Opublikowano 11 lipca 20213 l Autor @mozi pięknie się wypierdoliła. Bierzesz udział? @Wiolku będziemy na łączach bliżej końca tygodnia ;*
Opublikowano 11 lipca 20213 l A co z tym losowaniem z okazji E3? Wciąż in progress, czy coś przegapiłem?
Opublikowano 11 lipca 20213 l 9 minut temu, Square napisał: Nie wygrałeś. To było jakoś razem z tym losowaniem Tsubasy w Rocket League? Nie oglądałem tamtego, bo nie brałem udziału w Tsubasie.
Opublikowano 11 lipca 20213 l Tak. 3. donatello 2. Frosti 1. Wujaszek jj Nie ma co się przejmować maciucha za rok też będzie e3 :3
Opublikowano 11 lipca 20213 l Autor 1 godzinę temu, maciucha napisał: A co z tym losowaniem z okazji E3? Wciąż in progress, czy coś przegapiłem? Jeszcze nie było, gram na Was jak na perkusji. Ale coś ruszyło w temacie, więc możliwe, że losowanie incoming.
Opublikowano 11 lipca 20213 l 5 godzin temu, maciucha napisał: Coś sugerujesz? Nie bore udziału, ograne w GP
Opublikowano 14 lipca 20213 l Autor Idziemy na rekord. Maszyna losująca rozgrzana do czerwoności. Najlepszym memem tej edycji jest ta edycja sama w sobie. XD
Opublikowano 14 lipca 20213 l Apropo gastro, to w życiu poznałem już sporo osób w tej niewdzięcznej działalności. Najlepszy był typ, któremu pożyczyłem 20 zl, pracował na zmywaku. Wyszedł na fajkę i już nie wrócił, gdzie moje 20 zl Biorę udział
Opublikowano 14 lipca 20213 l A chuj, ale nie zwracam za onkologa Edytowane 14 lipca 20213 l przez Rudiok
Opublikowano 14 lipca 20213 l Wziąłbym udział ale mam OC na Switcha więc niech do kogoś innego uśmiechnie się szczęscie!
Opublikowano 14 lipca 20213 l To ta gra po której ludzie się rozstają i rozwodzą? Wrzucam gifa, którego można usłyszeć wzrokiem
Opublikowano 15 lipca 20213 l Siemka, ale teraz bedzie pierdolinik w temacie! W poscie prosze wpisac haslo + wyjasnienie.
Opublikowano 15 lipca 20213 l Spoiler Stardew Valley Szczotka - sprzątanie farmy Róża - sadzenie kwiatków Zielona herbata - napój który daje boosta