez sędziego zdyskwalifikowany na kilka konkursów, jednak przebieg kolejnych fascynujacy, trochę mniej emocji, jak się patrzy z boku, jednak dalej kreatywność na plus! 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 (edytowane) 0.7 Fajnie byłoby wygrać grzybka, ale jeszcze większą nagrodą byłoby to, że doopa pupcia pękła by bez smarowanka Gratulację dla zwycięzcy 5 godzin temu, Kmiot napisał: Przy okazji: wymieniajcie gry, w których da się przeprowadzić podobne "losowanie" - czyli wystawić do rywalizacji/walki sterowanych przez KOMPUTER zawodników, by on zadecydował o zwycięzcy. Nie musi być to coś, co od razu angażuje ileś uczestników, bo nawet w bijatykach 1vs1 zawsze można zorganizować pewnego rodzaju "drabinkę" i po kilku(nastu) pojedynkach zostanie tylko jeden zawodnik. Rzecz w tym, by była możliwość ustawienia walki CPU vs. CPU z graczem tylko w formie widza. Coś ktoś? Quake 3 Arena -> odpalisz chyba nawet na opiekaczu do kanapek. Odpalasz arenke, ustawiasz boty, dajesz czas i wygrywa osoba z największą iloscią fragów. Edytowane 16 stycznia 2021 przez oFi 1 1 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 No to w końcu przydało się na coś oglądanie skoków od czasów Matei Roberta! Dziękuje organizatorowi za mega turniej, a przeciwnikom za walkę! Mega się cieszę z nagrody! Idealna dla mnie! 2 Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Quake 3 brzmi spoko, no i każda bitka też byłaby fajna do oglądania. Można też zasadzić cebule e stardew valley i ta ktora będzie złota wygrywa Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 SOLDAT chyba jeszcze ma opcję deadmatchu z tego co pamiętam Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 stycznia 2021 (edytowane) Dobra, tylko teraz jeszcze dwie dość istotne kwestie. Aktualnie i jeszcze przez dłuższy czas nie mam dostępu do PC Gaming, więc gry stricte blaszakowe odpadają. W tej chwili tylko PS4 i Switch, ewentualnie mobilka (tak jak w przypadku DSJ2). Albo też coś ze sprzętów, które mam gdzieś w piwnicy czy pochowane po szufladach: PSX (i PSX classic, więc .ISO i jazda), PS3, WiiU (xd), Vita, 3DS, choć tutaj rodzi się problem dostępu do danych gier). Chyba że ktoś byłby skory mnie w jakimś "PC Gaming losowaniu" wyręczyć raz na jakiś czas. Oczywiście komentarz jest z grubsza zbędny nie trzeba się przesadnie angażować, wystarczy zapis rozgrywki (nawet nagrywanie ekranu przy pomocy smartfona), więc można odpalić CPU vs. CPU i pójść zrobić sobie herbatę. Chodzi tylko o wygodny dostęp do gier z PC i bym nie musiał ogarniać za każdym razem uczciwych zasad losowania w grach, w które nigdy nie grałem. Druga kwestia jest taka, żeby wyłanianie zwycięzcy nie trwało pół godziny czy godzinę. Myślę, że 10-15 minut to maks, chyba że trafi się jakiś wyjątkowy giwałej z dużą ilością uczestników i dłuższe losowanie będzie usprawiedliwione. Edytowane 16 stycznia 2021 przez Kmiot Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 296 Opublikowano 16 stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 11:15, balon napisał: W przypadku wygranej lampka stanie dumnie w nowopowstającym HC balona juniora! 2 godziny temu, balon napisał: Mega się cieszę z nagrody! Idealna dla mnie! No nastepny co lowi na dziecko. 11 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Hhehe nie no dam młodemu do pokoju, ale codziennie będę mu odpalał po czytaniu bajki na dobranoc! W sumie on to ja, a ja to on, więc ganz egal! Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 stycznia 2021 Przecież wiadomo, że jak coś idzie "dla dzieciaka", to w dużej mierze idzie też dla nas. Jesteśmy dużymi dziećmi i nie potrafimy tego ukryć. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Ja bym się sobą brzydził jakbym musiał/chciał to ukrywać! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi