Opublikowano 23 maja 20213 l Tsushima zwiedzona, Wyspa wyzwolona, Udział zakazany, Odpuszczenia czas.
Opublikowano 23 maja 20213 l Z tej trójcy tylko Nioszek na półce, jak się splatynuje to coś by się przydało do grania
Opublikowano 24 maja 20213 l Podobno to jakiś kraszer. Spróbujmy! Dzieło wielkie Zachwycę sie Umrę. Cóż. Edytowane 24 maja 20213 l przez marbel007
Opublikowano 24 maja 20213 l Autor @marbel007 ten mem już się wydarzył. Uprasza się o wybranie innego.
Opublikowano 24 maja 20213 l 5 minut temu, Kmiot napisał: @marbel007 ten mem już się wydarzył. Uprasza się o wybranie innego. Sorry. Wydawało mi się, że gdzieś to już widziałem. Miałem dwa, ale ten pasował bardziej bo mojego koślawego Haiku I mojego skila w takie gry.
Opublikowano 28 maja 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, dla własnego komfortu zamykam listę chętnych. Udział w losowaniu wezmą: @Rudiok @Pupcio @WisnieR @Luqat @Shen @Square @suteq @MYSZa7 @Wiolku @Ukukuki @Dud.ek @baniek @marbel007 Wołam z celach informacyjnych. 13 zawodników, chyba nikogo nie przegapiłem, ale w razie czego jest czas na poprawienie mnie. Wyniki najpewniej jakoś jutro.
Opublikowano 29 maja 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rachu ciachu i po strachu. Zwycięzca wyłoniony, możecie przestać się stresować wynikami, oczywiście dopiero jak obejrzycie losowanie. Przypominam jedynie, by nie wołać laureata, aby nie odbierać mu emocji z oglądania. Posty poniżej mogą i będą zawierać spoilery, więc jeśli chcesz ich uniknąć, to najpierw filmik. Laureata zapraszam na PM z adresem do wysyłki (+ ewentualnym wyborem bonusowej nagrody), natomiast wszystkim uczestnikom dziękuję za udział, memy, EMOCJE i chciałbym nagrodzić więcej osób, ale nie zawsze jest to z różnych względów możliwe. Na pocieszenie mogę wszystkich (poza zwycięzcą i zbanowanymi - ich nie) zaprosić do udziału w kolejnej edycji. No i cześć. Edytowane 29 maja 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 29 maja 20213 l Gratulacje dla zwycięzcy. Jestem dumny z mojego zawodnika jak wypierdolił bebzonem w ostatniej sekundzie meczu w przeciwnika.
Opublikowano 29 maja 20213 l Nieźle. Mój żółtek słabo, ale kto ostatni przychodzi... Finał emocjonujący, ułamek sekundy jeszcze a byłaby dogrywka! Gratulacje zwycięzcy i podziękowania dla organizatora!
Opublikowano 29 maja 20213 l Muszę przyznać, że jak się bierze udział to emocje nieporównywalnie większe. W finale to na brzegu fotela siedziałem, a sama końcówka to i nerwowe spoglądanie na wynik i czas. Szczęście nowicjusza dało o sobie znać, także dziękuje bardzo.
Opublikowano 29 maja 20213 l Autor Zjedzony kebab więcej na obiad zdecydował w finale. Edytowane 29 maja 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 29 maja 20213 l Cholerka wiedziałem żeby robić masę Najważniejsze że ofi nie wygrał! (Nie obchodzi mnie to że nie brał udziału )
Opublikowano 29 maja 20213 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Cholerka wiedziałem żeby robić masę Najważniejsze że ofi nie wygrał! (Nie obchodzi mnie to że nie brał udziału ) Kiedys sie uda!
Opublikowano 29 maja 20213 l Gratki dla zwycięzcy! Ścisk w żołądku był z emołszionów i o to tutaj chodzi. @Kmiotmam pomysł na ciekawe losowanie. Odezwę się na priv.
Opublikowano 29 maja 20213 l Przez żołądek do Tshushimy, finał był srogi Gratulacje dla wygranego i dzięki dla Kmiota za kolejne fajne oglądanko przy sobocie.
Opublikowano 29 maja 20213 l Kurde no zależało mi na gierce, gratki dla zwycięscy a mi pozostaje na polować na promkę.
Opublikowano 29 maja 20213 l Również gratulacje dla zwycięzcy i chwała organizatorowi Szkoda odpaść tak od razu, nawet bez dogrywki, ale może następnym razem. No i emocje były oj były. Lepsze te sumiaki wg mnie od Smash Bros. Jakoś tak przejrzyściej i weselej, no i ten dżingiel Czekam na kolejny odcinek z niecierpliwością Edytowane 29 maja 20213 l przez Luqat