XM. 10 843 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Chója sobie postawisz, będzie moja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Zapomnijcie, tym razem ja zgarniam nagrodę. Mocno w to wierzę, więc tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Dobra, Panowie, głupia sprawa wyszła, bo okazało się, że jednak pies mi zjadł tę gierkę, więc losowania nie będzie. Aha, i Mejm ma dożywotniego bana. No to do następnego razu. 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 No jest opcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Hehe no trudno, ja i tak przypadkiem wygrałem gdzie indziej stardew valley na switcha więc jak ja wrzucę do zakupów growych to na 100% nie będzie to stardew valley od Kmiots Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 W sumie przypomniałem sobie, że przecież ja nawet nie mam psa, LOL. Gierkę znalazłem (leżała pod stołem wraz z moją godnością) więc losowanie jednak aktualne. A skoro Pupcio wygrał już gdzieś indziej, to pewnie chętnie ustąpi miejsca innym? 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Pokerową zagrywka Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Shieet Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Odsuncie sie amatorzy Pamietacie jak gralem na dzialce w golfa? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Cześć Wam, biorę udział w zabawie, gdyż Stardew Valley to jedna z moich tzw. Gier Życia. Posiadam wersje cyfrowe na PS4, Switch, oraz wersję pudełkową na PS4. Moim marzeniem jest mieć grę w pudełku switchowym, gdyż jest kurde piękne . A zamiast mema, wrzucę rebus: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Dla pewności jedynie potwierdzę aktualną listę uczestników, bo nie robiłem tego na bieżąco. Ogólnie dopuściłem wszystkich użytkowników, chyba że zaznaczyli w poście inaczej. Więc jeśli ktoś chciał, a go przegapiłem, albo zakwalifikowałem, a nie chciał, to teraz jest czas na szybkie korekty, aby potem nie było nieporozumień. W losowaniu udział wezmą: @Pupcio @creatinfreak @XM. @mozi @Bzduras @Kosmos @second @areka @giger_andrus @kanabis @Rozi Lista wciąż otwarta, losowanko pewnie jutro koło południa, albo coś. Tymczasem dorzucam kilka pierdółek do Listy Bonusowej. Breloczek Sushi Striker. Nowy. Metalowy. Fotka. Trzy arty i OST do Anno 1800. Wszystko w gustownej, kartonowej kopercie. Fotka. Gra na PS3 Batman: Arkham City. Wydanie GOTY z najbardziej oszpeconą okładką w historii branży. Stan płyty bdb, pudełka i papierów (ang) również. Fotka. Gra na PS3 L.A. Noire. Complete Edition. Stan płyty dobry (pojedyncze mikroryski, ale wszystko hula, bo sam w nią swego czasu grałem), papiery stan bdb (jest solidna instrukcja w formie książeczki, angielska), pudełko stan raczej mierny (ślady kleju i rysy, ale nie jest w żaden sposób pęknięte). Fotka. Gra na PS3 Vanquish. Stan płyty bdb, papiery bdb (książeczka-instrukcja po angielsku), pudełko stan dobry (lekko pomarszczone z tyłu). Fotka. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) Standardowo uprasza się o unikanie wołania i wymieniania nicków w ewentualnych komentarzach (albo bez @ i chować w spoiler), aby nikomu nie spoilować wyników. Oczywiście można obejrzeć całe, ale z racji, że leniwy ze mnie komentator nie obrażę się, jeśli ktoś przewinie od razu na rezultaty. Laureata zapraszam na PM. Edytowane 20 lutego 2021 przez Kmiot 9 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Nie lubię być prorokiem, a tak się podjarałem po pierwszym wyścigu Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Podskórnie czułem, że znowu wygra największy fan, no i tak też się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Kurla ale pojedynek gigantów! Jeden i drugi zasługiwał na win. Gratulacje dla zwycięzcy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Byłoby ciekawiej gdyby zamiast losowego ustawienia była odwrócona stawka, ale i tak się fajnie oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Zwycięzcy gratuluję, ale miał farta z losowaniem pozycji. Coś tam chciałem walczyć ale nie było szans Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Co ja mogę powiedzieć? Czerwony kolor zawsze +10 do szybkości ale fakt ze tylko dobre pozycje mnie uratowały xD mmm 2 wygranko pod rząd, chyba czas spróbować zagrać w totka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Wyniki podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 3 godziny temu, Square napisał: Byłoby ciekawiej gdyby zamiast losowego ustawienia była odwrócona stawka, ale i tak się fajnie oglądało. Wiem, ale nie było takiej możliwości. Jak tak później oglądałem to dopiero dotarło do mnie, że ostatecznie zadecydował właśnie wyjątkowo szczęśliwy grid, bo z końcówki stawki raczej trudno było rywalizować, o czym boleśnie przekonał się m.in Bzduras. AI popełniało drobne błędy, ale to ogólnie u wszystkich po równo, więc chyba nikt na tym nie zyskał. Niektórzy mieli też mało sensowne pit stopy i dobór opon co ich stawiało w trudnych sytuacjach. Poza tym mam wrażenie, że mimo ustawienia identycznych statów dla wszystkich AI i tak w jakimś stopniu się przed wyścigiem/pucharem losuje formę i przez to niektórzy zawodnicy odstawali poziomem. Bo staty identyczne, ale wszyscy nie mogą jechać identycznie, więc jakoś trzeba sztucznie rozciągnąć stawkę. Żeby była jasność jak przydzielałem miejsca w teamach: Maksimum to 20 uczestników (po dwóch w teamie). Komputer do wyścigu pobiera rywali poczynając od prawego dolnego rogu i leci wstecz, więc tam też zacząłem wpisywać uczestników (według kolejności zgłoszeń) w miejsce oryginalnych kierowców. Dlatego jest tam Pupcio (pierwszy zgłoszony) i Rozi (11. zgłoszony). W tygodniu trochę testowałem grę szukając najlepszej konfiguracji wyścigów i zwycięzcy byli różni, losowane pozycje też różne, więc raczej nie mam brzydkich podejrzeń co do AI. Ogólnie wszystko kwestią szczęścia - miejsce w teamie, grid, wyścig. Ale przyjmuję na klatę, że wyniki mogą się wydawać podejrzane, szczególnie przez pryzmat igraszek w temacie. Przypadek? No, wbrew pozorom to tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 @Kmiotto dawaj tego nudesa na forum co dostałeś od pupcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Wysłał ze starym, więc naprawdę mu zależało. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi