Opublikowano 10 października 20213 l Nie ma lepszej gry do podcastu od Far Cry. Już z 10 lat robi się to samo, czytać nie trzeba prawie na ekran patrzeć nie trzeba. Ja tam lubię postrzelać.
Opublikowano 10 października 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Proszę, proszę, ilu Farkrajowców się znalazło. Nie wstyd tak publicznie się z tym obnosić? Ale dobra, bo zaczyna się to wymykać spod kontroli, więc muszę już teraz przyznać, że w chuja Was robię. Musicie mieć o mnie kiepską opinię, skoro pomyśleliście, że będzie mi się chciało organizować losowanie dla takiego szrota. Oczywiście, że nie mam Far Kraja Sześć do oddania, a nawet gdybym miał to jedynie na Listę Bonusową zasługuje. Jeśli ktoś poczuł się rozczarowany, to bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Gwiazda obecnego giwałeja może być tylko jedna. Królowa powróciła. Jedyna prawdziwa strong female protagonist. Na kolana przed Samus Aran i Metroid Dread. Gra nowa, wciąż w folii. Angielska okładka. Zasady giwałeja oczywiście zmieniają się jedynie w punkcie dotyczącym memów: Aby wziąć udział w losowaniu Metroid Dread należy w tym temacie wkleić ulubionego mema związanego z serią Metroid, albo Samus oczywiście. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Nie musi być nawet śmieszny, choć nieśmieszne źle świadczą o postującym. Elo.
Opublikowano 10 października 20213 l Właśnie się zastanawiałem, czy człowiek może przeżyć do pierwszego na wodzie i korze z drzewa, ale za to z Metroidem. No to jeszcze chwilę się pozastanawiam, tymczasem zgłaszam się do losowanka.
Opublikowano 10 października 20213 l Kruci widać że chłop gra w pana Kojime od najmłodszych lat Pięknie się ukryta opcja farkrajowska odpaliła przez genialną prowokacje masterminda, już mam wasze dane zapisane w kajeciku
Opublikowano 10 października 20213 l Dobra kurwa zmieniam zdanie! Metroid Bread? Jescze jak! W końcu to nie żaden gówno open world na 40h to może przejdę w miesiąc. Horizona zacząłem w 2019...
Opublikowano 10 października 20213 l 12 godzin temu, Ins napisał: Może w końcu uda mi się coś wygrać <smutnażaba> No i kolejne losowanko mnie omija.
Opublikowano 10 października 20213 l Autor 8 minut temu, Bzduras napisał: Właśnie się zastanawiałem, czy człowiek może przeżyć do pierwszego na wodzie i korze z drzewa, ale za to z Metroidem. No to jeszcze chwilę się pozastanawiam, tymczasem zgłaszam się do losowanka. No, jedyny minus tego giwałeja to fakt, że trzeba czekać tydzień na wyniki. A przez ten tydzień mógłbyś już grać w Metroida. 11 minut temu, Pupcio napisał: ruci widać że chłop gra w pana Kojime od najmłodszych lat Pięknie się ukryta opcja farkrajowska odpaliła przez genialną prowokacje masterminda, już mam wasze dane zapisane w kajeciku Fakt jest taki, że nie miałem tego w planach i dopiero w trakcie pisania posta uznałem, że a chuj, przyświruję. Najgorzej to było znaleźć real foto pudełka z grą, wszędzie jebane shoty reklamowe, dopiero ebay pomógł xd Aha, zapomniałżem dodać, że do gry dorzucam oczywiście komplet bonusów. Podkładka pod mysz (powiedzmy), naklejki i metalowy breloczek. Ale jak zwycięzca nie zbiera szmelcu, to może zrezygnować i wrzuci się na listę bonusową.
Opublikowano 10 października 20213 l Teraz, Kmiot napisał: No, jedyny minus tego giwałeja to fakt, że trzeba czekać tydzień na wyniki. A przez ten tydzień mógłbyś już grać w Metroida. Drugi jest taki, że wygrana nigdy nie jest pewna i prawdopodobieństwo zgarnięcia gry wynosi jak jeden do liczby uczestników, ale hej - nie ma ryzyka, nie ma zabawy, co nie?
Opublikowano 10 października 20213 l 3 minuty temu, Kmiot napisał: Aha, zapomniałżem dodać, że do gry dorzucam oczywiście komplet bonusów. Podkładka pod mysz (powiedzmy), naklejki i metalowy breloczek. Ale jak zwycięzca nie zbiera szmelcu, to może zrezygnować i wrzuci się na listę bonusową. A mogę wziąć udział ze względu na szmelc dorzucany? Oczywiście grę z chęcią oddam komuś innemu w przypadku wygranej.
Opublikowano 10 października 20213 l W takim razie gdyby udało mi się wygrać tę edycję to zaklepuję dodatki dla użytkownika Ins.
Opublikowano 10 października 20213 l Autor 10 minut temu, Ins napisał: A mogę wziąć udział ze względu na szmelc dorzucany? Oczywiście grę z chęcią oddam komuś innemu w przypadku wygranej. Nie no, to mnie zaskoczyłeś xd Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia co z tym zrobić i czy nie wprowadzi to zbytniego zamieszania, bo jeszcze nie wiem w jakiej formie będzie losowanie. To trochę podobna sytuacja do tego jak ostatnio Creatinfreak chciał wziąć udział w imieniu Paolo. W przypadku wygranej Ty decydujesz komu przeznaczasz grę? Drugie miejsce otrzymuje grę? A co jeśli nie sposób określić drugiego miejsca (vide ostatnie losowanie wrestlingowe)? Za dużo niewiadomych, przynajmniej na tę chwilę, więc muszę konsekwentnie odmówić, ale będę miał na uwadze.
Opublikowano 10 października 20213 l No trudno. Tak jak piszesz, chyba zbyt dużo zamieszania by to wprowadziło. Poczekam na kolejne losowanie w takim razie.
Opublikowano 10 października 20213 l 53 minuty temu, Kmiot napisał: Proszę, proszę, ilu Farkrajowców się znalazło. Nie wstyd tak publicznie się z tym obnosić? Ale dobra, bo zaczyna się to wymykać spod kontroli, więc muszę już teraz przyznać, że w chuja Was robię. Musicie mieć o mnie kiepską opinię, skoro pomyśleliście, że będzie mi się chciało organizować losowanie dla takiego szrota. Oczywiście, że nie mam Far Kraja Sześć do oddania, a nawet gdybym miał to jedynie na Listę Bonusową zasługuje. Jeśli ktoś poczuł się rozczarowany, to bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Gwiazda obecnego giwałeja może być tylko jedna. Królowa powróciła. Jedyna prawdziwa strong female protagonist. Na kolana przed Samus Aran i Metroid Dread. Gra nowa, wciąż w folii. Angielska okładka. Zasady giwałeja oczywiście zmieniają się jedynie w punkcie dotyczącym memów: Aby wziąć udział w losowaniu Metroid Dread należy w tym temacie wkleić ulubionego mema związanego z serią Metroid, albo Samus oczywiście. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Nie musi być nawet śmieszny, choć nieśmieszne źle świadczą o postującym. Elo.
Opublikowano 10 października 20213 l A wezmę udział Panie Kmiot, bo metroidvania to mój ulubieny gatunek
Opublikowano 10 października 20213 l 1 godzinę temu, Kmiot napisał: Proszę, proszę, ilu Farkrajowców się znalazło. Nie wstyd tak publicznie się z tym obnosić? Ale dobra, bo zaczyna się to wymykać spod kontroli, więc muszę już teraz przyznać, że w chuja Was robię. Musicie mieć o mnie kiepską opinię, skoro pomyśleliście, że będzie mi się chciało organizować losowanie dla takiego szrota. Oczywiście, że nie mam Far Kraja Sześć do oddania, a nawet gdybym miał to jedynie na Listę Bonusową zasługuje. Jeśli ktoś poczuł się rozczarowany, to bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Gwiazda obecnego giwałeja może być tylko jedna. Królowa powróciła. Jedyna prawdziwa strong female protagonist. Na kolana przed Samus Aran i Metroid Dread. A już myślałem, że będę miał w co do podcastu grać.
Opublikowano 10 października 20213 l Jedno losowanie lepsze od 2go. Swoją drogą - czy do losowań można oddać gry używane, czy się nie godzi? Ps. Zapomniałem napisać że nie biorę udziału. Metroid zamówiony od razu jak kupiłem switcha.
Opublikowano 10 października 20213 l Kurcze jak tak się sprawy mają to i chętnie wezmę udział. W sumie u mnie teraz rządzi na Switchu Bayonetta ale Metroid też miałem w planach tym bardziej że nigdy nie miałem okazji zagrać.
Opublikowano 10 października 20213 l 2 godziny temu, easye napisał: Swoją drogą - czy do losowań można oddać gry używane, czy się nie godzi? Z tego co historia pokazuje to trafiają na listę bonusową i ktoś może ją sobie dobrać do nagrody głównej. 13 minut temu, BRY@N napisał: W sumie u mnie teraz rządzi na Switchu Bayonetta Dwójka? Nie chcesz przypadkiem pozbyć się kodziku na jedynkę?
Opublikowano 10 października 20213 l @Bzduras kupiłem już bez kodu na jedynkę. Sam ostatnio nadrabiałem jedynkę na PS4.