Kmiot 13 623 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2021 13 godzin temu, Pupcio napisał: Wnoszę wniosek o dożywotniego bana dla użytkownika oFi. Nie mogę, bo jest szansa, że pomoże mi w organizacji przyszłych losowań. A jego mem... no cóż, jednym wytłumaczeniem jest fakt, że pochodzi z 2017 roku, a niech pierwszy rzuci minusem ten, kto jest dumny z całej swojej przeszłej działalności w internecie i absolutnie niczego się nie wstydzi. Generalnie ode mnie plus za odwagę. A może to jakieś wołanie o pomoc. Oczywiście przypominam, że każdy dopuszczony użytkownik w ramach potwierdzenia otrzymuje ode mnie reakcję "Dzięki" pod postem z memem. Wątpliwe kandydatury będę poruszał publicznie. Użytkownicy memujący, ale nie biorący udziału dostają plusa, czy coś tam innego. Elo. PS stanowisko organizatora losowania nadal wolne. Jak nie będzie chętnych, to sam coś na szybko wykombinuję. Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 2 minuty temu, Kmiot napisał: PS stanowisko organizatora losowania nadal wolne. Jak nie będzie chętnych, to sam coś na szybko wykombinuję. Oferta z PM nadal aktualna. 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Wtedy ten mem dostał mase plusików Cytuj
second 3 693 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Opublikowano 12 kwietnia 2021 A co mi tam, spróbuję znowu nie wygrać 1 1 Cytuj
Dante 430 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 (edytowane) Nad F76 nie będę się pastwił, bo równie dobrze można się pastwić nad F3 czy F4. Bo wiemy przecież, ze prawdziwy Fallout kończy sie na drugiej części i spin-offie New Vegas. Edytowane 14 kwietnia 2021 przez Dante 1 Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Trójeczka też była bardzo spoko, tylko była mocno ugrzeczniona względem poprzednich odsłon. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2021 Nie biorę udziału. 1 3 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Oj criticale w F1 i F2 robiły, te odrywane kawałki ciała, S O C Z Y Ś C I E. Cytuj
Dante 430 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 No, jak ludki eksplodowały to była poezja. Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 (edytowane) Wszystkie animacje śmierci dla każdego rodzaju przeciwnika z F1. Najbardziej lubiłem broń maszynową i miotacz ognia. W ogóle te lata 90 w giereczkowie to były fajne czasy, brak cenzury itp. W F1 to dzieci można było rozsmarować na ścianie przy dźwiękach pisku xd Do tego gnoje specjalizowały się zawsze w kradzieży kieszonkowej. Edytowane 15 kwietnia 2021 przez Ukukuki Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2021 (edytowane) Dobra, Konsolomaniaki. Zamykamy kram, bo jest 10 zawodników i parzysta ilość jest wskazana. By uniknąć nieporozumień zamieszczam listę uczestników: @mozi @marbel007 @Ukukuki @Moldar @Kosmos @mitra @second @Plugawy @Dud.ek @Dante Wyniki kiedyś tam, stay tuned. Edytowane 16 kwietnia 2021 przez Kmiot 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 445 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 kwietnia 2021 Nie ma co się czaić z kwiatami. Pewnie przetwarzanie wskoczy za jakiś czas i jakość video pójdzie w górę. Gwoli wyjaśnienia - czarny ekran to alt-tab na drabinkę, nie spodziewałem się, że mój ekran szybciej wyświetli obraz niż program do nagrywania go przechwyci. Co oznacza, że jakość audio nie pójdzie razem z nią... Numer edycji zobowiązuje i mamy małą tragedię: przy nagrywaniu nie skonfigurowałem poprawnie wtyczki do tłumienia hałasu, więc całość brzmi jak nagrywana komórką Bez kitu, szkolny błąd 1.01, do tego jakość sprzętu nagrywającego firmy "nie wiem, jakiś chiński badziew" nie pomogła. Ale jako, że całość turnieju została rozegrana a zwycięzca wyłoniony to uczciwym wydaje się być, by udostępnić nagranie, a za jakość audio po prostu przeprosić i obiecać solidne postanowienie poprawy w hipotetycznej przyszłości Jeśli na Waszym sprzęcie audio będzie tragedia albo z jakiegokolwiek innego powodu nie chcecie oglądać całości - skorzystajcie z timestampa w opisie filmu, który przerzuci Was od razu do walki finałowej (24:19). Wyszło trochę krindżowo, ale hej - wiemy, kto w niedalekiej przyszłości będzie odgrywać scenę przeszukiwania pustkowi z nadzieją na znalezienie na nich paru butelek Nuka Coli. Do tego zauważyłem, że pomyliłem jedną z wygranych osób, ale nie wpłynęło to na wyniki - podmieńcie sobie po prostu nick w głowie jak zauważycie ten błąd. A jak nie zauważycie to otwórzcie spoiler dopiero po obejrzeniu całości czy zerknięciu na drabinkę. Spoiler Plugawy pojebał mi się z Dudkiem w pierwszej rundzie - Dudek powinien przejść dalej. Tradycyjnie, nie wołamy zwycięzcy do tego tematu. A teraz, nie przedłużając, zobaczmy. edit numer piętnaście: spoiler i błąd nie obowiązują, wszystko jest ok. Piątek już wjechał z pełną mocną chyba albo synapsy miały spięcie, bo oglądam teraz celem wyłapania ewentualnych błędów, cofam raz, drugi, trzeci... pomyłka okazała się nie być pomyłką Siwizny można się dorobić, podziwiam @Kmiota za organizację tylu o wiele bardziej pomysłowych losowań i zachowanie zdrowych zmysłów w tak zwanym międzyczasie. Showman, na jakiego nie zasługujemy. 17 2 2 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2021 Kurwa, te chińskie bajki to są ponad moją percepcję. Bomby atomowe, komety, skaczą po tej arenie jak małpy, szczelajom z wszystkiego i wszystkim, a z cyklu Naruto kojarzę tylko Naruto (i to zaledwie wizualnie). Z chińszczyzny to zdecydowanie Tsubasa jest nadczłowiekiem. Zaskoczyło mnie w finale, że po pierwszym K.O. walka nie wracała do punktu wyjścia (obaj na pełnym HP), więc w sumie wyszło na to, że wojownicy po prostu mieli jeden pasek z podwójną ilością HP. No, ale widocznie to jakieś chińskie zasady. Oczywiście z mojej strony lecą w kierunku Bzdurasa oficjalne podziękowania za inicjatywę, trud i poświęcony czas. To dla mnie zawsze oddech. Technicznie nie wyszło idealnie, ale wiadomo - wprawa przychodzi z czasem i powtórzeniami, więc zachęcam i gdybyś kiedyś coś, to jesteśmy na łączach ;] Wyniki jak najbardziej zatwierdzone przez komisję, zwycięzca znany, ode mnie gratulacje, czekam na PM z adresem nadania i ewentualną nagrodą bonusową. A teraz serduszka na czacie (albo pod jego postem) dla Bzdurasa. 3 2 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Zaskoczenie w piątek! Nie moje klimaty te anime, ale w swojej walce emocje były. Szkoda że tak szybko mój zawodnik odpadł, ale ok. Finisz zwycięzcy godny finału. Gratulacje i kudosy dla organizatorów! 2 Cytuj
second 3 693 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Świetne losowanie. Emocje większe niż jak się za gówniaka walki Gołoty z Tysonem czy Lewisem oglądało Spoiler szkoda, że tutaj ja byłem Gołotą 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 (edytowane) Powiem tak. Gratki dla fundatora @Kmiot, losowanie trochę skołowane bo 2 razy myślałem, że przegrałem ale ta dawka emocji, że jednak się przeszło dalej do kolejnego etapu to miód. Walka finałowa to w sumie po paskach energii nie ogarniałem kto jest kim. Ale nie ważne. Gratki dla drugiego miejsca. Teraz pewnie ban na 5 losowań ale co tam. Fallout wjeżdża na pełnej. Dziękuję i gratuluję wszystkim zawodnikom! A losowanie tak czy inaczej pełne emocji. Dawać tego wincyj! @Bzduras <3 ksooooooo, nandajoooooooo! Edytowane 17 kwietnia 2021 przez mitra 1 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, second napisał: Świetne losowanie. Emocje większe niż jak się za gówniaka walki Gołoty z Tysonem czy Lewisem oglądało Ukryj zawartość szkoda, że tutaj ja byłem Gołotą Edytowane 17 kwietnia 2021 przez mitra Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 19 godzin temu, Kmiot napisał: Kurwa, te chińskie bajki to są ponad moją percepcję. Bomby atomowe, komety, skaczą po tej arenie jak małpy, szczelajom z wszystkiego i wszystkim, a z cyklu Naruto kojarzę tylko Naruto (i to zaledwie wizualnie). Z chińszczyzny to zdecydowanie Tsubasa jest nadczłowiekiem. A widzisz, a jak ktoś czytał/oglądał całość to każdy ruch ma sens i jest odwzorowaniem czegoś z chińskiego komiksu/bajki. Ile ludu tylu koneserów rzucania w siebie planetami i takie tam. 19 godzin temu, Kmiot napisał: Zaskoczyło mnie w finale, że po pierwszym K.O. walka nie wracała do punktu wyjścia (obaj na pełnym HP), więc w sumie wyszło na to, że wojownicy po prostu mieli jeden pasek z podwójną ilością HP. No, ale widocznie to jakieś chińskie zasady. Tak jest w gierce, nie da się tego zmienić. Jazda z koksem, nie żadne wymoczkowe płakanie "psze pani, bo ja chcem cały pasek" - masz tyle ile masz Franuś, a teraz zamknij mordę i wal kolegę po ryju. 1 godzinę temu, mitra napisał: Walka finałowa to w sumie po paskach energii nie ogarniałem kto jest kim. Spokojnie, pilnowałem i przy wyborze postaci specjalnie powtarzałem na głos, kto po lewej, kto po prawej. To, że przez czar nocy piątkowej myślałem, że w pojedynku Plugawy-Dud.ek strzeliłem byka mogę usprawiedliwić. Otóż odpowiedzialny za to był nie kto inny, jak szpieg procent Cieszę się, że koniec końców wszystko się spięło i udało się zrobić to akurat w tej giereczce. No i nie powiem, w finale to chłopaki się posłuchali i naprawdę dali show Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 3 minuty temu, Bzduras napisał: A widzisz, a jak ktoś czytał/oglądał całość to każdy ruch ma sens i jest odwzorowaniem czegoś z chińskiego komiksu/bajki. Ile ludu tylu koneserów rzucania w siebie planetami i takie tam. Tak jest w gierce, nie da się tego zmienić. Jazda z koksem, nie żadne wymoczkowe płakanie "psze pani, bo ja chcem cały pasek" - masz tyle ile masz Franuś, a teraz zamknij mordę i wal kolegę po ryju. Spokojnie, pilnowałem i przy wyborze postaci specjalnie powtarzałem na głos, kto po lewej, kto po prawej. To, że przez czar nocy piątkowej myślałem, że w pojedynku Plugawy-Dud.ek strzeliłem byka mogę usprawiedliwić. Otóż odpowiedzialny za to był nie kto inny, jak szpieg procent Cieszę się, że koniec końców wszystko się spięło i udało się zrobić to akurat w tej giereczce. No i nie powiem, w finale to chłopaki się posłuchali i naprawdę dali show Ok dali show i to MEGA! A to że nie ogarniałem to też moja wina bo jednak %%% podczas oglądania to nie jest dobry wybór. Ale wygrana już tak 1 Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Muszę podpytać @oFi jak on podpisywał te postacie na ekranie. Jebaniutki dobrze to rozkminił. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2021 26 minut temu, Bzduras napisał: Otóż odpowiedzialny za to był nie kto inny, jak szpieg procent 20 minut temu, mitra napisał: A to że nie ogarniałem to też moja wina bo jednak %%% podczas oglądania to nie jest dobry wybór. Widzę, że pomału można zakładać jakiś klub. Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Nawet mam gotową nazwę: "W Końcu Piątek". Ciekawe, czy ktoś zauważył easter egga z najczęściej pozdrawianym forumowiczem w historii forumka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi