Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, marbel007 napisał:

Nie marudzić! Czy mi się wydaje czy Bzduras ma jakąś króliczą łapkę ostatnio ;)

Bez kitu, aż wczoraj sam dumałem nad tym, czy może przypadkiem jakiegoś jackpota nie wysłać, bo Lady Luck coś ostatnio smali do mnie cholewki :dog:

• Haha 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Pierwsza część z wygranej zrealizowana:banderas:  na drugą czekam do września (DokiDoki na switcha)

jeszcze raz chciałem pogratulować organizatorom losowania i Monice za szczęśliwą rękę :wub: 

pozdro wariaty

FE90B633-05AE-4D55-8365-87D654A4E5F1.jpeg

• Lubię! 5
Opublikowano

Robi się tłoczno. Gierki, książki, deklaracje zorganizowania losowania, no jestem z Was dumny, aż muszę notować, by niczego nie zapomnieć dodać do listy przy kolejnej edycji. :banderas:

Opublikowano

Ja tam w ogóle nie kojarzę, że taką grę wysyłałem :Coolface:

Ale faktycznie fajne wspomnienia z SP mam, niech komuś przyniesie radość :wub: A półka z gierkami nieduża, ale coś tam na pewno jeszcze dorzucę :lapka:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Dzięki 2
Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Gif z komputerem lepszy, ale nie pasuje jako zgłoszenie do losowania.

Pewnie już go widziałem, ale nie mogę skojarzyć. Przypomnisz?

Ten?

fzpj.gif

• Plusik 1
Opublikowano

God of War, ale się w to grało. Pierwsza gra na PS2 jaką odpaliłem na swojej konsoli. 
Kto grał to zna te minigry

Oczywiście zgłaszam się do losowania :) Wszystkie gry na półeczce z serii to i planszowa chętnie zagości. 

9297106_orig-600x337.jpg

• Dzięki 1