Dud.ek 2 046 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Ikona jest tylko jedna 1 Cytuj
Dante 430 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Nie bawię się w lootboxy, ale żyłka hazardzisty jest więc: No i chyba nie mi pierwszemu z opisem skojarzył się Marian 1 Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Niby kojarzy się opis z Marianem, ale w sumie może być wszystko 1 1 Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 (edytowane) Obecny. Edytowane 24 października 2021 przez mozi 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 24 października 2021 Autor Opublikowano 24 października 2021 Kurwa xd Dobra, bo widzę, że większość idzie w Mariusza, więc aby uniknąć wielkiego jęku rozczarowania informuję, że to nie jest Mario. Być moze popsułem zabawę, ale to zbyt oczywiste. Pogrzebcie trochę głębiej. Jeśli ktoś w związku z nową wiedzą woli się jednak wycofać, to informujcie. Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Nie biorę udział ale może to 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Obstawiam zelde, ale chuj wie 1 Cytuj
łom 1 974 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Jak nie Mario to może Contra? No chyba że Tetris i Kmiot wyśle pudło klocków do zwycięzcy : ) 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 A co tam, biere udzial choc wyczuwam pokemony xd hazardzista we mnie drzemie 1 1 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Obstawiam Sonica. 1 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Chociaż jestem przekonany, że to nie ta seria, to dotykam się na samą myśl o pudle wypełnionym fantami z Final Fantasy. 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 e: dobra mial byc meme, potem bedzie ze nie czytam. Nie biore udzialu. 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 25 października 2021 Autor Opublikowano 25 października 2021 I teraz nie wiem, która opcja lepsza. Brniemy w to w ciemno, ale istnieje ryzyko, że wygranemu tematyka Mystery Boxa wyraźnie nie podejdzie i najzwyczajniej w świecie go nie ucieszy, więc potencjał zmarnowany. To najgorszy scenariusz według mnie. Albo zdradzam tematykę (nie wyjawiając konkretów co do fantów) i zostają wyłącznie zawodnicy rzeczywiście zainteresowani, a nagroda autentycznie wygranego ucieszy. Po zastanowieniu uznaję drugą opcję za lepszą i po prostu bardziej "praktyczną". Nagroda nadal będzie niespodzianką, a ryzyko związane z tym, że tematyka nie podejdzie odpada. Co myślicie? Cytuj
XM. 10 853 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Nic nie zdradzaj, weź się raz nie wyłam pod presją atencjuszy którzy zeruja na darowiznach, chłopie! Cytuj
Dante 430 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Z założenie mystery box ma być mystery i niespodzianką. Może ewentualnie któregoś dnia wrzuć małą podpowiedź żeby dać szansę ludziom dołączyć się wycofać? Forma prezentu zagadki potencjalnie większe ryzyko zawodu, ale z drugiej strony jak się akurat trafi w czyjeś upodobanie to będzie skakać do sufitu zaskoczony. 2 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 A chuj tam, biorę udział. 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 25 października 2021 Autor Opublikowano 25 października 2021 6 minut temu, XM. napisał: Nic nie zdradzaj, weź się raz nie wyłam pod presją atencjuszy którzy zeruja na darowiznach, chłopie! To nie tak, bo przecież tutaj nikt na mnie presji nie wywiera, zgłoszenia są, nikt nie kręci nosem na hazardową formę, nikt się nie domaga odpowiedzi, ale już tak ze mną jest, że jak mam coś oddać, to wolę komuś, komu na tym zależy. Po prostu naszły mnie wątpliwości czy dobrze to przemyślałem ;] 14 minut temu, Dante napisał: Z założenie mystery box ma być mystery i niespodzianką. Może ewentualnie któregoś dnia wrzuć małą podpowiedź żeby dać szansę ludziom dołączyć się wycofać? Mystery nadal by było, bo zagadką pozostanie jakiego rodzaju gadżety tam są i ile ich jest. Wiadomo, że przy wyjawionej tematyce odpada element całkowitego zaskoczenia, ale odpada też ryzyko sytuacji "ue, ja nawet tej gry/tych gier nie lubię". A chyba się zgodzimy, że nie ma takiej serii i tematyki, która zadowoli każdego. Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 (edytowane) Na pewno uniknie się sytuacji że zawartość nie trafi do kogoś kto będzie ją miał w poważaniu oraz że jest szansa że trafi do kogoś komu zależy na fantach z tej gry/serii. Chętnie zagram ale nie chce wygrać czegoś co dla mnie będzie dośc obojętne - chociaż lubie gadżety, ale komuś innemu by dało full frajdy. Edytowane 25 października 2021 przez LiŚciu Cytuj
Dante 430 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Poza Silent Hill i Fallout:) Może racja z tym zawodem. Tylko tak pomyślałem, że może jak wyjawić to dać w spoiler. Wtedy niepewni i potencjalnie niezadowoleni mogą zerknąć i zdecydować, a reszta może dalej czekać na losowanie i późniejsze fotki/wideo z niespodzianki. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 25 października 2021 Autor Opublikowano 25 października 2021 4 minuty temu, Dante napisał: Poza Silent Hill i Fallout:) No ja np. fanem Fallouta nie jestem, chociaż ta seria ma na tyle fajny artstyle, że jakoś bym to przełknął. 6 minut temu, Dante napisał: Tylko tak pomyślałem, że może jak wyjawić to dać w spoiler. Wtedy niepewni i potencjalnie niezadowoleni mogą zerknąć i zdecydować, a reszta może dalej czekać na losowanie i późniejsze fotki/wideo z niespodzianki. Och, ale czy pozostali oprą się pokusie, by nie zerknąć? ;] No nic, jest jeszcze kilka dni, więc czekam na opinie pozostałych uczestników. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Byłbym konsekwentny i kazał zwycięzcy dopiero wyjawić w fotorelacji niespodziankę po otrzymaniu paczki Kmiot Mystery Box® Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 A najlepiej na relacji live Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 (edytowane) Można ewentualnie zrobić też tak, że w losowaniu wezmą udział ci, którzy trafią z memem tytuł, o który chodzi. Jeśli jedna osoba trafi, to wszystko jasne, gorzej jeśli nikt dobrze nie wyceluje. No i działałoby to wówczas, gdyby osoby wrzucające mema uznały same dla siebie, czy zaproponowany tytuł jest w ich kręgu zainteresowania. Czyli wrzucam mema z pokemonami, to w razie wygranej będę zadowolony, a nie wyrzucę nagrody do śmieci. Edytowane 25 października 2021 przez Luqat Cytuj
zagul 326 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Może chodzi o Pocket Monster? 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 26 października 2021 Autor Opublikowano 26 października 2021 8 godzin temu, Luqat napisał: Można ewentualnie zrobić też tak, że w losowaniu wezmą udział ci, którzy trafią z memem tytuł, o który chodzi. Jeśli jedna osoba trafi, to wszystko jasne, gorzej jeśli nikt dobrze nie wyceluje. No i działałoby to wówczas, gdyby osoby wrzucające mema uznały same dla siebie, czy zaproponowany tytuł jest w ich kręgu zainteresowania. Czyli wrzucam mema z pokemonami, to w razie wygranej będę zadowolony, a nie wyrzucę nagrody do śmieci. W teorii fajnie, ale rodzi parę pytań. Co z tymi, którzy byliby zainteresowani więcej niż jedną tematyką? Dla każdej leżącej w ich kręgu mają wrzucać mema? Co z ludźmi, którzy już "zmarnowali" swój mem na taki z Mario? Co jeśli tematyka ich zainteresuje, ale akurat ta seria nie przyjdzie im na myśl? Albo jeśli jakaś seria jest dość neutralna (na zasadzie "wolałbym xxx, ale yyy też jest fajne i jednak chciałbym wziąć udział"). Ogólnie dobrze kombinujesz, ale jednocześnie komplikuje to wiele kwestii ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi