Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 281,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Kto wygra wysyła moziemu artbooka :potter:

:notbad:

Opublikowano

Z tej trójcy tylko Nioszek na półce, jak się splatynuje to coś by się przydało do grania :cebula:

Ghost-of-Tsushima-Memes-Nioh2.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Kmiot napisał:

@marbel007 ten mem już się wydarzył. Uprasza się o wybranie innego.

Sorry. Wydawało mi się, że gdzieś to już widziałem. Miałem dwa, ale ten pasował bardziej bo mojego koślawego Haiku ;) I mojego skila w takie gry. 

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, dla własnego komfortu zamykam listę chętnych.

Udział w losowaniu wezmą:

@Rudiok @Pupcio @WisnieR @Luqat @Shen @Square @suteq @MYSZa7 @Wiolku @Ukukuki @Dud.ek @baniek @marbel007

Wołam z celach informacyjnych.

13 zawodników, chyba nikogo nie przegapiłem, ale w razie czego jest czas na poprawienie mnie.

Wyniki najpewniej jakoś jutro.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Rachu ciachu i po strachu. Zwycięzca wyłoniony, możecie przestać się stresować wynikami, oczywiście dopiero jak obejrzycie losowanie.

Przypominam jedynie, by nie wołać laureata, aby nie odbierać mu emocji z oglądania. Posty poniżej mogą i będą zawierać spoilery, więc jeśli chcesz ich uniknąć, to najpierw filmik.

Laureata zapraszam na PM z adresem do wysyłki (+ ewentualnym wyborem bonusowej nagrody), natomiast wszystkim uczestnikom dziękuję za udział, memy, EMOCJE i chciałbym nagrodzić więcej osób, ale nie zawsze jest to z różnych względów możliwe. Na pocieszenie mogę wszystkich (poza zwycięzcą i zbanowanymi - ich nie) zaprosić do udziału w kolejnej edycji.

No i cześć.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzcy. Jestem dumny z mojego zawodnika jak wypierdolił bebzonem w ostatniej sekundzie meczu w przeciwnika. :lapka: 

Opublikowano

Nieźle. Mój żółtek słabo, ale kto ostatni przychodzi... 

Finał emocjonujący, ułamek sekundy jeszcze a byłaby dogrywka! 

Gratulacje zwycięzcy i podziękowania dla organizatora! :)

Opublikowano

Muszę przyznać, że jak się bierze udział to emocje nieporównywalnie większe. W finale to na brzegu fotela siedziałem, a sama końcówka to :obama: i nerwowe spoglądanie na wynik i czas.

Szczęście nowicjusza dało o sobie znać, także dziękuje bardzo.

Opublikowano
  • Autor

927552575_ogruboscbebecha.jpg.22063c10113ca71d4a52b1c5c0d8125b.jpg

Zjedzony kebab więcej na obiad zdecydował w finale.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Cholerka wiedziałem żeby robić masę :frog:

Najważniejsze że ofi nie wygrał! (Nie obchodzi mnie to że nie brał udziału :kaz:)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Cholerka wiedziałem żeby robić masę :frog:

Najważniejsze że ofi nie wygrał! (Nie obchodzi mnie to że nie brał udziału :kaz:)

Kiedys sie uda! 

Opublikowano

Gratki dla zwycięzcy! Ścisk w żołądku był z emołszionów i o to tutaj chodzi. @Kmiotmam pomysł na ciekawe losowanie. Odezwę się na priv. 

Opublikowano

Przez żołądek do Tshushimy, finał był srogi :obama: Gratulacje dla wygranego i dzięki dla Kmiota za kolejne fajne oglądanko przy sobocie.

Opublikowano

Również gratulacje dla zwycięzcy i chwała organizatorowi :potter: Szkoda odpaść tak od razu, nawet bez dogrywki, ale może następnym razem. No i emocje były oj były. Lepsze te sumiaki wg mnie od Smash Bros. Jakoś tak przejrzyściej i weselej, no i ten dżingiel :rayos:

Czekam na kolejny odcinek z niecierpliwością :bye:

Edytowane przez Luqat