Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:

To było do przewidzenia, zarobił na seniora, a teraz wyjebane.

Ukryj zawartość

Nie, no, żartuję.

Trochę kurka drogo jak za niebieski pasek 

1 minutę temu, Mejm napisał:

Okazjonalne giveawaye przy jakichs mikolajkach, dniach dziecka czy e3 beda smakowaly wyborniej.

Przecież i tak nigdy nie bierzesz udziału 

Opublikowano
17 godzin temu, Kmiot napisał:
18 godzin temu, marbel007 napisał:

Co za człowiek... Rozdaje fanty, poświęca czas i jeszcze się tłumaczy.

Nie się tłumaczy, a po prostu tłumaczy, wyjaśnia sytuację, bo lubię mieć w takich sprawach jasność ;]

Tym bardziej, że kilka osób powierzyło/przysłało mi swoje fanty w ramach nagród bonusowych. Zasady się trochę zmieniają, więc zrozumiem, jeśli postanowią znaleźć dla nich inny rynek zbytu

To zrobić Giveaway bonusów na koniec ;) Trzeba wiedzieć kiedy że sceny zejść. Albo zmień na kwartalnik jak CDA XD

• Haha 1
Opublikowano

Powiem tak dla Ciebie seniorze Kmiot. Rób giveaway'e jak chcesz, kiedy chcesz i z czym chcesz, ale rób je tak żeby użytkownik oFi nigdy nie wygrał :nosacz3::xboxssie:

Opublikowano

Zastanawiam się na ile jest sens robić giwałej gier z Xboxa, ale takich, które i tak są na GamePassie. Jest w ogóle ktoś, kto z GP nie korzysta i byłby chętny na taką grę? Ewentualnie kolekcjoner plastiku do postawienia na półce? No nie wiem, nie wiem.

Opublikowano
9 minut temu, Kmiot napisał:

Zastanawiam się na ile jest sens robić giwałej gier z Xboxa, ale takich, które i tak są na GamePassie. Jest w ogóle ktoś, kto z GP nie korzysta i byłby chętny na taką grę? Ewentualnie kolekcjoner plastiku do postawienia na półce? No nie wiem, nie wiem.

to już lepiej na wośp wystaw

Opublikowano
11 minut temu, Kmiot napisał:

Jest sens, ja bym brał udział. Ewentualne bycie lub nie-bycie w GP nie ma dla mnie znaczenia, bo jeśli gierka jest dobra to i tak przeważnie ją kupuję na własność, niezależnie od jej obecności w abonamentach. Dlaczego? Bo lubię mieć fajne gry na własność.

• Plusik 1
Opublikowano

@creatinfreak
Ale tylko starocie z X360, które fajnie mieć na półce. Nowości nie kupuję. No i starsze Forze (Motorsport i Horizon), które znikają z dystrybucji.
OK, mam trochę tytułów z XONE, które kupiłem jeszcze przed samą konsolą i w sumie nie żałuję, bo w GP czasem są okrojone wersje (State of Decay np).

Opublikowano

Oczywiście z grami, których nie ma w GP sprawa jest oczywista. Niektóre gry mogą też być z GP w pewnym momencie wycofane, więc te również znalazłyby chętnych. Najgorzej sprawa się ma z grami, które najprawdopodobniej zostaną w GP na zawsze (Halo, Gearsy, Forza czy inne). Te raczej #nikogo (poza Bzdurasem).

Pytam, bo miałem koncepcję giwałeja, ale fakt znikomego zainteresowania nowymi grami MS (na nośniku) mi trochę bruździ i zaburza równowagę. :szopenhauer:

Opublikowano
4 godziny temu, Kmiot napisał:

Zastanawiam się na ile jest sens robić giwałej gier z Xboxa

Jak chcesz mieć nowy rekord najmniejszej ilości zgłoszeń to jak najbardziej jest sens.

• Minusik 1
Opublikowano

A właśnie, że głupoty pan gadasz, panie admin, bo najmniejsza liczba chętnych w historii całej akcji była na grę na PS4.

I tak przy okazji: gierek na Switcha było multum, tych na PS4/PS5 również, a Xbox? No Xbox był, jako drugi tytuł gdzieś tam, jak się zapałętał obok wersji na PS. A szkoda.

• Plusik 2
Opublikowano

No już parę razy pisałem z czego to wynika. I póki nie mam konsoli oraz nie zacznę "zbierać" gier z Xboxa, to nie będą mi się trafiać duble. Do tej pory czasami działało to na zasadzie: mam dubel gry PS4/PS5, więc na własną rękę zorganizuję również kopię Xboxową, aby dać wybór tym, którzy mają tylko Xa.

Inna sprawa, że przy okazji premiery Forzy Horizon 5 myślałem o giwałeju, ale uznałem, że taki fant nikogo, skoro gra jest za darmo w GP. 

• Dzięki 1
Opublikowano
4 minuty temu, Kmiot napisał:

No już parę razy pisałem z czego to wynika. I póki nie mam konsoli oraz nie zacznę "zbierać" gier z Xboxa, to nie będą mi się trafiać duble. Do tej pory czasami działało to na zasadzie: mam dubel gry PS4/PS5

Z ciekawości jak ci się tak trafiają te buble. Ja gram 30 lat, gierki kupuje ponad 20 lat i chyba może jeden dubel mi się trafił.

Na jakiejś mocnej bombie kupujesz? :) 

• Haha 3
Opublikowano

Oj tam, nie ma co wnikać.

Ot, czasami kupuję rozszerzoną wersję gry (GOTY czy inny szajs z dodatkami) i "podstawka" mi zbywa. Czasem kupuje wersję na PS5, więc w sumie wersji na PS4 mogę się pozbyć (a ta czasem wciąż jest w folii). Czasem rodzina/znajomi ryzykują i kupują mi grę w prezencie, ale okazuje się, że ją mam.

Czasem kupuję na bombie, albo pod wpływem impulsu.

Guess+ill+die+_6c1b4c476037e35cca76941da

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Kmiot napisał:

Czasem kupuję na bombie

Tzw. Frosti stajl.

Spoiler

Miał pójść do biblioteki po nową grę, a kupił dubel tej co ma!

Opublikowano

Na forumku pewnie większość jak nie wszyscy mają GP na klocku i pewnie chętnych nie będzie tak wielu jak przy innych giveawayach, ale z drugiej strony fanów pudełek też trochę jest i może kupić czegoś z GP by nie chcieli, ale na wygraną żeby Forza czy coś dumnie leżała obok konsoli i fotki Spencera się rzucą.