Kmiot 13 622 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 44 minuty temu, balon napisał: więc może być wersja na PS5. Nie mamy wersji na PS5 i co nam Pan zrobisz? @balon [PS4/XO z preferowanym PS4] Może być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Kmiot, a Ja to co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 A, no właśnie już wczoraj miałem pytać i chyba zapomniałem. Bo jeszcze wczoraj w Twoim poście nie było "platforma obojętnie" i nie wiedziałem czy chcesz brać udział, czy tylko wrzucasz mema. Przepraszam i oczywiście zapraszam. @XM. [PS4/XO] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Ci co zadeklarowali się "obojętnie" to biorą udział w obu losowaniach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 (edytowane) Nie no, w planach jest tak, że wrzuci się ich tam, gdzie będzie wygodniej, skoro im wszystko jedno jaka wersja gry. Np. gdy będzie większa dysproporcja chętnych między platformami, albo brak pary (jeśli losowanie będzie w jakiejś formie parami), to wtedy się wrzuci takiego delikwenta. Ogólnie dany użytkownik może wygrać tylko jedną z gier i brać udział tylko w losowaniu jednej z gier. Zakładając, że będą to odrębne losowania. Coś w stylu losowania Cyberpunków, gdzie obie platformy (i skarpety) miały osobne wyścigi kulek. Edytowane 28 kwietnia 2021 przez Kmiot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Interesuje mnie wersja na PS4. 2 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 @kotlet_schabowy [PS4] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Ok, zamykamy kramik, aby już nie komplikować. Koniec zgłoszeń. Listy startowe do wglądu: PS4: Rudiok, BRY@N, baniek, eloszki, Ukukuki, Wiolku, kotlet_schabowy. XBOX: marbel007, mozi, Dud.ek, sprite, Dante. Obojętne: Luqat, Grabek, LiŚciu, XM., balon [u balona preferowany PS4, ale XO też może być]. Wyniki nie wiem kiedy, bo gram w Returnal, hehe. 7 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oFi 2 452 Opublikowano 2 maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Wyniki Oddam za Mema #14 Jak zwykle proszę o nie wołanie zwycięzców w postach Gratulacje dla szczęśliwców 17 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Tym razem maszyna losująca była bardzo obiektywna. Wręcz widać, że nie zależało jej na wynikach losowania! Emocje trochę mniejsze niż ostatnio, bo od razu „karty na stół”. plus za inwencję. Na szczęście jest szansa, że wezmę udział w kolejnej edycji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Gratulacje dla zwycięzców. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Świetne losowanko. Zawsze są emocje - bez względu na to jak losowanie jest przeprowadzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Widzę, że koniecznie chciałeś wkurwić Wiktora, bo był już chyba na limicie (co ten stary odpierdala, niech se sam wylosuje). No i te profilaktyczne, robiące nadzieję losowanie 2 i 3 miejsc bardzo hojne z Waszej strony, ale tym razem nie będzie niespodzianek w postaci dodatkowych egzemplarzy, więc czym prędzej rozwiewam wątpliwości. Gdyby za każdym razem była niespodzianka, to nie byłaby już niespodzianką ;] Oczywiście pierwsze miejsca każdej z grup zgarniają odpowiednie fanty, niewylosowana reszta musi się pogodzić z losem, ale na pocieszenie nie dostają cooldowna, więc zawsze coś. Natomiast szczęśliwców zapraszam do zgłaszania się na PM (wraz z ewentualnym wyborem nagrody bonusowej). Dziękuję @oFii Wiktorowi za ogarnięcie losowań i za fakt, że nie było to w formie chińskiej bijatyki, bo przy tylu uczestnikach to nie wiem czy w dwóch godzinach byś się wyrobił. Losowanko zwięzłe, ale posiada ten niezaprzeczalny urok osobisty, gdy zaangażowane są w to bliskie osoby. Jeszcze raz dziękuję i fajne skarpetki. 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Przy tylu uczestnikach losowanie musiało być w miarę szybkie. A na emulatorku trudno znaleźć coś sensownego, by wszyscy mieli równie szanse i odbywalo sie ze wszystkimi uczestnikami w tym samymym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 O jak dobrze, że nie wygrałem, przynajmniej bana nie mam na następne losowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 12 minut temu, oFi napisał: A na emulatorku trudno znaleźć coś sensownego, by wszyscy mieli równie szanse i odbywalo sie ze wszystkimi uczestnikami w tym samymym czasie. No już przy okazji poprzedniego losowania u Bzdurasa doszliśmy w sumie do wniosku, że nie ma sensu się zbytnio napinać co do nieskazitelnej sprawiedliwości w losowaniu. Konkretnie chodziło o dobór postaci, aby były "równe". Czy to w bijatyce, czy jakichś wyścigach, czy czymkolwiek. Można wystawić do walki dwóch takich samych fighterów, ale można też się zdać na randomowy wybór i polegać na balansie rostera od samych twórców. Druga opcja chyba ciekawsza, a szczęście w losowaniu postaci to nadal szczęście w losowaniu w ogóle, więc to nie tak, że ktoś z premedytacją daje komuś fory. Dodatkowo może to stworzyć sytuację, że postać skazana na porażkę jednak wygrywa z pozycji underdoga i robi się ekscytująco. A z drugiej strony wylosowanie dobrej postaci to jeszcze nie wygrana. Ja jestem opinii, że póki wszystko odbywa się w ramach randomu i prowadzący nie ma wpływu na wynik losowania czegokolwiek to całość nadal jest kwestią szczęścia i jest dopuszczalne. Dlatego Bzduras wykluczył jedynie postacie całkowicie OP, a resztę zostawił przypadkowi. Nie ma co zbytnio kombinować i komplikować. To tak na przyszłość, gdybyś coś rozważał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Ajj było blisko Dziękuję za młodzieżowe losowanie. Zwycięzca się na pewno dobrze zaopiekuje tym sztosem. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 @Wiolku amatorze, ale proszę Cię usuń to i nie wołaj zwycięzcy, bo będzie wiedział o wygranej zanim jeszcze obejrzy losowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 My bad, poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Emocjonujące losowanie. Plus pierwszy raz huśtawka przyniosła mi szczęście. Z doświadczenia tylko trzy razy wybite palce i kilka lat temu w twarz dostałem, teraz dołącza oberwanie gierką. Wielkie dzięki za inicjatywę. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Szybkie losowanko, tylko zastanawia mnie czemu nie wywaliłeś kart, które nie brały udziału? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 No żeby powkurwiać Wiktora. Przecież to widać od razu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Ajajaj, cale zycie drugi chcialo by sie napisac ;( Gratki dla zwyciezcow oczywiscie, na nastepnych zawodach was pokonam. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Znowu bez powodzenia ale gratulacje dla zwycięzców Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 53 minuty temu, Square napisał: Szybkie losowanko, tylko zastanawia mnie czemu nie wywaliłeś kart, które nie brały udziału? Żeby był troszke większy random, a Wiktor mial dłuższą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi