Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 19 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października 2021 Podsumowując, bo przesyłki dzisiaj ode mnie wyszły. MYSZa7 jako bonus do Far Cry 6 wybrał sobie z listy Assassin's Creed Odyssey (PS4), więc salutować należy Figusiowi, bo to on sponsorował ten bonus. A Mysza okazuje się skrytym fanbojem Ubisoftu. Suteq uznał, że jeszcze nie jest gotowy na przyjęcie KRÓLOWEJ SAMUS w swoich ramionach, więc poprosił o opóźnienie przesyłki do czasu, aż jego smoking wróci z pralni, aby móc pannę Aran godnie przywitać. Natomiast jako bonus wybrał sobie t-shirt Skyrim, więc fant wypada z listy. Tylko trzeba będzie go wyprasować do tego smokingu. Do Insa bonusy Metroid, na których mu zależało również już wyleciały z gniazda. Przesyłka droższa od samych gadżetów (wziąłem z ubezpieczeniem, a co), ale uśmiech Insa - bezcenny. 7 3 3 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 13 godzin temu, Kmiot napisał: Suteq uznał, że jeszcze nie jest gotowy na przyjęcie KRÓLOWEJ SAMUS w swoich ramionach, więc poprosił o opóźnienie przesyłki Sucio jak byś się zdecydował jednak nie przyjmować to możesz scedować na 2 miejsce XD Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 20 października 2021 Autor Opublikowano 20 października 2021 Suteq po prostu się stresuje jak przed najważniejszą w życiu randką i potrzebuje czasu, by się psychicznie nastawić. Czy możemy go winić, skoro Samus zapiera dech w piersi niczym najpiękniejsza bogini? Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Tez bym sie stresowal. Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Pewnie wali niemca w kask do #SamusAran #NSFW edit. kurwa nie wpisujcie tego na twitterze Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 13 minut temu, Figuś napisał: edit. kurwa nie wpisujcie tego na twitterze W 9/10 przypadków to przynosi odwrotny skutek do zamierzonego. Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Wiem Wpisywałeś? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Musiałem poczekać aż będę sam, i Spoiler czuję się zawiedziony. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 20 października 2021 Autor Opublikowano 20 października 2021 Godzinę temu, Mejm napisał: Tez bym sie stresowal. Kochanego ciałka Samus nigdy za wiele. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 7 godzin temu, Figuś napisał: Pewnie wali niemca w kask do #SamusAran #NSFW edit. kurwa nie wpisujcie tego na twitterze Dzięki, zaraz sprawdzę. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Dla mnie gites Cytuj
Ins 5 743 Opublikowano 21 października 2021 Opublikowano 21 października 2021 Doszły bonusy metroidowe. Wszystko świetnie zabezpieczone w paczce. Szacuneczek Jeszcze raz wielkie podziękowania dla @Kmiot i @Dave Czezky 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października 2021 Gierki dotarły, dziękuje raz jeszcze @Kmiot. Podziękowania także dla @Figuś za bonusika. 2 3 1 5 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 21 października 2021 Autor Opublikowano 21 października 2021 Jeszcze jutro Sutkowi wysłać i fajrant. 1 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 23 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 października 2021 (edytowane) Oddam za mema #26 Lubicie niespodzianki? Powiecie zapewne, że zależy od rodzaju tej niespodzianki. Chuja w dupie pewnie nie lubicie (choć do kilku użytkowników mam wątpliwości), ale już dycha znaleziona w zimowej kurtce, gdzie przeleżała rok, to pewnie tak. No to ta będzie raczej z gatunku tych miłych, przynajmniej dla jednego z Was. Trochę inaczej tym razem, już wyjaśniam dlaczego. Na przestrzeni czasu wpadają mi w ręce czasem jakieś gadżety, gierki, akcesoria, takie tam szpargały. Wiecie jak to jest - osobno te rzeczy nadają się jedynie na Listę Bonusową, choć nie powiedziałbym o wszystkich, że są bezwartościowe. Wiele z nich przekracza barierę 50 zł, a niektóre nawet 100 zł. CZęść od razu wrzucam na wspomnianą Listę, ale zauważyłem też, że garść tych gratów łączy jedna marka/bohater gierkowy. Więc zebrałem je w pudle, a teraz mam zamiar obdarować nimi kogoś, kto lubi ryzyko i grę w ciemno. Czujesz jak pulsuje w Tobie żyłka hazardzisty? Za dzieciaka lubiłeś Jajka Niespodzianki (albo nadal to lubisz)? Czujesz każdorazowo ten dreszcz emocji, gdy przychodzi Ci odpakować prezent, po którym naprawdę nie wiesz czego się spodziewać? Cóż, ten giwałej najwyraźniej jest właśnie dla Ciebie. Pudło na zdjęciu mieści cały content, który jest do zgarnięcia. Rozmiary opakowania to 52x38x24, choć pragnę wyraźnie zaznaczyć, że nie jest ono całe wypchane fantami, raczej tak do połowy jego głębokości. Po prostu użyłem go, bo jest dość ładne oraz daje jakiekolwiek pojęcie o rozmiarach paczki. Poza tym nic lepszego nie miałem pod ręką. Dodałem również ok. 20 centymetrowego Wujjaszka dla skali. Absolutnie w żadnym innym celu. Ani pudełko, ani Wujjaszek nie wchodzą w skład nagrody, to tylko rekwizyty. Co konkretnie skrywa się w pudełku? Tak jak pisałem: kilka gadżetów związanych z pewną serią gier i jej bohaterami. Aby nie być całkowicie tajemniczym zdradzę, że to seria mocno retro, ale też iście kultowa, wręcz ikona gier wideo w ogóle. Wielu z nas zapewne się na niej wychowało, a wszyscy z pewnością ją kojarzą. Fanty są różnej wartości, wielkości, wszystkie wysokiej jakości wykonania, a prawie wszystkie na oficjalnej licencji. Piszę "prawie", bo po niektórych trudno stwierdzić, a konkretnie to po jednym z nich (choć co do jego jakości jestem spokojny). Wszystkie są też nowe i nieużywane. (edit: TO NIE JEST MARIO) Dla kogo to jest nagroda? Raczej dla typów lubiących takie rzeczy i mających na nie miejsce (albo dzieciaki i pokój do udekorowania), choć przyznam, że spośród tych fantów jedynie dwa mogą wymagać odrobiny przestrzeni do ekspozycji, więc mieszkania nikomu nie zagracą. Ale ogólnie szukamy tutaj gadżeciarza, bo paczka nie zawiera żadnej gry na konsolę, więc przynajmniej pod tym względem jest uniwersalna. Początkowo planowałem określić przybliżoną wartość nagrody (a raczej ich sumę), ale póki co się z tym wstrzymam, bo nie wiem też, czy Wy chcecie ją znać. No generalnie zobaczymy czy będzie zainteresowanie. Zasady giwałeja. Jeśli jesteś tutaj pierwszy raz, to zapraszam do pierwszego posta po ogólne zasady i by nie zadawać głupich pytań. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z dowolną retro-gierką/cyklem, którą być może podejrzewacie o bycie bohaterem tego giwałeja. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Nie musi być nawet śmieszny, choć nieśmieszne źle świadczą o postującym. Losowanie wstępnie zaplanowane klasycznie na okolice przyszłego weekendu. W razie potrzeby może się przesunąć, bo to trochę spontan i życie pisze różne scenariusze. Możliwy deadline w okolicach piątku (może nawet czwartku), bo to zależy od stopnia przygotowań, które należy poczynić przed losowaniem. Zastanawiam się nad usunięciem podpunktu dotyczącego "przekażę losowanie w dobre ręce", bo ostatnio strasznie krucho z chętnymi. Ale tak, przekażę losowanie w dobre ręce. Nie musi być nic wyszukanego. Jedyne czego wymagam od uczestników to osobistego dopilnowania wyników, bo nikt ich nie zawoła. W skrajnych przypadkach kilku dni bez reakcji nagroda może przepaść. Wyjątkowo wymagam też tym razem fotorelacji (albo nawet wideorelacji, jeśli ktoś odważny) z unboxingu nagrody, aby zaspokoić ciekawość pozostałych użytkowników. Ogólnie pewnie większość będzie ciekawa co w paczce, więc zawieram ten obowiązek w regulaminie. Lista Bonusowa. Tutaj drobne zmiany. Dwa fanty wypadły (AC:O i t-shirt w związku z poprzednim losowaniami), ale dorzucam jakiś szpargał, jak również @BRY@N ma dla chętnego upominek. Dzięki Mordo! Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Plakat Secret of Monkey Island - autor: Jakub Różalski, format A1 (841x594mm, kreda mat 130g), zapakowany w tubę. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #289 (październik 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Całkiem śliczniutki i nowiutki (folia) steelbook Need For Speed: Heat. Kolorystyka wyborna. Przód i tył. Format jak pudełko do PS4. Naklejki na folii, więc nie powinno być z nimi problemu. (sponsor: Figuś) Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) Plakat z Legend of Zelda. Nowy. 91,5x61 cm. Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Komiks Horizon Zero Dawn Raróg. (sponsor: creatinfreak) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Faceplate do Dual Sense'a, kolor biały. (sponsor: creatinfreak) *NEW* Figurka POP! Sonic. Znajomy ze zdjęcia giwałeja do ramki Sonica. Tutaj zdjęcie bez opakowania. *NEW* Kod na miesiąc Game Pass Ultimate, ważny do końca 2022 roku. (sponsor: BRY@N) No i przykry obowiązek, czyli lista użytkowników z banami na losowanie, w nawiasie ilość giwałejów do przeczekania (zainteresowani są proszeni o zweryfikowanie, czy aby się nie pomyliłem w obliczeniach, bo nie chemy nikogo skrzywdzić): mitra (1) XM. (1) Pupcio (4) Ukukuki (1) Paolo de Vesir (2) suteq (3) MYSZa7 (5) No to jak, czujesz żyłkę hazardzisty? Edytowane 24 października 2021 przez Kmiot 11 2 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Wujjaszek wycinany ze zdjecia na schodach? Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 23 października 2021 Autor Opublikowano 23 października 2021 Otóż nie tym razem. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 5 losowań do przeczekania, ja Cie dupia obym skończył FC 6 do tego czasu Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Oby były gry na swicza A nie coś fajnego podczas naszego bana Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 23 października 2021 Autor Opublikowano 23 października 2021 Sam jestem ciekawy listy chętnych na tę "nagrodę", bo póki co tłumów nie widzę xd. Na Far Cry 6 w tym czasie było już kilka zgłoszeń! Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Nie jestem gadżeciażem (no chyba, że technologicznym) ani nie mam miejsca na pierdoły. Ale zajebiście jestem ciekaw co tam wymyśliłeś Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Far Kraja nie ma to leszcze się ociągają, nieładnie Zaczynamy karuzelę 1 Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 2 godziny temu, Kmiot napisał: wkleić mema związanego z dowolną retro-gierką/cyklem, którą być może podejrzewacie o bycie bohaterem tego giwałeja. Wywnioskowałem po tym dildosie obok pudełka, ale udziału nie biorę bo w razie wygranej gadżety zostaną dalej w pudełku. 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 23 października 2021 Opublikowano 23 października 2021 Nosz kur.wa nie musisz mnie namawiać. Biere udział. 1 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 No coś dla mnie, bo jest szansa że wygrana będzie działać u mnie tym razem A dzieciaki lubią Mario? Jeśli było to o Mario jest tego tona 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi