Kmiot 13 622 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Dawno nie było tradycyjnego, klasycznego losowanka, więc mały sneak peek tego nadchodzącego. Istnieje szansa, że nie będzie trwało 45 minut. Ogólnie lista wciąż otwarta, bo ilość miejsc nieograniczona. Wyniki jakoś w weekend. Aha, do nagród bonusowych wrzucam nowe PSX Extreme #284, bo mam trzy egzemplarze. Ktoś może sobie wziąć do lektury na sraniu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Dość mocny squad To może być dla kogoś cudowny zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 @Bzduras jak wygrasz to zaczaje się na Ciebie u grubasa... to mój Hades! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Kupisz sobie. To mój czas, po dwunastu giwałajach czas w końcu zająć miejsce na podium. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Czyli się napierdalamy.... OKEJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Hades WisnieR to ty masz pietro nizej. Nie wiem po co ci drugi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 6 minut temu, WisnieR napisał: Czyli się napierdalamy.... OKEJ Moi ludzie już wchodzą na Twoje piętro! Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Powiedziałeś im, że to 4te ... bez windy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Spokojnie, pakowali w staminę wszystkie skill pointy. Wierzę w ich kompetencje, bo wzorowo usuwają konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Pamiętaj żeby dobry napiwek zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Dobra, dzisiaj weekend wiec chyba wjedzie to losowanie od oFiego. Musi byc 100% completion przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 49 minut temu, Mejm napisał: Dobra, dzisiaj weekend wiec chyba wjedzie to losowanie od oFiego. Musi byc 100% completion przeciez. Tym razem nie będzie odemnie. Ale widząc ile juz jest uczestników to losowanko mogło by potrwać z godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Jeszcze zdążę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 (edytowane) Jasne Mordeczko, postaram się gdzieś Cię wcisnąć. Zakładając, że nie jesteś jednym z tych, którzy mają już pudełkowego Hadesa, ale łakomią się na drugiego, zamiast podzielić się tym dobrem z innymi. Nie wiem, może jestem trochę dziwny, ale trochę mnie to zniechęca. Drama czy przesadzam? Edytowane 3 kwietnia 2021 przez Kmiot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 @Kmiot Twoja akcja jest fajna i daje ludziom frajdę. Z drugiej strony jestem w miarę poważnym człowiekiem i nie zamierzam Ci tego psuć jakimiś kombinacjami. Napisałem w drugim temacie co się dzieje z Hadesem. To Twoja piaskownica i jak się masz z tym czuć dziwnie to możesz mnie pominąć. No hard feelings. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 W razie czego charytatywnie mógłbyś mnie wspomóc.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 7 godzin temu, giger_andrus napisał: @Kmiot Twoja akcja jest fajna i daje ludziom frajdę. Z drugiej strony jestem w miarę poważnym człowiekiem i nie zamierzam Ci tego psuć jakimiś kombinacjami. Napisałem w drugim temacie co się dzieje z Hadesem. To Twoja piaskownica i jak się masz z tym czuć dziwnie to możesz mnie pominąć. No hard feelings. No nie wiem stary, bierzesz udział w jakimś sensie "akcji charytatywnej", by nagrodę przeznaczyć na inną akcję charytatywną. To już dla mnie jakaś kombinacja. Założeniem tej zabawy jest, że zwycięzca bierze nagrodę dla siebie (co jest zaznaczone w "regulaminie"), a jeśli jest to gierka, to w celu własnoręcznego ogrania, albo do pudełkowej kolekcji. Wielu to rozumie i często pojawiają się memy z adnotacją "nie biorę udziału, bo grę już mam", albo "gierkę przeszedłem, więc rezygnuję z udziału, niech ktoś inny też ma szansę zagrać". Zdaję sobie sprawę, że naiwnością z mojej strony byłoby liczyć, że wszyscy podchodzą do tego tak uczciwie. Wielu po ograniu tytułu pewnie pchnie gierkę dalej, no ale może przynajmniej jej skosztują i im się spodoba. Inni sprzedadzą od razu, ale moze chociaż nie zrobią tego bezczelnie na Pchlim Targu. O pewnych rzeczach piszemy tu otwarcie. Było Stardew Valley na Switcha, Pupcio przyszedł i stwierdził, że konsoli nie ma (może będzie miał), ale grę uwielbia i chciałby ją mieć "w kolekcji", a ja to szanuję i dla mnie jest to dobry powód. Ty przyszedłeś, rzuciłeś memem bez żadnego komentarza, ani słowem o tym, że "gry nie chcę dla siebie, ale chcę ją przeznaczyć na szczytny cel" gdzie wszyscy byśmy wiedzieli z kim tańczymy. Więc jestem trochę skonfundowany, bo albo się bawimy, a potem cieszymy fantem, albo traktujemy to jako źródło zysku. A jak już ktoś chce mnie wydoić, to niech robi to tak, abym o tym nie wiedział i chociaż udaje, że się bawi z nami. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Nie no tu nie ma co dyskutować imo permban na temat dla gigera i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 No nie do końca bo XM i Bzduras ograli Dmc5 a mimo tego brali udział. Jaki też jest sens brania udziału jak się nie ma konsoli jak Pupcio? Zagra za 10 lat? Zabiera szanse ogrnaia tym co mają switcha. Tak tylko mówię... Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 ? Ani Ja ani Bzduras nie braliśmy wtedy udziału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 No tak średnio bym powiedział, tak średnio. Dla mnie należy się dyskwalifikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 51 minut temu, mozi napisał: No nie do końca bo XM i Bzduras ograli Dmc5 a mimo tego brali udział. Jaki też jest sens brania udziału jak się nie ma konsoli jak Pupcio? Zagra za 10 lat? Zabiera szanse ogrnaia tym co mają switcha. Tak tylko mówię... Bez urazy Nie brałem udziału w losowaniu DMC5. Ba, z tego co pamiętam wygrał wtedy Dante i dostał ode mnie w bonusie kubek z Avengersów obok gierki od Kmiota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 33 minuty temu, mozi napisał: No nie do końca bo XM i Bzduras ograli Dmc5 a mimo tego brali udział. Już kolega XM. wyjaśnił - zarówno on, jak i Bzduras nie brali udziału w losowaniu DMC5. W pierwszym poście są wszystkie losowania, gdyby ktoś szukał potwierdzenia. 35 minut temu, mozi napisał: Jaki też jest sens brania udziału jak się nie ma konsoli jak Pupcio? Zagra za 10 lat? Nawet jeśli zagra za 10 lat, a do tego czasu będzie trzymał grę na półce, to dla mnie wystarczający powód, by takiego zawodnika dopuścić do losowania. Różne są motywacje, nie wszystkie muszę rozumieć i podzielać, ale póki nie chodzi o zysk finansowy płynący ze sprzedaży nagrody, to mogę spróbować zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Kiedy ja po prostu jestem szczęśliwy gdy patrzr na to cudo w mojej kolekcji i mogę lizać ten sam cart co Kmiot gorzki jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Kmiot napisał: Już kolega XM. wyjaśnił - zarówno on, jak i Bzduras nie brali udziału w losowaniu DMC5. W pierwszym poście są wszystkie losowania, gdyby ktoś szukał potwierdzenia. Nawet jeśli zagra za 10 lat, a do tego czasu będzie trzymał grę na półce, to dla mnie wystarczający powód, by takiego zawodnika dopuścić do losowania. Różne są motywacje, nie wszystkie muszę rozumieć i podzielać, ale póki nie chodzi o zysk finansowy płynący ze sprzedaży nagrody, to mogę spróbować zrozumieć. A to przepraszam panowie. Ok rozumiem co do pupcia to masz rację. Edytowane 3 kwietnia 2021 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi