Bzduras 12 445 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 23 minuty temu, zdrowywariat napisał: Mogę zamówić na adres zwycięzcy kod z PL w złotówkach, ale kiedy będzie to już będzie zależeć od kuriera. https://perfectblue.pl/produkt/kod-doladowujacy-nintendo-eshop-70-zl-wysylka-na-email-automat-24h/ - dwa w jednym: kod na polskie nowe złote kupiony w sklepie u e-kolegi z forume @Dave Czezky. Nie da się źle wyjść na tym rozwiązaniu. 1 1 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 29 minut temu, Bzduras napisał: https://perfectblue.pl/produkt/kod-doladowujacy-nintendo-eshop-70-zl-wysylka-na-email-automat-24h/ - dwa w jednym: kod na polskie nowe złote kupiony w sklepie u e-kolegi z forume @Dave Czezky. Nie da się źle wyjść na tym rozwiązaniu. Dziękuję. Jeszcze tylko nie wiadomo na jaką platformę zwycięzcy będą chcieli kody doładowujące, ale myślę, że Dave Czezky wszystkie ma, wtedy będzie bezproblemowo. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 Poproszę numer 37. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2021 Opublikowano 1 grudnia 2021 Nagroda odebrana. Sympatyczne spotkanie z użytkownikiem @Ins. Czas ruszać w drogę 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 743 Opublikowano 1 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 grudnia 2021 Okazało się, że obaj jesteśmy z Łodzi więc dziś nastąpił odbiór osobisty fantów Wracam do domu po spotkaniu, otwieram furtkę, a tu podjeżdża poczta polska z paczuszką, a w środku bonusik: Idealnie zgrane w czasie @mitra @Kmiot @Figuś @koso Dziękuję serdecznie wszystkim panom @mitra Zacna torba 8 4 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2021 Opublikowano 1 grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Ins napisał: Okazało się, że obaj jesteśmy z Łodzi więc dziś nastąpił odbiór osobisty fantów Wracam do domu po spotkaniu, otwieram furtkę, a tu podjeżdża poczta polska z paczuszką, a w środku bonusik: Idealnie zgrane w czasie @mitra @Kmiot @Figuś @koso Dziękuję serdecznie wszystkim panom @mitra Zacna torba Najważniejsze, że nagrody się podobają i cieszą. Bo o to w tym chodzi. Autopromocja nie hańbi: co do torby to właśnie tym się obecnie zajmuję, więc jakby ktoś chciał zamówić w ramach promocji swojej działalności to zapraszam do kontaktu, różne różności potrafimy zdziałać Edytowane 1 grudnia 2021 przez mitra Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 1 grudnia 2021 Opublikowano 1 grudnia 2021 Odnośnie tego losowania zdrowegowariata to nie wiem czy padła odpowiedź ale gdzieś bedzie można zobaczyć to losowanie? Jakiś link czy coś tam? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 grudnia 2021 Opublikowano 2 grudnia 2021 3 godziny temu, Dud.ek napisał: Odnośnie tego losowania zdrowegowariata to nie wiem czy padła odpowiedź ale gdzieś bedzie można zobaczyć to losowanie? Jakiś link czy coś tam? Osobiście nigdy nie oglądam losowania, tylko sprawdzam wyniki w google, albo na stacji benzynowej, ale chyba można obejrzeć tu: https://www.google.com/amp/s/www.lottotube.tv/amp/results/euromillions-results Losowanie będzie o godzinie 8.45. Lucky starsy nie biorą udziału, wiadomo dlaczego. Wygrywa ten, którego liczba wypadnie pierwsza i ten, którego wypadnie druga, albo pierwsza w następnym losowaniu, gdy w pierwszym wypadnie tylko jedna. Mam nadzieję, że już pojutrze pierwsze losowanie rozstrzygnie dwóch zwycięzców. Może się zdarzyć, że żadna liczba z 24 wybranych nie wypadnie, albo jedna. Wtedy będzie trzeba poczekać do następnego losowania, które odbędzie się we wtorek. Przypominam jeszcze, że chęć udziału można zgłosić do 12 w nocy w czwartek, więc zapraszam ostatnich niezdecydowanych. Nagrodą jest kod o wartości 40/50e na wybraną platformę (około 200zł, wszystko zależy od tego jakie kody doładowujące można kupić), żeby wydać na gry od małych studiów, trzeba wspierać "garażowych artystów", oczywiście to pozostaje w woli zwycięzców, wierzę w uczciwość. Przy okazji polecam przyszłym zwycięzcom, kto nie grał, żeby wypróbowali Huntdowna, ale to nie jest mus. Zasady troszkę się zmieniały na przestrzeni tych kilku dni, z różnych względów, ale myślę, że ostatecznie zmieniły się na lepsze. Zwycięzców proszę o podanie na jaką platformę ma być kod, im szybciej tym lepiej. Postaram się zakupić kody jak najszybciej, ale nie wszystko ode mnie zależy, więc być może na kody będzie trzeba zaczekać do soboty. 8 1 Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 W dniu 2.12.2021 o 01:34, zdrowywariat napisał: Losowanie będzie o godzinie 8.45. Mała korekta po szybkim googlowaniu: Cytat The 1,482nd EuroMillions draw will take place on Friday 3rd December 2021 at 21:00 CET (20:00 GMT). 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Dzięki. Przypomnę jeszcze o losowaniu, jakby ktoś zapomniał: 1. @Aleks 3. @Snake_Plissken 4. @mitra 7. @ProstyHeker 8. @GearsUp 9. @Kosmos 11. @Luqat 12. @Figuś 13. @marbel007 15. @oFi 16. @Rudiok 17. @Pupcio 21. @Square 22. @creatinfreak 23. @Kmiot 24. @balon 26. @Moldar 33. @MBeniek 36. @Bzduras 37. @eloszki 44. @Dud.ek 47. @Dante 50. @easye Lista zamknięta. Proszę oprócz tego na jaką platformę ma być kod podać w jakiej walucie ma być, w zł, czy w euro, bo może ktoś mieszka za granicą. Proszę też o cierpliwość, bo wybieram się dziś na urodziny, a zaraz przed losowaniem gram w piłkę, jak w każdy wtorek i piątek, więc czasu ma dziś bardzo mało. Oczywiście chcę to załatwić jak najszybciej, ale może się opóźnić do jutra południa. Życzę powodzenia w losowaniu. 9 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 3 grudnia 2021 Autor Opublikowano 3 grudnia 2021 @zdrowywariatnie napinaj się tak, to tylko zabawa. Jak będzie poślizg, to będzie, załatwisz to jak będziesz mógł. Raczej nie spodziewam się, by ktokolwiek Cię w jakikolwiek sposób poganiał "dzie jest moje doładowanie, wyskakuj z hajsu". Poczeka się tyle, ile trzeba. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, Kmiot napisał: @zdrowywariatnie napinaj się tak, to tylko zabawa. Jak będzie poślizg, to będzie, załatwisz to jak będziesz mógł. Raczej nie spodziewam się, by ktokolwiek Cię w jakikolwiek sposób poganiał "dzie jest moje doładowanie, wyskakuj z hajsu". Poczeka się tyle, ile trzeba. Masz rację, dzięki. Jestem przewrażliwiony na punkcie swoich zasad, które są dla mnie święte, pomimo schizofrenii w innych tematach, a uczciwość jest dla mnie bardzo ważna, bo to fundament wszystkich innych wartości. Polecam się rozwijać duchowo, w dzisiejszym świecie jest to wyzwanie, ale zajebiste. Zatem kody będą jak będą, w miarę szybko, ale może nie na czas xD. Edytowane 3 grudnia 2021 przez zdrowywariat 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Kto wygrał, komu gratulować, bo szykowałem się na urodziny, nawet nie oglądałem, ale powtórka i tak pojawi się na youtube. Gratuluję! Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Ja nawet nie wiem o czym mówicie bo jestem pijany 1 Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 ale który nr został pierwszy wylosowany to ni chuja nie wiem, losowania na YT jeszcze nie ma 1 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 3 grudnia 2021 Autor Opublikowano 3 grudnia 2021 Teraz to już obojętne, który pierwszy. 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 18 minut temu, Figuś napisał: ale który nr został pierwszy wylosowany to ni chuja nie wiem 21 pierwsze, nie widzisz 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Nie ma znaczenia kto pierwszy, bo tylko dwie liczby z listy wypadły, więc jest dwóch zwycięzców: 21. @Square 22. @creatinfreak Zwycięzcom oczywiście gratuluję :). 8 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 No nie spodziewałem się, bo w totka to raz chyba trójkę tylko miałem. 25 minut temu, zdrowywariat napisał: Zwycięzcom oczywiście gratuluję :). Dziękować dziękować. Czy poza informacją, że PSN i złotówki coś jeszcze muszę podać? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Ale zajebiście. Idę jutro totka puścić. @Square 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi