Opublikowano 30 lipca 20213 l No niezły teaser, jak u Kojimy xD 52 minuty temu, mozi napisał: Z tym zcietym bokiem to na pewno wygram Już się zaczyna szukanie wymówek, a nawet impreza się jeszcze nie zaczęła, zupełnie jak nasza repra
Opublikowano 30 lipca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić - masakra. to mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby opowiedzieć coś więcej o opadzie radioaktywnym, ale jednak w trakcie produkcji poległem, a nie chciałem powtarzać… dodatkowo tak długo się „gimnastykowałem” z ustawieniem kamery, ze nie do końca jest idealna, ale znowu - nie chciałem nic powtarzać. Musicie mi również wybaczyć - kręcone w pionie - wiem zawaliłem, ale po raz 3 - nie chciałem nic powtarzać. to czego nie do końca wyjaśniłem to zasady - a były dość proste. Aby wygrać musisz: - wylądować na widocznym stole ( co napisałem w filmie nie do końca to powiedziałem przy wyjaśnianiu ) - wylądować nickem do góry - przy 2 i więcej użytkownikach losowanie jest powtarzane tylko dla tych którzy spełnili 2 pierwsze warunki ( zarówno dla ps i Xbox) - losowanie jest powtarzane do momentu aż nie pozostanie 1 użytkownik z danego obozu, który spełni warunki. Przy pracach manualnych pomagała żona - i dzięki jej za to, samemu to wycinać to dopiero byłoby kwadratowe. Przekazałem również uwagę ze costam za bardzo jeden bok ścięła - nie przekaże odpowiedzi od żony miłego materiału Edytowane 30 lipca 20213 l przez eloszki
Opublikowano 30 lipca 20213 l Ahahah, no i wykrakał, ale w drugą stronę Szkoda, że tak szybko, bo liczyłem na kilka podejść.
Opublikowano 30 lipca 20213 l Autor No Panie Eloszki, wychodzi jednak na to, że mnie okłamałeś pisząc, że nie będzie to nic wyszukanego xd Nie no, klasa. Pomysł, kreatywność, zaangażowanie, poświęcenie, cała otoczka, nawet realizacja i montaż topowe (slo-mo). A nagranie w pionie to klasyka - już nie mam siły do tej ladacznicy. No i stresik jest naturalny, sam nagrywałem już kilka losowań, a i tak za każdym razem są nerwy, aby wszystko wypaliło i nie było kwasu xd Dziękuję za zorganizowanie losowanka (podziękuj żonie za pomoc). Było imponujące.
Opublikowano 31 lipca 20213 l Losowanie TOP. Szkoda tylko, że już po pierwszej rundzie koniec xd RNGsus nie sprzyjał
Opublikowano 31 lipca 20213 l Uuuuu, coś niesamowitego Konkretnie i z przytupem. Byłem pewien ze losowanie będzie aż ostatni zostanie odwrócony nickiem (nawet Ci na podłodze) jednak tak wyszło dla mnie najlepiej Dziękuję za możliwość wzięcia udziału i już nie mogę się doczekać aż własną suszareczkę sobie stworze w grze. Edytowane 31 lipca 20213 l przez LiŚciu
Opublikowano 31 lipca 20213 l Kirwix, te efekty, klimat metrowy, oprawa dźwiękową. Klasa. Aż żałuję, że nie brałem w tym udziału. To się zrobił najlepszy temat na forum z real face contentem* W sumie już dawno. Spoiler * no może oprócz spedalonej florystyki xd
Opublikowano 31 lipca 20213 l Autor No, a teraz ładnie przeproś Panią Eloszkową, bo prawdopodobnie właśnie dzięki temu kształtowi ładnie się obróciłeś na plecki.
Opublikowano 31 lipca 20213 l Bardzo, ale to bardzo się cieszę ze się podobało i również bardzo dziękuję za mile słowa. Samemu również dość duża frajdę mi to sprawiło ( jedyne męczące było w kółko sprawdzanie listy użytkowników z dostępem, których sprawdzałem łącznie chyba 50 razy :p - stres aby nic nie zwalić ) Sam także nie spodziewałem się, ze skończy się za pierwszym razem, był przygotowany jeszcze notatnik na osoby do dogrywek, ale wyszło jak wyszło. Jeszcze raz gratuluje i może jeszcze kiedyś będzie mi dane coś ogarnąć - wiec do następnego.
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l Przesyłka doszła od króla Kmiota Ponizej chwali-fotki z mojej pierwszej wygranej w giwałeju
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l To dobry moment, by wyrazić zaniepokojenie ruchami @Dave Czezky. Coś tam się dzieje u Ciebie ciekawego?
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l Autor 13 minut temu, Bzduras napisał: To dobry moment, by wyrazić zaniepokojenie ruchami @Dave Czezky. Coś tam się dzieje u Ciebie ciekawego? Mnie to już niezręcznie pytać xd
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l Spoiler Pewnie czeka, aż będzie 41 klientów w sklepie, naklei każdemu nicka na bluzę i każe robić im pajacyki - ostatnia trójka, która wymięknie wygrywa. Dałem w spoiler, jakbym przypadkiem trafił
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l Ja bardziej czekam na rozwiązanie zagadki bonusowej. Kto wygrał? Czy ktoś wygrał? Dlaczego Rozi wymiata liściu'a? No i po co Czezkiemu czy monitory w pracy?
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l 4 godziny temu, Luqat napisał: Ja bardziej czekam na rozwiązanie zagadki bonusowej. Kto wygrał? Czy ktoś wygrał? Dlaczego Rozi wymiata liściu'a? No i po co Czezkiemu czy monitory w pracy? Coś mi sie wydaje ze Czezkiemu zabraknie budżetu na trzeci chapter i niestety nigdy się nie dowiemy