Square 8 769 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 26 minut temu, Kmiot napisał: Szczerze mówiąc dopiero to zauważyłem. Ja byłem przekonany, że to specjalnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oFi 2 519 Opublikowano 21 marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 marca 2021 Trochę się zeszło, ale pojedynki były zacięte. Przypominam o niepodawaniu wyników oraz niecytowaniu zwycięzcy w postach Gratuluję i do następnego 9 1 4 1 1 Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 21 marca 2021 Autor Opublikowano 21 marca 2021 Ja tylko zacytują fragment rozmowy z PM: Cytat Kmiot: Ja się nie znam na DB i tych grach. W maksymalnie około 15 minut się wyrobią z obijaniem sobie ryjów? oFi: myślę, że do 20min góra. :oFiface: Nie no, obejrzałem całe oczywiście, bo muszę dawać dobry przykład i było tam wszystko, z czym kojarzy mi się DB: dziwne postacie, koszmar epileptyków, góra pękająca pod naporem ciała przeciwnika bezwładnie lecącego po piorunującym ciosie, ciosy skutkujące grzybami atomowymi. Ale zauważyłem też, że to bardzo niehonorowa walka, bo wiele ciosów leciało w plecy. Rzecz jasna wynik turnieju jest jak najbardziej legitny i obowiązujący, a zwycięzca niepodważalny, więc proszę go o kontakt na PM w celu podania adresu wysyłki i wybrania nagrody bonusowej (opcjonalne). No i organizatorowi @oFi należą się z mojej strony oficjalne podziękowania. Za fatygę, pomysł, inicjatywę, realizację oraz zdjęcie ze mnie na chwilę tego jarzma organizacji losowania. Uwierzcie lub nie, ale nie potrafię tego traktować pobłażliwie i kwestia często zaprząta mi myśli (np. przed snem). Zresztą mam wrażenie, że oFiemu stresik też towarzyszył xd Pewnie, że mogło wyjść krócej, ale diabli tam. Poza tym tip top, chociaż ni chuja nie kumam tych postaci, ich "klas" i zależności. No i ta trzecia runda finału 1 Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 No ale przynajmniej gierka trafi do klapa Cytuj
LiŚciu 1 275 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Jakie emocje. Pięknie się oglądało. Dzięki. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Ostatni raz się tak emocjonowałem walkami w dragon ballu za dzieciaka Brawa dla @oFi za pomysł. 1 Cytuj
Mejm 15 408 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Poje.balo was z tym czasem? xD 2 1 Cytuj
Rudiok 3 382 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Obejrzeć jeden odcinek serialu czy losowanie? Wybór może być tylko jeden Cytuj
Square 8 769 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Na razie tylko sam początek obejrzałem, ale gratuluję pomysłu, najlepszy DB zaraz po FighterZ. Z tym czasem to widzę konkretnie wyszło, i w sumie szkoda, że nie pokusiłeś się o turniej zamiast duel. 1 Cytuj
Bzduras 12 823 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 1 godzinę temu, schabek napisał: No ale przynajmniej gierka trafi do klapa Przecież zwycięzca zaczyna dzień od tej pozy bojowej: 2 Cytuj
Dud.ek 2 063 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Brawo za pomysł, lepsze od ksw. 1 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 46 minut temu, Square napisał: Na razie tylko sam początek obejrzałem, ale gratuluję pomysłu, najlepszy DB zaraz po FighterZ. Z tym czasem to widzę konkretnie wyszło, i w sumie szkoda, że nie pokusiłeś się o turniej zamiast duel. Jest w tej grze forma turnieju, ale nie można ustawić samych CPU jako zawodników (albo ja nie potrafie tego zrobić ) Stresik oczywiście był, takiej gali forumkowej jeszcze nie prowadziłem Cytuj
Square 8 769 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Wydawało mi się, że jest. Ale i tak jak chciałeś dać do dwóch czy trzech, to jednak tylko duel. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 To widzę, że muszę sobie wieczór zarezerwować na te emocje.Tym razem nie brałem udziału, bo gift poza moim zainteresowaniem, ale widzę, że jak tak dalej pójdzie, to z losowania będą w odcinkach Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Opublikowano 23 marca 2021 Myślicie, że laureat kiedyś zauważy, że wygrał? Cytuj
Ukukuki 7 219 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 24h i nagroda idzie do drugiego miejsca. Po problemie panie @Kmiot. Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 15 minut temu, Kmiot napisał: Myślicie, że laureat kiedyś zauważy, że wygrał? Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) 15 minut temu, Ukukuki napisał: 24h i nagroda idzie do drugiego miejsca. Po problemie panie @Kmiot. Wolałbym się do tego nie posuwać, tym bardziej bez wcześniejszego ostrzeżenia i ZAPISU W REGULAMINIE. Edit. Patrzcie, patrzcie, kogo to morze na brzeg wyrzuciło. Edytowane 23 marca 2021 przez Kmiot Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Byłem zbyt zajęty robieniem emotek, wybaczcie. Cytuj
Ukukuki 7 219 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 3 minuty temu, Kmiot napisał: Wolałbym się do tego nie posuwać, tym bardziej bez wcześniejszego ostrzeżenia i ZAPISU W REGULAMINIE. Edit. Patrzcie, patrzcie, kogo to morze na brzeg wyrzuciło. Warto się zastanowić Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Opublikowano 23 marca 2021 Luz Mordo, nie Ty pierwszy i nie ostatni się spóźniasz na ceremonię. Dawaj namiary i ewentualną bonusową nagrodę na PM. Dzisiaj nie wyślę, ale może jutro :] 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 947 Opublikowano 27 marca 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 marca 2021 (edytowane) Jest tutaj ktos jeszcze? Bo jak nie, to wypierdalam. Pewnie tylko Mejm zagląda z nadzieją, że w końcu będzie PS4 do wygrania, ale koniecznie nowe ze sklepu, bo przecież nie chce używki. Jednak nie tym razem, przyjacielu, przykro mi. Oddam za mema #12 Tym razem mam dla Was (a dla Mejma nie) grę, która z łatwością zgarnęłaby wszystkie nagrody GOTY 2020, gdyby tylko ci zapyziali redaktorzy i gracze nie brali pod uwagę innych gier, które są od niej pod różnymi względami lepszymi tytułami. I gdyby odrzucić gry AAA. Zresztą i tak wszystkie media ZNAJĄCE SIĘ NA GRACH wybrały ten tytuł na GOTY 2020, przynajmniej tak uważa Ogqozo, a to już stwierdzenie, z którym należy się liczyć. Powinniście już wiedzieć o co cho. A jeśli nadal nie, to spiesznie informuję, że do wygrania będzie ekskluzywny (pomijając PC, ale wiadomo, że komputerki to tylko do przeglądania forum się nadają) tytuł na konsolę Nintendo Switch. Zapraszam do zabawy. Zapraszam do Hedesu. Spoiler Oczywiście jako zatwardziały #teampudełka czuję się zobowiązany do rozpowszechniania jedynej słusznej idei fizycznych wydań i mam tutaj śliczne, wciąż oryginalnie zafoliowane pudełeczko z grą. Smukłe jak łydki antylopy, pozbawione ostrych kantów, przez co aż kusi, by je przytulić oraz muskać opuszkami palców. Nawet folia jest wyjątkowo wysokiej klasy, a pasek z logo Nintendo wręcz hipnotyzuje wzrok. Okładka jest w języku Szekspira oraz E.L. James. Że naklejka obwieszczająca iż mamy do czynienia z POLSKĄ WERSJĄ JĘZYKOWĄ szpeci ten rarytas? Otóż zejdzie wraz z folią, więc śpijcie spokojnie. A co w środku? Rzecz jasna cart z grą (wasabi taste), jest też mała książeczka z artami postaci, jak również kod na cyfrową wersję OST - 2,5 godziny z utworami niesamowitego Darrena Korba, wystarczająco wiele czasu, by zwalić sobie konia kilkakrotnie. Będzie dobrze, dzieciak. Jeśli jesteś tu pierwszy raz, to zapraszam do pierwszego posta tematu po szczegóły. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić ulubionego mema/filmik/gif związanego z szeroko pojętą grecką mitologią. Myślę, że pole do popisu jest spore, bo można posiłkować się innymi grami z tej tematyki, a nawet dziełami z innej branży (choćby disneyowski Herkules, z którego miałem kasetę z OST, ale to chyba opowieść na inną okazję). Byłoby miło, gdyby wklejony materiał był śmieszny, ale nie jest to koniecznością - nieśmieszny mem świadczy (ale nie najlepiej) tylko o autorze. Terminy jak zawsze - w okolicach przyszłego weekendu losowanko, po weekendzie wysyłanko (Paczka Poczta Polska). Możliwy deadline zgłoszeń w piątek (20:00), ale jeśli, to o tym poinformuję. W każdym razie jeśli chcesz się zgłosić, to lepiej w miarę możliwości od razu. Naturalnie zapraszam ewentualnych chętnych użytkowników z inicjatywą do zorganizowania losowania w moim imieniu. Jak nie teraz (mam już wstępną koncepcję), to może przy kolejnej edycji. Ogłoszenie stale aktualne. Uczestników uprasza się o pewną kontrolę nad własnym udziałem w losowaniu i pilnowanie wyników, bo nikt ich wołał nie będzie. Lista Bonusowa: MYSZa7 zgarnął PES 2019, więc ta opcja wypada z listy. Artbook Frostpunk. Nowy, wciąż w folii (lekko naddartej, ale sam artbook nie jest zadraśnięty). Format 19x14cm. Wspaniały kalendarz ścienny 2021 prosto z Jedynego Magazynu Tylko O Konsolach PSX Extereme. Format w zwisie 40x30cm. Trzy arty i OST do Anno 1800. Wszystko w gustownej, kartonowej kopercie. Gra na PS3 Batman: Arkham City. Wydanie GOTY z najbardziej oszpeconą okładką w historii branży. Stan płyty bdb, pudełka i papierów (ang) również. Gra na PS3 L.A. Noire. Complete Edition. Stan płyty dobry (pojedyncze mikroryski, ale wszystko hula, bo sam w nią swego czasu grałem), papiery stan bdb (jest solidna instrukcja w formie książeczki, angielska), pudełko stan raczej mierny (ślady kleju i rysy, ale nie jest w żaden sposób pęknięte). Gra na PS3 Vanquish. Stan płyty bdb, papiery bdb (książeczka-instrukcja po angielsku), pudełko stan dobry (lekko pomarszczone z tyłu). PSX Extreme # 284 (kwiecień 2021) - wersja kioskowa "basic", czyli bez dodatkowych stron PE+. W zasadzie to mam nawet dwa do oddania. Egzemplarze w zasadzie nowe, ale mogą mieć drobne zagięcia czy inne felery wynikające z faktu, że przychodzą do mnie pocztą i różnie bywa z ich stanem. Z rzeczy organizacyjnych: wrzuciłem nową ankietę. Wyniki poprzedniej weszły już w życie, więc nowe głosy nie miałyby znaczenia. Obecnie pytam o gry na jaką platformę najbardziej Was interesują. W sensie, że wzięlibyście udział w losowaniu, gdybym takową wrzucił. Można głosować na więcej niż jedną platformę. Druga kwestia jest taka, czy należy wprowadzić jakiś wymóg co do zgłoszenia laureata po nagrodę. Wiecie co mam na myśli, bo zdarza mi się czekać kilka dni na reakcję wygranego. Jestem wyrozumiały, ale może nie powinienem, skoro ktoś wpada tu tylko zostawić mema, a potem znika na tydzień i w sumie jemu to whatever? No to spierdalam, elo. Edytowane 3 kwietnia 2021 przez Kmiot 11 3 1 Cytuj
Figuś 21 272 Opublikowano 27 marca 2021 Opublikowano 27 marca 2021 Chętnie bym z tobą Harnasia wypił za te giveawaye Udziału nie biorę bo nie mam Switcha 1 1 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 27 marca 2021 Opublikowano 27 marca 2021 Udziału nie biorę, za to wrzucę złoto polskiego dublingu kiedy jeszcze było modne: 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi