Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DMC2 pewnie tam, gdzie jego miejsce - na kompostowniku.

Nie informowaliśmy o tym tutaj, ale Dante dobrał sobie w ramach bonusu kubas od Bzdurasa, więc w sumie wyszło na bogato. Tym samym oficjalne dzięki ode mnie dla sponsora za podniesienie prestiżu tej zabawy i polecam się innym, którzy mają zbędne drobiazgi, których bez większego ciśnienia są w stanie się pozbyć (jeśli pokaże się jakiś chętny).

Stay tuned, na weekend pewnie coś nowego zapodam, kurwa ten, elo.

• Lubię! 3
Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Oby to było ps5 i używane majtki kmiota  :)

Ta, a potem byłoby jak z Cyberpunkiem i skarpetami.

"Konsoli nie chcę, ale o majtki powalczę".

I zaś tworzyć osobne listy oraz losowania.

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Mejm napisał:

Zastanawiam sie czy nie wziac udzialu po to aby obnizyc Pupciowi szanse :nosacz3:

Ja się zastanawiam czy nie wrzucić info w statusach o darmowej grze do wylosowania. Zawsze to ktoś przylezie :isee:

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Kmiot napisał:

Ja się zastanawiam czy nie wrzucić info w statusach o darmowej grze do wylosowania. Zawsze to ktoś przylezie :isee:

Wrzuć info na ppe.pl zobaczymy jakie stada ludzi przywieje.

Opublikowano

Niby tak, ale szanujmy się. Gdybym miał grę oddać całkowicie obcej osobie spoza forum, to równie dobrze mógłbym ją położyć na murku śmietnika. Zaoszczędziłbym na wysyłce.

Opublikowano

@Pupcio

No nie wiem, albo ślesz tego nudeska (zależy czyjego) i to zostaje między nami, albo robisz z tego publiczne show i zaraz będziesz miał konkurentów, a moje PM zaroi się od walentynkowych zdjęć.