Mejm 15 296 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 Zasady powinny byc takie jakie narzucil fundator nagrod. Nagroda jest pudelko z niewiadoma i albo bierzecie udzial albo nie, nikt wam nie przystawia pistoletu. Kmiot popelnil ten blad ze dal pole do "negocjacji" a juz poprzednie losowania pokazywaly, ze jak tylko sie da gdzies wsadzic palec to forumowicze wstawia noge. Ok, ja nie biore udzialu wiec moge sobie gadac ale wlasnie z boku to tak wyglada, ze zamiast traktowac to z przymrozeniem oka to kombinujecie jak tu najmniej s t r a c i c. Bo na koncu i tak nie wiecie czy Kmiot toche zwiadl bo wystraszyl sie, ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby, czy tylko was podpuszcza a w srodku jest Switch. 2 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 28 października 2021 Autor Opublikowano 28 października 2021 No po sześciu piwach w sobotę pomysł z Mystery Boxem wydawał się spoko, ale wraz z kacem nadeszły wątpliwości, że po prostu ktoś nie doceni, bo tematyka po prostu nie trafi w gusta. Ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że jest ona na tyle "neutralna", że jeśli ktoś jara się grami nie od wczoraj, to powinno być ok. 29 minut temu, Mejm napisał: ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby Nie mam drukarki ;/ 30 minut temu, Mejm napisał: w srodku jest Switch Nijak nie pasuje do "seria gier i ikona gamingu". Oficjalnie dementuję. 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 Dobra, dawaj pan te skarpety 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 28 października 2021 Autor Opublikowano 28 października 2021 Oho, ktoś tu nie uwierzył w zapewnienia, że to nie jest Switch? 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 29 października 2021 Autor Opublikowano 29 października 2021 Dobra, bo pomału muszę zacząć coś planować, więc zamykam listę. W losowaniu udział wezmą: @Rudiok @oFi @marbel007 @Dud.ek @Dante @Moldar @mozi @MichAelis @łom @Grabek @Snake_Plissken @WisnieR @Square @zagul @areka @eloszki @Luqat Jeśli ktoś się chce wycofać (przypominam, że to nie jest Mario, a kilku fanów liczących na łaskotki wąsem Mariusza tu było), to informować, bo losowanie najwcześniej jutro rano. Przy okazji proszę trzech panów (spośród biorących udział) o wybranie sobie flagi jakiegoś państwa, pod banderą którego chcieliby wystartować. Zakładając, że mój wstępny plan jutro wypali w akcji. Kto pierwszy, ten lepszy, potrzebuję trzech flag, bo zabrakło mi kolorów. Kwestia czysto kosmetyczna potrzebna do rozróżnienia zawodników, pozostali będą w jednolitych barwach. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 A że tyle co byłem to niech będzie Czarnogóra Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 EswatiniWysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 29 października 2021 Autor Opublikowano 29 października 2021 3 minuty temu, zagul napisał: Eswatini Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda.No dobrze, to Polska.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Złą Polske wybieram Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 29 października 2021 Autor Opublikowano 29 października 2021 @MichAelis Kurwa, nie xd Bo się będą pierdolić z Polską. Uwierz mi. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Proponuje Burkina Faso albo Mozambik, piekne ak-47 skrzyzowane z motykami. Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Prosi o 3 flagi A potem wybrzydza co chwilę Cytuj
Dante 430 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Jak odpadają te inne to może Korea Północna? Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Honduras. Brakuje 3 gwiazdek i była by idealna. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 30 października 2021 Autor Opublikowano 30 października 2021 Dobra, Czarnogóra Rudioka, Polska Zagula, a Meksyk Ofiego. MichAelis nie wystąpi w kolorze złej Polski, bo to wychodzi na to samo co Polska (zobaczycie to uwierzycie), ale że wkleił też jakiegoś dżentelmena z zespołem Downa, a kolorem zespołu Downa jest czerwony (i granatowy), to MichAelis będzie czerwony. Ktoś jeszcze koniecznie chce pod jakąś flagą zamiast koloru? 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Ja poprosze matuszke rasije Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 30 października 2021 Autor Opublikowano 30 października 2021 Dobra, koniec zgłoszeń do flag, bo losuję. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 (edytowane) Siemka, interesuję się trochę flagami i krajami, mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic? Edytowane 30 października 2021 przez ciwa22 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 30 października 2021 Autor Opublikowano 30 października 2021 31 minut temu, ciwa22 napisał: mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic? W zasadzie możesz sobie wybrać flagę po nic, bo dosłownie nic w zamian nie dostaniesz. Wszakże już po wszystkim. Losowanie się odbyło, zwycięzca jest znany, teraz jeszcze odrobina koniecznej postprodukcji i montażu, a potem wrzucam wyniki. Ale śmiało, wybierz sobie flagę po nic, spełniajmy małe marzenia. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 30 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 października 2021 Dobra, chyba nic innego w kwestii montażu nie wymyślę. Podstawowy problem jaki miałem w tym przypadku to wymuszona przez telefonową grę orientacja pionowa i tak też musiałem nagrywać. Trochę obraz przyciąłem i obróciłem, zostały nieładne czarne pasy po bokach (częściowo je zagospodarowałem), ale większym kłopotem może być dość skromny rozmiar samego "pola gry" w środku. Mam nadzieję, że na full screenie filmik będzie w miarę komfortowy do oglądania (koniecznie jakość 1080 bierzcie), jak nie, to odpalcie sobie na swoich wypasionych 160 calowych TV. Jeszcze kurwa SMS-y mi zaczęły przychodzić w trakcie i mnie rozproszyły. Nie czytajcie, to do mnie. Zablurowałem, aby Was nie kusiło xd Ogólnie sorry za wszelkie niedogodności, ale takie życie na spontanie. Oczywiście uprasza się o nie wołanie zwycięzcy, by nie odbierać mu EMOCJI z oglądania losowania. Poniższe posty mogą już zwierać spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to najpierw oglądać losowanko. Zwycięzcę zapraszam na PM w celu ustalenia adresu wysyłki, jak również ewentualnego wyboru nagrody z listy bonusowej. 17 3 Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Napiszę tylko, że nikt tak bardzo nie lubi gadżetów okołogrowych jak zwycięzca 2 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi