Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) Edytowane 19 sierpnia 2021 przez Kmiot 2 3 1 12 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Nie wiedziałem, że gustujesz w takich figurkach. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2021 Jaka konsola, takie amiibo. Cytuj
Dante 430 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 23 godziny temu, Kmiot napisał: miałem rację!:) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 sierpnia 2021 2 godziny temu, Dante napisał: miałem rację!:) No, od razu poznać oko znawcy w temacie. Przy okazji zamykam listę zgłoszeń. Potwierdzam udział następujących kandydatów. @XM. @Square @Ins @marbel007 @Kosmos @Wiolku @zagul @Rozi @WisnieR @maciucha @balon @Dud.ek Nie mam planu na losowanie, więc będę szył na spontanie i nie spodziewajcie się fajerwerków. Możliwe, że już jutro coś wyrzeźbię. Jednak 12 uczestników to ładna liczba i nie chcę, by mi tu jakaś pechowa trzynastka pomieszała szyki. Jeśli ktoś się chce wycofać, to... nie ma takiej możliwości. 4 3 1 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 sierpnia 2021 Jestem. Standardowo uprasza się o nie wołanie zwycięzcy, aby nie odbierać mu ewentualnych emocji z oglądania "losowania". W postach poniżej mogą pojawić się spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to zaleca się najpierw obejrzeć film. Zwycięzcę zapraszam na PM w celu wyboru nagrody bonusowej (jeśli chce) oraz podania adresu wysyłki. Pozostałym uczestnikom oczywiście dziękuję za udział i choć chciałbym nagrodzić wszystkich, to wiem, że to droga bez powrotu, więc na nią nie wkraczam ;] 12 5 3 1 Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Dzięki kwadrat. Nawet nie doczekałem jednego ruchu robalem 1 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Farsa! Gratki dla zwycięzcy : ) 1 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 No co to było? .... To był wygrany mecz... 1 Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Losowanie rewelacyjne, zawsze fajnie się ogląda Wormsy, a z takim konferansjerem i mistrzem ceremonii to już w ogóle "Pozdrawiam Square'a oczywiście" - i już wiedziałem, że będzie creme de la creme losowanek. Gratulacje dla zwycięzcy! 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2021 52 minuty temu, Ins napisał: Dzięki kwadrat. Nawet nie doczekałem jednego ruchu robalem Przyznam, że w pierwszej chwili nawet nie zarejestrowałem co się wydarzyło, bo byłem trochę rozkojarzony, ale co Kwadrat odjebał to jakiś hit xd 50 minut temu, Wiolku napisał: Farsa! Gratki dla zwycięzcy : ) No to już musiałem trochę prychnąć, bo przeprowadziłem kilka testowych starć (głownie pod kątem, jak to się układa czasowo) i robale często się teleportowały czy poruszały tak "na limicie", jednak nigdy nie spadły. A tutaj takie zaskoczenie xd 39 minut temu, WisnieR napisał: No co to było? .... To był wygrany mecz... W ogóle się zastanawiałem co stało za tym, że robaki tak raczej rzadko korzystały z nalotu czy super owcy, bo o ile wiem, to każdy z nich miał je na podorędziu (w ograniczonej ilości sztuk jednej, ale jednak), tymczasem oba ataki pojawiły się dopiero w finale. Ale tak jak mówię - matoły i random mocno. 27 minut temu, Bzduras napisał: Losowanie rewelacyjne, zawsze fajnie się ogląda Wormsy, a z takim konferansjerem i mistrzem ceremonii to już w ogóle "Pozdrawiam Square'a oczywiście" - i już wiedziałem, że będzie creme de la creme losowanek. Gratulacje dla zwycięzcy! Oczywiście chciałbym zaznaczyć, że określeń tych używałem wyłącznie pod adresem robaków, a nie samych użytkowników. Bo kurwa niektóre ich posunięcia to były równie niezrozumiałe jak posty Frosiego na forum xd Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Godzinę temu, Ins napisał: Dzięki kwadrat. Nawet nie doczekałem jednego ruchu robalem A idź pan w chuj z takim robakiem, cud że w ogóle zaczął uciekać. 2 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Kolejne peany dla Kmiota! Fajnie się to oglądało. Mój walczył i kombinował, ale nie wytrzymał konkurencji. Gratulacje wygranemu i chwała zwyciężonym! 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ej, co sie czepiacie. Zgodnie z nadaną mu nazwą robal podniósł obrażenia do KWADRATU Cytuj
XM. 10 853 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 No kurva wreszcie coś wygrałem. XDDDDDD 1 2 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2021 No bo można narzekać, ale w sumie tak patrząc na efekty, to te Wormsy obok Smash Brothers wpisuję na listę na ewentualne ponowne wykorzystanie przy jakimś awaryjnym losowaniu. Wormsy mają bekowy potencjał, SB ma wachlarz opcji do wyboru, więc nie wykluczam powrotów, choć póki co staramy się unikać powtórzeń. Wszystko zależy od tego jak długo się ta akcja przeciągnie, bo wiadomo, że na pewnym etapie skończą się inspiracje. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 44 minuty temu, Kmiot napisał: No bo można narzekać, ale w sumie tak patrząc na efekty, to te Wormsy obok Smash Brothers wpisuję na listę na ewentualne ponowne wykorzystanie przy jakimś awaryjnym losowaniu. Wormsy mają bekowy potencjał, SB ma wachlarz opcji do wyboru, więc nie wykluczam powrotów, choć póki co staramy się unikać powtórzeń. Wszystko zależy od tego jak długo się ta akcja przeciągnie, bo wiadomo, że na pewnym etapie skończą się inspiracje. Brygada wspomagająca służy pomocą w razie czego Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2021 (edytowane) 34 minuty temu, Rudiok napisał: Brygada wspomagająca służy pomocą w razie czego Doceniam oczywiście i dziękuję z całego serca. Tylko różnica jest taka, że na pewnym etapie Wy możecie, a ja muszę zorganizować losowanie, jeśli nie zgłosi się żaden chętny ;] I każdorazowo liczę się z tym faktem zakładając nowy giwałej. Do tej pory udaje się losowania urozmaicać (również dzięki zewnętrznym zgłoszeniom od chętnych), ale opcji szybciej ubywa, niż przybywa, więc podświadomie odkładam pewne ewentualności do ponownego użytku w raczej dalekiej przyszłości. Taką mam naturę, że czasem w przewidywaniach wybiegam zbytnio naprzód. 1 godzinę temu, XM. napisał: No kurva wreszcie coś wygrałem. XDDDDDD Nie pierdol, a skarpety Cyberpunka to kto nosi? Edytowane 21 sierpnia 2021 przez Kmiot Cytuj
XM. 10 853 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ale skarpety to rzutem na taśmę i to jeszcze w dodatkowym rzucie za czwarte miejsce, jak z litości xD CHUJ, WAŻNE ZE PIERWSZE MIEJSCE i jestem Bogiem wormsów. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Pięknie się to oglądało Mój Worm tuż po finale Spoiler 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2021 (edytowane) XM. poprosił o przełożenie wysyłki na "za dwa tygodnie", więc korzystając z chwilowego zastoju dorzucę coś do listy bonusowej. Plakat nowy, tylko trochę już u mnie leży, choć zawinięty w papier. Kolory są tip top i nic nie wyblakło, nic się nie zagięło. Rozmiar 91,5x61 chyba. No to nara. Edytowane 26 sierpnia 2021 przez Kmiot 2 7 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Odnoszenie wrażenie, że historii tego dildosa raczej nigdy nie zrozumiemy Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ale co Cię konkretnie interesuje? Tobie nigdy się nie zdarzyło znaleźć czegoś intrygującego w szufladzie matki? 2 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Na matkę nie zwalaj. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 29 sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 sierpnia 2021 (edytowane) Oddam za mema #22 Demo z Oficjalnego Magazynu Playstation i ziarno miłości zostało we mnie zasiane. Wersja demonstracyjna niosła ze sobą obietnicę, choć w żadnym razie nie zdradzała tego, że już niedługo będziemy świadkami narodzin LEGENDY. Bo tylko dwóch skaterów do wyboru, mało imponująca mapka, kompletna nieznajomość reguł i prawideł gameplayu. A jednak mieliłem tę dwuminutową sesję dziesiątki razy. Potem była oczywiście pełna wersja, po ograniu której nic już nie było takie jak dawniej. Kult w rytm Supermana w wykonaniu kapeli Goldfinger. Było absolutnie angażująco, świeżo, 100% frajdy na czterech malutkich kółeczkach. Wydawało się, że nie może być lepiej, ale nadchodząca kontynuacja była kompletnie innego zdania. Bo druga część "deskorolki" olśniewała i od samego startu otaczał ją nimb kultu. Jeśli w poprzedniczce coś nie do końca zagrało, to tutaj to wyeliminowano (np. etapy zjazdowe), a pozostałe elementy wyszlifowano z miłością oraz pietyzmem. Dodano mechaniki, które na zawsze zmieniły obraz serii (manuale!), stworzono niezapomniane miejscówki, okraszono je starannie wyselekcjonowanym soundtrackiem. Kontynuacja była grą lepszą pod absolutnie KAŻDYM względem, co nigdy nie jest oczywistością. I tak zamiast uczyć się na kartkówkę z bioli czy fizy, ja uczyłem się kolejnych trików w Tonym Hołku. Na terenie School II spędziłem chyba więcej czasu, niż na dziedzińcu własnej szkoły, poznałem tam każdy centymetr kwadratowy, a gdy okazało się, że można otworzyć dodatkowy fragment (sala gimnastyczna+basen) to byłem wprost wniebowzięty. Długie godziny upłynęły mi również w rytm radosnego terkotania kółek na plaży w Venice. Mapie tak absurdalnie klimatycznej, że wręcz czuło się na twarzy przyjemną bryzę ciągnącą od oceanu, pięknego w tym zachodzie słońca. A na głośnikach: I wszystkie te sentymenty powróciły wraz z kapitalnym remasterem obu części. Odrestaurowano je z ogromnym wyczuciem, usprawniono z pełną świadomością oraz poszanowaniem statusu klasyki gamingowej. Znów zmitrężyłem na wirtualnej desce spory kawał życia. Ale co to było za życie! Nie żałuję ani minuty. Wy też nie będziecie. Tak jak widać na załączonym obrazku. Dwie gry Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (PS4 + XO), obie bez folii. Wersja na X nawet nie była w napędzie, wersja na PS4 była w mojej konsoli, więc jej wartość jest z automatu większa, można ją określić relikwią. Oczywiście stan techniczny obu gier to pięć gwiazdek (na pięć możliwych, żeby była jasność i nie było wątpliwości). Angielskie okładki. Uczestnicy zobowiązani są do wybrania, która wersja ich interesuje. Ok, decha pod pachę i czytamy zasady: Nowy w temacie? Zapraszam do pierwszego posta po zasady ogólne. Aby wziąć udział w losowaniu aktualnej nagrody należy w tym temacie wkleić ulubionego mema związanego z serią Tony Hawk's Pro Skater, albo inną grą z dechą na kółeczkach. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Należy wybrać wersję gry, o którą się ubiegamy. Jeśli nie zostanie wybrana, bądź będzie to obojętne, to przed losowaniem przydzielę uczestnikowi "koszyk" arbitralnie i wedle własnego uznania. Losowanie wstępnie zaplanowane klasycznie na okolice przyszłego weekendu. W razie potrzeby może się przesunąć, bo to trochę spontan i życie pisze różne scenariusze. Możliwy deadline w okolicach piątku, bo to zależy od stopnia przygotowań, które należy poczynić przed losowaniem. Mam już jakiś wstępny zamysł na losowanko, ale jestem elastyczny i jeśli komuś zależy/ma pomysł/czas to się poprzesuwa to i owo i odstąpię przywilej organizacji. Ale generalnie nie ma ciśnienia, a w przyszłości będą jeszcze okazje. Od uczestników wymagam osobistego dopilnowania wyników, bo nikt ich nie zawoła. To chyba niewielka cena za ewentualną nagrodę. Rzecz jasna wygranie będą mieli prawo do wyboru ewentualnej nagrody bonusowej (kolejność wyboru? Kto pierwszy, ten... pierwszy). Gra na PS3 Batman: Arkham City. Wydanie GOTY z najbardziej oszpeconą okładką w historii branży. Stan płyty bdb, pudełka i papierów (ang) również. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Plakat Secret of Monkey Island - autor: Jakub Różalski, format A1 (841x594mm, kreda mat 130g), zapakowany w tubę. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. komiksy Pixela, w ilości trzech sztuk. Oczywiście komplet liczony jako jedna nagroda. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Koszulka z motywami Skyrim. Przód i tył subtelnie zdobione. Wymagane prasowanie. Kraj pochodzenia: Bangladesz. Według metki to 100% bawełna. Rozmiar L. Oczywiście nowa, nienoszona. Całkiem śliczniutki i nowiutki (folia) steelbook Need For Speed: Heat. Kolorystyka wyborna. Przód i tył. Format jak pudełko do PS4. Naklejki na folii, więc nie powinno być z nimi problemu. (sponsor: Figuś) Gra Assassin's Creed: Odyssey na PS4. Płyta bez zarzutów, książeczka również, dwustronna okładka (chłop/baba). Jeśli ktoś jeszcze nie miał okazji, to teraz trafia się wyborna. (sponsor: Figuś) Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) *NEW* Plakat z Legend of Zelda. Nowy. 91,5x61 cm. Na koniec lista aktualnie zbanowanych uczestników. Bzduras (2) mitra (5) Rudiok (3) mozi (2) LiŚciu (2) XM. (5) Do zobaczenia na rampie i poręczach. Leticia na deser <3 Edytowane 30 sierpnia 2021 przez Kmiot 11 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi