Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, też słyszałem o tym patencie z masłem orzechowym.

Nie spiesz się. Zdecyduj się dopiero jak obaj będziecie gotowi.

Inaczej tylko zepsujesz nastrój.

• Lubię! 1
  • Haha 5
Opublikowano

XDDD

Bruno widzę, że niezły ancymonek, najpierw losuje jednego, a potem się jednak rozmyśla. Nie będę ukrywał, dałem się nabrać.

Ale takiego łakocia to sam bym opierdolił ze smakiem.

Bardzo pocieszny zwierzak, szczególnie na backstejdżu xd

Oczywiście dziękuję @Wiolku za przeprowadzenie losowania w moim imieniu.

Podziękuj żonie za pomoc, za to, że wciąż nie urodziła (dzięki czemu losowanie mogło dojść do skutku) oraz za czujne oko podczas pierwszego półfinału.

No i podziękuj Brunowi, poklep go ode mnie po głowie, pleckach, podrap za uchem, cokolwiek on tam lubi.

A zwycięzcę zapraszam na PW w celu zaadresowania przesyłki i z ewentualnym wyborem nagrody bonusowej.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

@Kmiot Proszę bardzo. Żonie spodobał się klimat FPE, mówiła coś o swoim koncie, ale odradziłem. Gdyby nie ona to finał mógłby potoczyć się zupełnie inaczej! W ogóle to losowanie było nagrywane z 2 dni xd Dzień wcześniej podchody, w niedzielę rano nagrałem już aż do finału, kiedy zleciała się dzieciarnia od sąsiada, ja dostałem kac rage i jeszcze w dodatku okazało się, że nie nagrywam -_- Wyzwałem wszystkich i poszedłem do domu jak dziecko xd Najważniejsze, że funu było dużo, a filmik z backstage oglądam co godzinę na poprawę humoru.

@oFi to miało być zaciśnięte na jego torsie jak siodło. Był plan na opaskę na oku, czapkę Mario, ale rzeczywistość szybko zniszczyła nasze ambicje.

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

A już byłem w finale :D No, ale jak ktoś się mówi pies mnie je.bał. "Je teraz, wpiernicza, zagula" xD
To losowanie to złoto, szkoda, że tak mało osób się zgłosiło, Bruno by sobie pojadł więcej.

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano

Noooo, panie kolego @Wiolku, profeska aż kipi z ekranu :obama:

Zostać wybranym przez Bruno to jak wygrać z anoreksją :Coolface:

Psina zajebista, a backstage nawet przebija losowanie. Mam nadzieję, że nie głodziliście psa przez 3 dni żeby się tak rzucał ;) I fajnie, że domownicy płci pięknej pomagają, trochę ożywia to ten stetryczały, testosteronowy, hermetyczny kąsolowy światek :potter:

A siostrzenice do mnie na wakacje przyjeżdżają to coś czuję, że będzie grane, bo one też lubią gotować :cool2:

• Lubię! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Wiolku napisał:

Żonie spodobał się klimat FPE, mówiła coś o swoim koncie, ale odradziłem.

Słyszałem, że kobietom w ciąży zdarza się mieć dziwne zachcianki, ale to już przesada.

Bez obaw, po wszystkim jej przejdzie.

• Haha 5
Opublikowano

Przebiorę skurczybyka jeśli zajdzie potrzeba. Dziś leży jakiś wkurzony, wczoraj też bez humoru. Wypompowały go chyba te emocje, albo pogoda xd 

Mimo wszystko polecam zwierzęta do wydarzeń losowych - załatwiają sprawę uczciwości naturalnym, nieskażonym instynktem i bezinteresownością. 

To, że czasem podgryzą, podszarpią, albo przejadą pazurem bo kobiecym brzuchu w ciąży (tak :<) to ryzyko wpisane w obcowanie z psem ze schroniska, który od zawsze miał nie po kolei pod uszami.

Opublikowano

Spieszę donieść, że dzięki nie do końca znanym nam śmiertelnikom konszachtom w świecie pocztowym przesyłka od @Kmiotwyszła wczoraj popołudniu a doszła dziś przed południem :obama:

Póki co giereczka odpoczywa na należnym miejscu w spiżarni, ale już w piąteczek będzie testowane :bunny:

Pozdro 600 dla JM @Kmiot, @Wiolkui oczywiście dla pieska :potter:

20210721_212404.jpg

• Plusik 3
  • Lubię! 3
Opublikowano

No, wiele złego się mówi o Poczcie Polskiej, ale wysłałem już pewnie w ostatnich latach z dwie setki paczek i żadna nie zaginęła, a 99% z nich była w akceptowalnym terminie 1-2 dni. Mam wrazenie, że te 2 zł dopłaty za priorytet czyni cuda.

Tylko jedną paczkę do Niemiec myszy wpierdoliły gdzieś na magazynie, bo przyszła po dwóch tygodniach i w połowie zjedzona xd

Ale o niekoniecznie w Polsce, bo według trackingu to właśnie w Niemczech utknęła, więc Deutsche Post chuje.

@Rudiok Czyżby Ci Kwaskowy Eko-Frykas wyszedł z daty? Czy to data produkcji?

Ogólnie miałeś w ogóle okazję zagrać w tego Overcooked?

Opublikowano
8 minut temu, Kmiot napisał:

No, wiele złego się mówi o Poczcie Polskiej, ale wysłałem już pewnie w ostatnich latach z dwie setki paczek i żadna nie zaginęła, a 99% z nich była w akceptowalnym terminie 1-2 dni. Mam wrazenie, że te 2 zł dopłaty za priorytet czyni cuda.

Tylko jedną paczkę do Niemiec myszy wpierdoliły gdzieś na magazynie, bo przyszła po dwóch tygodniach i w połowie zjedzona xd

Ale o niekoniecznie w Polsce, bo według trackingu to właśnie w Niemczech utknęła, więc Deutsche Post chuje.

@Rudiok Czyżby Ci Kwaskowy Eko-Frykas wyszedł z daty? Czy to data produkcji?

Ogólnie miałeś w ogóle okazję zagrać w tego Overcooked?

Nie, będzie to dla mnie dziewicze doświadczenie. Będę się czuł jak Mejm otwierający pudełko z PS4 :Coolface:

PS Uznajmy, że dla dobra ludzkości ta data to faktycznie data produkcji ;)

Opublikowano

Nie biorę udziału - mam swoją sztukę

nie jest to mem, może trochę poważniej - prawie pasuje do tematyki gry, może ktoś, tak jak kiedyś ja złapie zajawkę aby zagłębić się w historie zdarzenia, przez co zapewne gra siądzie trochę bardziej.

Poniżej jedyne zdjęcie jakie się zachowało przez olbrzymie promieniowanie (oczywiście z kliszy oraz z konkretnego dnia 26.04.1986) na kilka godzin po „awarii” w elektrowni czarnobylskiej wykonane z helikoptera przez nieżyjącego już Igora Kostina.

e3d8aefb5eec9420930f287d0d811059.jpg

No i sama prypec, już oczywiscie opuszczona przez zwykłych obywateli, którzy mieli z niej wyjechać tylko na chwilę…

Rok później - 1987 ( tym razem z książki: Czarnobyl: spowiedź reportera)

ff35bbcd3c4e098cb67da8ebfcf19071.jpg

• Plusik 4