Kmiot 13 623 Opublikowano 14 października 2021 Autor Opublikowano 14 października 2021 13 minut temu, creatinfreak napisał: Będąc szczery sprzedałem ps5 i jeżeli bym wygrał to bym to spieniężył i kupił Daleki Płacz 6 na Xboxa. Dlatego sumienie każe mi się wycofać a cebula brać udział. Poddaje się osądowi forumka Ale Ty ostatnio kombinujesz i wymyślasz xd Ja tam nie wiem, w sumie tym FC6 trochę gardzę i mi obojętne, co się z nim stanie. Ale jeśli w Twoich planach jest tylko zamiana platformy (nie samej gry), to musiałbyś po wszystkim to udowodnić, że tak się stało. Zresztą nie wiem, słucham opinii innych. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 A to w gejpasie nie ma FC6? Podobno tam jest wszystko. Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 Nie chcę być sędzią ale serio ostatnio za dużo chyba tych kombinacji zaczyna być przy giwałejach. Ja jak mnie coś nie interesuje albo nie mam danej platformy to po prostu nie biorę udziału. Wygranego Dark Souls Remastered dalej mam w foli na półce choć mógłbym go sprzedać ale prędzej go wrzucę do puli bonusowej. Serio po chuj kombinować, zaraz się zaczną jakieś kwasy przez to i zabawa straci jakikolwiek sens, choć sam się dziwię że zaraz pyknie rok jak trwa. 3 Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 @Kmiot Potwierdzam chęć udziału w farkrajowym losowanku Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 Wiedziałem, że będzie taka reakcja. Powodzenia chłopaki. I'm out. 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 U mnie to oczywista oczywistość, że Metroid. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 19 minut temu, sprite napisał: #teammetroid this Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 @Kmiot ja też potwierdzam chęć w losowaniu jak można FAR CRA BEST SERIES IN UNIWERS EVAAAA! 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 Ale sie robactwo wykrusza, pięknie oczywiście #teamSamus Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 października 2021 Opublikowano 14 października 2021 @Kmiot czy można jeszcze wziąć udział? Jeśli tak to oczywiście wybieram Metroid. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 października 2021 Opublikowano 15 października 2021 FAR CRY kupiony na premiere na xboxika, jednak wole Metrodia niech lezy na póleczce. Cytuj
Dante 430 Opublikowano 15 października 2021 Opublikowano 15 października 2021 Teraz się wyda, która gra jest forumkowym mesjaszem gejmingu. Metroid i Samus czy Far Kraj i Brjekin Bed. A na serio Metroid jest już prawilnie na Switchu, więc w razie czego zostaje przy FC6. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 15 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2021 W sumie jakby liczyć od pierwszego giwałeja (Spiderman na PS4) to na początku października stuknęła rocznica, choć na dedykowany temat przeszliśmy dopiero przy okazji czwartej edycji i wtedy zabawa nabrała regularności. Dzięki, że jesteście. Tymczasem nie ma chyba już na co czekać, więc zamykam obie listy startowe. Pozwolę sobie jeszcze raz zawołać zainteresowanych, potwierdzić ich udział oraz uniknąć nieporozumień. W losowaniu Far Cry 6 (PS5) startują: @easye @Ins @Moldar @MYSZa7 @eloszki @Square @Dante @Figuś @Fanek Natomiast w losowaniu Metroid Dread udział wezmą: @Bzduras @WisnieR @balon @Faka @BRY@N @sprite @Shen @Rozi @Grabek @MBeniek @suteq @MichAelis @Dud.ek @Bjały @Kosmos Kwestia @creatinfreak została polubownie rozwiązana i mam nadzieję Mordeczko, że nie masz nikomu za złe. Zgadzam się z Figusiem i nie chcę komplikować zasad oraz robić tego typu wyjątków. Fant jest, jaki jest i trzeba się z tym pogodzić. W miarę możliwości staram się robić podwójne giwałeje uwzględniając obie główne platformy, aby każdy mógł wybrać tę mu odpowiadającą, ale nie zawsze mam taką możliwość/środki. Doceniam, że postawiłeś sprawę prosto i szczerze. Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia w kolejnych giwałejach ;] Jeśli ktoś zgłaszał akces, ale jakimś sposobem go przegapiłem czy źle zrozumiałem, to teraz jest czas na korekty. Sprawa losowania trochę mi się skomplikowała, bo najwyraźniej będę musiał zrobić dwa, a na tę chwilę nie mam wyklarowanego pomysłu na ani jedno. No to do usłyszenia. Mam nadzieję xd 10 5 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 16 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 października 2021 Są wyniki losowania Far Cry 6, więc zapraszam. Tak jak mówię: nie do końca zaplanowana nagroda, więc kombinowane coś na szybko, bo czasu było niewiele, a nie chciałem się też powtarzać z patentem na losowanie. Więc jest jak jest i elo. Wyniki tego losowania wrzucam jako pierwsze (choć nosi nazwę 25,5 i jest w sumie bonusowe), bo zajęło mi po prostu najmniej czasu. Metroid też już wylosowany, ale potrzebuje jeszcze montażowego szlifu. Najpewniej wyląduje jutro. Oczywiście nie wołamy zwycięzcy, aby nie odbierać mu EMOCJI z oglądania zawodów. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to najpierw filmik. Zdobywcę nagrody zapraszam na PM w celu podania adresu i wyboru ewentualnej nagrody bonusowej. Zaznaczam jednak, że to zwycięzca Metroida będzie miał w tym wyborze priorytet, jeśli dojdzie do sytuacji, że będą chcieli tę samą nagrodę. Ale może konfliktu nie będzie i nie ma co się martwić na zapas. Buziaki. 14 4 2 3 Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 No nic, było bardzo blisko 2 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 9 minut temu, Moldar napisał: No nic, było bardzo blisko No w tej trzeciej rundzie to tam niezłe kombosy wchodziły, gdyby tylko życia zostawało więcej. Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Dla zwycięzcy oczywiście gratulacje, ale pytanie do pana organizatora: co to za gierka? Wygląda jak coś, co można odpalić na zakrapianym party i chwilę pobekować z towarzystwem. 1 Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Sądząc po tytule na ekranie startowym to Poy Poy, a samo losowanie nikogo. 1 Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 no nic, jedziemy dalej Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 października 2021 Autor Opublikowano 16 października 2021 43 minuty temu, Bzduras napisał: Dla zwycięzcy oczywiście gratulacje, ale pytanie do pana organizatora: co to za gierka? Wygląda jak coś, co można odpalić na zakrapianym party i chwilę pobekować z towarzystwem. 35 minut temu, Dud.ek napisał: Poy Poy Jest też Poy Poy 2, ale z jakiegoś niewyjaśnionego powodu nie da się tam już ustawić walki botów. Nie żeby to miało większe znaczenie, bo na pierwszy rzut oka i tak nie widać różnic między Poy Poy i Poy Poy 2. Gra z listy rezerwowej, bo w sumie niełatwo mi było nadążyć za wydarzeniami xd A na czterech to już w ogóle. Mrugniesz okiem i po rundzie. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 pięknie wypunktowałem rywali, cóż może innym razem Panowie 5 1 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 2 godziny temu, Kmiot napisał: Metroid też już wylosowany, ale potrzebuje jeszcze montażowego szlifu. No jasne, wujjaszki same sie nie dodadza. Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Gratulacje dla zwycięzcy. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 16 października 2021 Autor Opublikowano 16 października 2021 Wyjątkowo nie przewiduję żadnego cameo Wujaszka. Po ostatnim razie tymczasowo wyczerpał się limit mojej cierpliwości do operowania jego głową. Podkładam głównie ścieżkę dźwiękową, aby się przyjemniej oglądało i trochę zagłuszało moje pierdolenie od rzeczy. MYSZę7 zapraszam do formularza kontaktowego. Co złego to nie ja. Sam się prosiłeś. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi