mozi 1 987 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 W sumie jakby się zebrali aktywni userzy to po ile wyjdzie? 2 dychy na głowę? Ja mogę się dorzucic 1 Cytuj
LiŚciu 1 275 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 (edytowane) Na wszelki wypadek - wyedytowane. Edytowane 4 kwietnia 2021 przez LiŚciu Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Frank z melduje się z najserdeczniejszych życzeniami świątecznymi dla mamci, Kmiota i reszty forumowego givaweja 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 947 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 kwietnia 2021 Mejm czytający ten temat: Ahhh, shit.... Ale generalnie to i tak mi nie uwierzycie co się wydarzyło. Po Wielkanocy zostały mi dwa jajka (barwione przez mamę tradycyjnymi łupinami z cebuli) i chciałem sobie je dzisiaj zjeść na śniadanie, zaglądam do lodówki i okazało się, że jebane się wykluły xd Co prawda twory, które z nich wyszły nie przypominają słodziutkich kurczaczków, ale i tak wyjąłem je delikatnie i położyłem na stole. Nie wiem teraz co z nimi zrobić. Naszła mnie taka idea i nie wiem czy nie jest ona zbyt szalona, ale może Panowie, którzy zajęli wczoraj drugie i trzecie miejsce chcieliby pod swoją opiekę te słodkie, odrobinę kanciaste stworzonka? Spoiler 7 14 1 6 2 Cytuj
Mejm 15 408 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 12 jajek "to sprawdzmy jeszcze dwa czy sie nie powtarzaja" xDD 1 Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Wszyscy mysleli ze hint dot nastepnego losowanka znajduje sie na pisankach a to sie okazuje ze nasz szanowny darczynca chce cale mieszkanie oddac za mema. Mily gest Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Taki plot twist, że nawet sam Kojima by się nie powstydził. Lepszego zająca to chyba nie miałem Cytuj
Bzduras 12 823 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 I teraz nie wiem, co napisać. MAMO, ZOSTAW MIOTŁĘ - KMIOT JUŻ POZAMIATAŁ Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2021 (edytowane) 43 minuty temu, Mejm napisał: 12 jajek "to sprawdzmy jeszcze dwa czy sie nie powtarzaja" xDD I tak bym chciał sprawdzić (jak przy losowaniu lampki Xbox), bo chociaż jakaś namiastka weryfikacji zawsze podnosi moja wiarygodność (o którą wciąż muszę walczyć). Dobra, dobra, dawać namiary na PM. Choć są trzy warunki: Pierwszy jest taki, że chyba nie dam Wam bonusowych nagród, CHYBA ŻE komuś na czymś bardzo zależy, to pisać śmiało, bo mam dobre serce. WisnieR wziął w bonusie PE#284, ale został jeszcze jeden egzemplarz do oddania. Drugi jest taki, że zabrakło mi jednego druczku na paczkę, więc trzecie miejsce albo poczeka dłużej na wysyłkę (bo nie wiem czy będę miał czas siadać na poczcie i wypisywać druczek), albo pójdzie poleconym. Decyzję zostawiam laureatowi. No i trzeci warunek jest taki, że wiąże się to z banami na kolejne losowania (Bzduras na trzy, creatin FRANK na pięć, bo to już druga jego wygrana). btw. w nocy spadło jajko w wyszczuplające, mało proste pasy i był tam Balon. Edytowane 5 kwietnia 2021 przez Kmiot 1 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Kmiot - napisałbym człowiek roku forum, filantrop... Ktoś założy Hall of Fame FPE dla naszego sponsora? Ostatnio nie brałem udziału, bo gifty nie w moim targecie, jednak to chyba obecnie mój ulubiony temat Cytuj
WisnieR 2 779 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 CHŁOP MOŻE W SZOKU JEST! Cytuj
Dud.ek 2 063 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 (edytowane) Kiedyś, gdy będę już za stary aby przesiadywać na forumku, zasiądę przy kominku, zapalę fajkę i opowiem wnukom o Tym Człowieku! To Lśniący Diament wśród Forumowiczów. Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 5 kwietnia 2021 przez Dud.ek 1 Cytuj
XM. 11 081 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Kmiot, jak ja Cię kurva mordeczko szanuje. Gratuluję zwycięzcom, z moja druga wygrana chyba będę musiał czekać az na gacie cyberpunk. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 787 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Oby tak dalej Kmiot to może pomyślimy dla Ciebie nad Seniorem 2 Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Kreatynowy Frank jakie żniwa! Mistrz Giveawaya! Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 (edytowane) 47 minut temu, balon napisał: Kreatynowy Frank jakie żniwa! Mistrz Giveawaya! Nie gadaj bo masz moją lampkę Przez Ciebie musiałem kupić córce to A tak poważnie to bardzo się cieszę z drugiego zwycięstwa (co prawda w świątecznej dogrywce, że tak powiem). Pierwszą wygraną czyli książkę cyberpunk 2077 po przeczytaniu oddam w dalszy obieg givaweja (czekam na nextgen patch i przed samym graniem chce przeczytać aby na świeżo wejść w ten świat). Edytowane 5 kwietnia 2021 przez creatinfreak Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 @MichAelis też jest podwójnym zwycięzcą, tak więc jesteśmy egzekwo. Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2021 7 godzin temu, Pupcio napisał: Oby tak dalej Kmiot to może pomyślimy dla Ciebie nad Seniorem Szybciej mi lecą plusy niż posty, więc może być ciężko xd Może jak zaprojektują jakiś system wymiany plusów na posty to nadgonię. Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Paczuszka doszła. No i co ja mogę powiedzieć? Z ciekawości wszedłem na allegro a tam najniższa cena 189 gdzie na eshop gierka jest po 100. Szalony człowiek. @Kmiot masz jakieś grube wtyki i zniżki na gierki? Miały być fanty w okolicach 40-50zł a tu takie rarytasy w ilości sztuk trzy. Przecież to prawie 600zł poszło na tego giwałeja Dzięki wielkie Panie bogaczu 8 1 Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2021 Chciałbym to sprostować. Nie jestem bogaty. Chyba po prostu jakiś pierdolnięty. 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi