second 3 693 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Dorzucę jeszcze mema do puli 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Opublikowano 14 grudnia 2020 @Mejm najpewniej uda mi się Ciebie bez zbędnej gimnastyki i naginania zasad wrzucić, ale jeszcze dopracowuję pewne szczegóły, więc nie chciałem Ci już teraz niczego obiecywać, bo koncepcja moze się zmienić. Ale jak chcesz być w puli, to stosuj się do zasad i musisz wybrać o którą nagrodę "walczysz". 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Duzo fajnych już wrzuconych dlatego cięzko sie popisać, ale chciałbym wziąc udział o gierkę i skarpetki. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Jak zabawa to zabaw na całego. Piękna akcji oraz super losowanie. Pozdrawiam cieplutko Wersja xbox Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 Potwierdzam dostęp. @Plugawy ależ zapraszam, jednak na tę chwilę musisz wybrać grę PS4/XBOX albo skarpetki. Skiety są dla już posiadających grę. Gry dla... no, nieposiadających gry. @balon [Xbox] Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 OK, to poproszę grę na ps4, mam nadzieję, że załatają to na amataorze zanim konkurs sie rozstrzygnie XD Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 Chcesz grać w Cyberpunka na bazowym PS4? Nie mogę pozwolić, byś sobie wyrządził taką krzywdę, więc po prostu Cię nie dopuszczę. 2 2 Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Dobrze, że sie tylu nie zgłosiło po książke, bo musiałbym sie yebać z tymi kuleczkami 3 Cytuj
second 3 693 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 No a w sumie książka lepsza niż gra Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 53 minuty temu, Plugawy napisał: To dawaj skarpety Widzę, że mamy tu cwaniaka. @Plugawy [PS4] ale musisz obiecać, że zagrasz dopiero na PS5. 9 minut temu, Dud.ek napisał: Dobrze, że sie tylu nie zgłosiło po książke, bo musiałbym sie yebać z tymi kuleczkami Musiałbyś kupić większą pralkę. A jakby kulki wypierdoliło przy otwieraniu, to potem przez tydzień byś je zbierał z kątów pokoju. Dobra Panowie, mam drugą parę skarpet. Tylko teraz robi się problem, bo chętnych jest tyle, że jedno wspólne losowanie robi się mało prawdopodobne i przede wszystkim chaotyczne, więc dla przejrzystości rozważam trzy osobne, mniejsze losowania - PS4/XBOX/Skarpety. W takiej sytuacji początkowa koncepcja (losowanie tylko skarpet, a laureat dobiera sobie bonus) idzie w całości do śmietnika. Za to zaleta jest taka, że obie pary skarpet są do rozdania w grupie Skarpeciarzy, więc będzie jeden dodatkowy szczęśliwiec. Co myślicie? 1 Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 3 minuty temu, Kmiot napisał: Dobra Panowie, mam drugą parę skarpet. Tylko teraz robi się problem, bo chętnych jest tyle, że jedno wspólne losowanie robi się mało prawdopodobne i przede wszystkim chaotyczne, więc dla przejrzystości rozważam trzy osobne, mniejsze losowania - PS4/XBOX/Skarpety. W takiej sytuacji początkowa koncepcja (losowanie tylko skarpet, a laureat dobiera sobie bonus) idzie w całości do śmietnika. Za to zaleta jest taka, że obie pary skarpet są do rozdania w grupie Skarpeciarzy, więc będzie jeden dodatkowy szczęśliwiec. Jak dla mnie okejka, a dla smaczku weź jeszcze opóźnij losowanie bonusu tak z dwa razy - wtedy będzie prawdziwie cyberpunkowy feeling dla chętnych. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Im więcej wygranych tym więcej szczęśliwych mord. Także jestem na tak. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 9 minut temu, Bzduras napisał: Jak dla mnie okejka, a dla smaczku weź jeszcze opóźnij losowanie bonusu tak z dwa razy - wtedy będzie prawdziwie cyberpunkowy feeling dla chętnych. Spoko, może uda się zbugować losowanie, a potem opóźnię wysyłkę. Albo Poczta o to zadba. 3 minuty temu, Mitra napisał: Im więcej wygranych tym więcej szczęśliwych mord. Także jestem na tak. Też jestem za tym, szczególnie, że chętnych na skarpety całkiem sporo. Tym bardziej, że już dwóch-trzech chętnych na grę wyraziło brak zainteresowania skarpetami i w razie wygranej i tak chcieli je przekazać kolejnemu. Aha, skarpety prawdopodobnie wyślę poleconymi, bo nie będę ich nie wiadomo jak pakował. Chyba się nie potłuką/połamią? Cytuj
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 3 godziny temu, Kmiot napisał: Co myślicie? Jak najbardziej, sensowne rozwiązanie. 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 3 godziny temu, Kmiot napisał: Aha, skarpety prawdopodobnie wyślę poleconymi, bo nie będę ich nie wiadomo jak pakował. Chyba się nie potłuką/połamią? Nie połamią się, ale istnieje ryzyko że będę musiał je ściągać prosto ze stópek pani na poczcie. Cytuj
XM. 10 853 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Kmiot, ale Jak wygram to możesz założyć skarpety na godzinę i potem mi je wysłać? Chce sie poczuć jak Ty. 2 Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Mmm skarpetki marki cyberpunk prosto ze stópek Kmiota Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Uwielbiam, kiedy Kmiot przyjeżdża... Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Takiego dynamicznego dostosowania się do panujących realiów dawno nie widziałem. Skill jak w korporacji. Zaproponowane zmiany - super! Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 20 godzin temu, Kmiot napisał: @Mejm najpewniej uda mi się Ciebie bez zbędnej gimnastyki i naginania zasad wrzucić, ale jeszcze dopracowuję pewne szczegóły, więc nie chciałem Ci już teraz niczego obiecywać, bo koncepcja moze się zmienić. Ale jak chcesz być w puli, to stosuj się do zasad i musisz wybrać o którą nagrodę "walczysz". Skarpetki + niebieskie pudelko z zolta sraka w srodku. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 Kurwa, @Mejm nie nadążasz za tematem i zasadami przyznawania nagród, to jak od Ciebie oczekiwać, że będziesz nadążał za generacjami konsolowymi. Nic dziwnego, że nadal siedzisz z PS3. Chłopaki, nie będę zakładał tych skarpetek, bo nie chcę potrajać ich wartości. Trzeba znać umiar. 1 Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Mejm jest jak mój szfagier. Wszystko wie wszędzie go pełno i na wszyskim się zna. Temat o nowej grze na ps5, temat o gowniakach? Nie ma znaczenia posty się same nie nabiją. Żeby nie było oftopa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi