Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niezły teaser, jak u Kojimy xD 

52 minuty temu, mozi napisał:

Z tym zcietym bokiem to na pewno wygram :[

Już się zaczyna szukanie wymówek, a nawet impreza się jeszcze nie zaczęła, zupełnie jak nasza repra ;)

Opublikowano

No Panie Eloszki, wychodzi jednak na to, że mnie okłamałeś pisząc, że nie będzie to nic wyszukanego xd

Nie no, klasa. Pomysł, kreatywność, zaangażowanie, poświęcenie, cała otoczka, nawet realizacja i montaż topowe (slo-mo). A nagranie w pionie to klasyka - już nie mam siły do tej ladacznicy.

No i stresik jest naturalny, sam nagrywałem już kilka losowań, a i tak za każdym razem są nerwy, aby wszystko wypaliło i nie było kwasu xd 

Dziękuję za zorganizowanie losowanka (podziękuj żonie za pomoc). Było imponujące.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Uuuuu, coś niesamowitego:wub:

Konkretnie i z przytupem. Byłem pewien ze losowanie będzie aż ostatni zostanie odwrócony nickiem  (nawet Ci na podłodze) jednak tak wyszło dla mnie najlepiej:P

Dziękuję za możliwość wzięcia udziału i już nie mogę się doczekać aż własną suszareczkę sobie stworze w grze. 

Edytowane przez LiŚciu
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Kirwix, te efekty, klimat metrowy, oprawa dźwiękową. Klasa. Aż żałuję, że nie brałem w tym udziału.

To się zrobił najlepszy temat na forum z real face contentem* :obama: W sumie już dawno. 

Spoiler

* no może oprócz spedalonej florystyki xd

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

No, a teraz ładnie przeproś Panią Eloszkową, bo prawdopodobnie właśnie dzięki temu kształtowi ładnie się obróciłeś na plecki.

• Haha 1
Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo się cieszę ze się podobało :)  i również bardzo dziękuję za mile słowa. Samemu również dość duża frajdę mi to sprawiło ( jedyne męczące było w kółko sprawdzanie  listy użytkowników z dostępem, których sprawdzałem łącznie chyba  50 razy :p - stres aby nic nie zwalić ) 

Sam także nie spodziewałem się, ze skończy się za pierwszym razem, był przygotowany jeszcze notatnik na osoby do dogrywek, ale wyszło jak wyszło. Jeszcze raz gratuluje i może jeszcze kiedyś będzie mi dane coś ogarnąć - wiec do następnego.

• Plusik 1
  • Lubię! 2
  • Dzięki 2
Opublikowano
Spoiler

Pewnie czeka, aż będzie 41 klientów w sklepie, naklei każdemu nicka na bluzę i każe robić im pajacyki - ostatnia trójka, która wymięknie wygrywa.

Dałem w spoiler, jakbym przypadkiem trafił :nosacz3:

• Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Luqat napisał:

Ja bardziej czekam na rozwiązanie zagadki bonusowej. Kto wygrał? Czy ktoś wygrał? Dlaczego Rozi wymiata liściu'a? No i po co Czezkiemu czy monitory w pracy?:morning1:

Coś mi sie wydaje ze Czezkiemu zabraknie budżetu na trzeci chapter i niestety nigdy się nie dowiemy :kojima: