Figuś 21 169 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Oczywiście nie biorę udziału, ale memik musi wlecieć 1 Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ja tylko po skapety. 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 13 grudnia 2020 Autor Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Dobra Panowie, przemyślałem sprawę i drobna zmiana planów. Każdy chętny musi wybrać między wersją PS4/Xbox, a żeby uczestnicy posiadający już grę nie byli stratni i też mogli wziąć udział w zabawie, to dla nich zostają skarpety. Myślę, że jak ktoś wygra już grę, to przeżyje jakoś brak tych skarpet. A w ten sposób może uda się uszczęśliwić jednego uczestnika więcej. Plan jest tymczasowy i jeśli uda mi się zdobyć drugą parę skarpet, to dorzucę jak było w początkowym zamyśle. Ogólnie widzę, że te skarpy są dostępne w wybranych salonach MediaMarkt (w raczej dużych miastach), ale coś mają najebane na stronie i nie da się tego zamówić online (nie wyświetlają się metody płatności, próbowałem na PC i telefonie). Nie wiem, ale będę trzymał rękę na pulsie. Edit: ok, udało się zamówić, bo teraz płatności już działają, więc sprawy idą w dobrym kierunku. Biorą udział: @Rozi [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] @kotlet_schabowy [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] @Bzduras [skarpety] Edytowane 13 grudnia 2020 przez Kmiot 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 PS4 oczywiście, skarpet mam jak psów: Cytuj
second 3 693 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) To i ja się przyłączę do szkalowania, wybieram niebieską wersję gry. Edytowane 13 grudnia 2020 przez second Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Sparpety I dwa ponadczasowe memy dla potomnych Edytowane 13 grudnia 2020 przez Rudiok 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 W razie czego, proszę o wersję PS4 Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Miałem poczekać w związku z bugfestem ale ponoć wersja na Xboxa już jest dużo lepsza. Wybieram jak coś na zieloną konsolę. Edytowane 13 grudnia 2020 przez LiŚciu Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Inspirowany z innego tematu Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Co za skarpety! Jaki filantrop! Akurat tym razem, pominąwszy poprzedni, pomyślałem że wezmę udział bo lubię takie fanty. A tu jeszcze gratis na XOne Temat ma szansę przebić w tym roku ten Mikołajkowy na Steamie. Cytuj
Silver 167 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Klik tutaj (wersja na ps4) Cytuj
baniek 246 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 [PS4] Chyba jeszcze nie było: Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 13 grudnia 2020 Autor Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Przypominam, że udział w losowaniu ma być pewnego rodzaju nagrodą za aktywność na forum, szczególnie tą w ostatnim okresie (nie bardzo mnie interesuje, że ktoś ma konto od 2004, skoro aktywność ma znikomą). Weźcie to proszę pod uwagę, by jak najrzadziej stawiać mnie w niezręcznej sytuacji, gdy muszę odmówić. Dobra, pora bezlitośnie złamać pierwsze marzenia. @BRY@N w sumie chciałbym Cię dopuścić, bo listopad miałeś całkiem znośny (mimo, że to głównie temat Sekiro), jednak mamy połowę grudnia, a u Ciebie zaledwie dwa posty w tym miesiącu, więc spadek formy wyraźny. Szczere sorry, ale nie tym razem i nie do tego rodzaju nagrody. Nie miej żalu. @Silver tutaj nawet nie ma nad czym dywagować. Grudzień - 1 post. Listopad - 2 posty. Ale gierkę dej. Nie. Aktualna lista dopuszczonych. raz wołanych już ponownie nie wołam, więc bez @. Rozi [PS4] kotlet_schabowy [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] Bzduras [skarpety] @XM. [skarpety] @Pupcio [skarpety] @second [PS4] @Rudiok [skarpety, jeśli dobrze zrozumiałem] @Mitra [PS4] statystyki masz mało imponujące, ale wysoka aktywność w ostatnich miesiącach zasługuje na nagrodę w postaci dopuszczenia do losowania. @LiŚciu [Xbox] @areka [PS4, jeśli dobrze zrozumiałem] @marbel007 [Xbox] @baniek [PS4] miałem małe wątpliwości, ale listopad miałeś solidny (grudzień póki co mam wrażenie, że minimalny spadek formy), więc powiedzmy, że "na styk" wchodzisz. @Dud.ek [skarpety] Sytuacja skarpet jest dynamiczna i będę informował na bieżąco, bo zamówiłem dodatkowy egzemplarz, ale póki nie mam fantu w ręce, to nic nie obiecuję. Ogólnie aktualnie zasada wybierania nagród jest taka, że jeśli nie masz gry, to proponuję wybrać coś między PS4/Xbox (przypominam, że można, a nawet trzeba grać w te gry na konsolach nowej generacji, oni tego nawet nie sprawdzają), a jeśli grę już masz (albo jej po prostu nie chcesz), to proponuję skarpety na pocieszenie. Edytowane 13 grudnia 2020 przez Kmiot 3 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 28 minut temu, Kmiot napisał: @marbel007 [na tę chwilę musisz wybrać między Xbox a skarpetami, jeśli nie masz jeszcze gry, to wpiszę Cię do zielonej grupy] Nie mam ani skarpet ani gry, więc pretenduję do zielonych Cytuj
baniek 246 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 @Kmiot w pracy większy zapierdziel pod koniec roku (ups) plus zakupiłem ostatnio 3 gry i czas na forumek się skurczył, ale obiecuję poprawę szefie 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 poproszę skarpetki, pozdrawiam Pana organizatora Kmiota 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Roziemu to może lepiej rzepę w animal crossing, bo gra się zmarnuje u niego. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 13 grudnia 2020 Autor Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, MaZZeo napisał: xbox jakby co A Ty przypadkiem już nie masz tej gry? Bo tak jakoś się rzuca w oczy ten gamercard. x] Zapraszam do losowania: @kubson [Xbox] @Grabek [skarpetki] i również pozdrawiam. @schabek [skarpetki] Edytowane 13 grudnia 2020 przez Kmiot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi