Plugawy 3 679 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 5 godzin temu, Pupcio napisał: Kiedy ja po prostu jestem szczęśliwy gdy patrzr na to cudo w mojej kolekcji i mogę lizać ten sam cart co Kmiot gorzki jest Bo Kmiot nie pol soku z ananasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Kurde taki rarytas, zmieszczę się jeszcze i czy nadaję się na konkurs? Jak nie to trudno 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Nadasz się i zmieścisz. Planowałem losowanie zrobić dzisiaj (w sensie: w sobotę), ale plany są od tego, by się psuć, więc się zepsuł. Nowy plan: losowanie jutro w godzinach popołudniowych. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 21 godzin temu, Kmiot napisał: No nie wiem stary, bierzesz udział w jakimś sensie "akcji charytatywnej", by nagrodę przeznaczyć na inną akcję charytatywną. To już dla mnie jakaś kombinacja. Założeniem tej zabawy jest, że zwycięzca bierze nagrodę dla siebie (co jest zaznaczone w "regulaminie"), a jeśli jest to gierka, to w celu własnoręcznego ogrania, albo do pudełkowej kolekcji. Wielu to rozumie i często pojawiają się memy z adnotacją "nie biorę udziału, bo grę już mam", albo "gierkę przeszedłem, więc rezygnuję z udziału, niech ktoś inny też ma szansę zagrać". Zdaję sobie sprawę, że naiwnością z mojej strony byłoby liczyć, że wszyscy podchodzą do tego tak uczciwie. Wielu po ograniu tytułu pewnie pchnie gierkę dalej, no ale może przynajmniej jej skosztują i im się spodoba. Inni sprzedadzą od razu, ale moze chociaż nie zrobią tego bezczelnie na Pchlim Targu. O pewnych rzeczach piszemy tu otwarcie. Było Stardew Valley na Switcha, Pupcio przyszedł i stwierdził, że konsoli nie ma (może będzie miał), ale grę uwielbia i chciałby ją mieć "w kolekcji", a ja to szanuję i dla mnie jest to dobry powód. Ty przyszedłeś, rzuciłeś memem bez żadnego komentarza, ani słowem o tym, że "gry nie chcę dla siebie, ale chcę ją przeznaczyć na szczytny cel" gdzie wszyscy byśmy wiedzieli z kim tańczymy. Więc jestem trochę skonfundowany, bo albo się bawimy, a potem cieszymy fantem, albo traktujemy to jako źródło zysku. A jak już ktoś chce mnie wydoić, to niech robi to tak, abym o tym nie wiedział i chociaż udaje, że się bawi z nami. @Kmiot wszystko to proste i logiczne. Tyle tylko, że to moja kopia kupiona na premierę została wczoraj przekazana na licytację. Napisałem Ci to w Zakupach Growych. Poszłaby na licytację niezależnie od zaników zabawy tutaj, niezależnie od tego czy biorę udział czy nie. W związku z tym wrzuciłem mema z czystym sumienie i bez uczucia łamania regulaminu. Nigdy nie zagrałem w Hadesa i nie mam go w koleksji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 W dniu 2.04.2021 o 16:07, giger_andrus napisał: Coś dla oka, coś dla ucha, coś użytecznego. Najwyraźniej w poście w Zakupach growych zapomniałeś dopisać: "coś na aukcję charytatywną". No nie przekonałeś mnie. Może nie czujesz potrzeby mnie przekonywać do niczego. Twoja postawa - o ile piszesz prawdę - jest bardzo chwalebna i szanuję. Wciąż mam jednak nierozwiane wątpliwości i miałbym je nadal, gdyby Ciebie wylosowano. Chyba nie tylko ja je mam i mogłoby się zrobić niemiło, więc najlepiej będzie uciąć temat już w tym miejscu i do niego nie wracać, by nie robić większej afery, niż to warte. A wystarczyło wspomnieć o kwestii wcześniej. Bo widząc Twojego posta w Zakupach mój wniosek mógł być tylko jeden, sam musisz to przyznać. Myślę, że nie zaszkodziłby również jakiś link weryfikacyjny, bo udostępnianie i rozprzestrzenianie licytacji charytatywnych może im się tylko przysłużyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Jasne, że się zgadzam z tym co piszesz. Post w Zakupach był niefortunny i tyle. Wrzuciłem wszystko co kupiłem w jakimś okresie czasu, tak jak zawsze to robię. Mogłem coś dopisać ale nie dopisałem. Tak jak napisałem wcześniej, to ma być zabawa i nie chcę tego psuć. Nie czuję też potrzeby dalej wałkować tego tematu, wolę obserwować giveaway z boku z kupić sobie Hadesa ponownie. Przy okazji świąt, zdrowia i pogodu ducha dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Decyzja zapadła. Zapraszam na seans, przepraszam za trzeszczący mikrofon (gdzieś musiałem go miziać palcem), za suche żarty i pionowe wideo (choć na telefonie takie ogląda się wygodniej). Standardowo unikamy wołania zwycięzcy, a jego samego zapraszam na PM w celu podania adresu do wwysyłki. Filmik nadal się przetwarza, więc wyższa jakość będzie dostępna później. 12 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 No i będziemy się napierdalać. Kurwa, jako drugi znowu 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Zdrówka dla mamy, i wesołych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Matko boska zrobiłeś mi lepszy prezent niż żona. Wspaniałe losowanie, serce mi dalej wali jak młot. Zostaniesz człowiekiem roku 2021 według Forbes! Pisze to że łzami w oczach. Czas powiększyć bibliotekę Switcha bo żeby nie było - jest bardzo uboga. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Frank xD Dobre losowanko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Dobra kurla to można wyciągnąć własnego Hadesa z szuflady!!! Wesołych 4all, a szczególnie dla Maminki Kmiota, bo zrobiła kawał dobrej roboty! ps w jakim jaju byłem? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 No i takie losowania to ja rozumiem. Dużo duszy, mama Kmiota, idealny czas trwania (gość nawet pomyślał o użytkownikach którzy oglądają losowania podczas robienia kupy i teraz nie trzeba obracać telefonu ) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Kurde znowu się nie udało, czas kupić swój egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Kretyn Frank xDDDD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Kretywność 100%! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Wspaniałe losowanie. Zdrówka dla mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Dzięki Mordki, wszelkie życzenia świąteczne i zdrowia przekażę przy okazji. 2 godziny temu, balon napisał: ps w jakim jaju byłem? Powiem Ci, że nie wiem. Jajka powstawały na raty, część była gotowa już w czwartek, część w piątek, a część wczoraj, jednak musiały wyschnąć w środku i kartki do nich wrzucałem dopiero dzisiaj rano. Potem niektóre jajka zamieniałem na te nowsze, z których byłem bardziej dumny, aby skład był jak najbardziej imponujący, więc wydłubywałem większe dziurki w tych starszych i gorszych jajkach, by tamte losy wrzucić do ładniejszych jajek. Koniec końców sam się w tym pogubiłem i nawet najświeższego zawodnika - Moldara - już nie wiem gdzie wrzuciłem (w któreś z czwórki: Pikachu, Sonic, Tetris i Fallout Guy, bo one powstały najpóźniej). Mama nie pozwoliła na więcej stłuczonych jajek (wspomina nawet coś o chowaniu ich na przyszły rok xd), więc przynajmniej na jakiś czas pozostanie tajemnicą kto w jakim jajku został zaklęty. One nie były projektowane z myślą o długotrwałym zwisie, więc co jakiś czas któreś może się odkleić od wstążki i zawsze coś tam się wyjaśni. Przy okazji - jedno z jajek to swoisty hint co do tematyki następnego giwałeja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Kurde czyli dalej nie będzie losowania ps4 dla mejma Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Z losowaniem PS4 dla Mejma jest ten problem, że jeśli on nie wygra, to będzie rozczarowanie. A jeśli on wygra, to i tak wszyscy powiedzą, że ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Problem bardziej jest taki ze jak Kmiot zrobi losowanie ps4 dla Mejma to Mejm klasycznie wklei mema. Z dopiskiem NIE BIERE UDZIALU Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 10 minut temu, Kmiot napisał: Z losowaniem PS4 dla Mejma jest ten problem, że jeśli on nie wygra, to będzie rozczarowanie. A jeśli on wygra, to i tak wszyscy powiedzą, że ustawione. To zrób giveway PS4 tylko dla Mejma. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Jak będzie fallout 76 to nie wiem czy będą chętni Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Świetna robota. Choć nie brałem udziału, to oglądałem z przejemnosci. Pozdrowienia dla mamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Kmiot napisał: Z losowaniem PS4 dla Mejma jest ten problem, że jeśli on nie wygra, to będzie rozczarowanie. A jeśli on wygra, to i tak wszyscy powiedzą, że ustawione. Ewentualnie można zrobić tak, że jak Mejm nie wygra to ktoś potem przekaże konsolę charytatywnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi