Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chyba że Phil mi obieca reaktywację Vicarious Visions i robione przez nich THPS 3+4.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 286 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Patrzcie za jakiegoś deskorolkarza wszystko odda. No dobra jakby jeszcze zrobili znów dodatek do Destiny 2 na miarę Forsaken niech bierze w pizdu.

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

No dobra jakby jeszcze zrobili znów dodatek do Destiny 2 na miarę Forsaken niech bierze w pizdu.

Ale Bungie z destiny to się uwolniło od ACTI w październiku czy jakoś tak, i sprzedali się za chińskie juany.

Opublikowano

Mam na myśli VV, które wspierało Bungie przy Forsaken, a nie same Activision wink.gif Chociaż wydaje mi się, że po odejściu Activision okazało się, że Bungie po prostu nie chciało się dzielić kasą z micro, a teraz sami spijają śmietankę. Przecież w destiny to dopiero jest jazda z micro. Ba, to pierwsza gra, w której usunęli mi zawartość (3 DLC i 3 raidy) za którą zapłaciłem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pany z uwagi na brak czasu i pomysłów proszę was o pomoc w zorganizowaniu konkursu. 

Do wygrania Returnal i Zaginione dziedzictwo. 

Ma byc cos z jajem :) Jeżeli jest ktos to w stanie ogarnac w moim imieniu to bede wdzieczny. Ja gwarantuje nagrody. 

Na forum staram sie byc codziennie. Nie gwarantuje ze odpowiem w 5min :)

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
  • Autor

Na Returnala pewnie znaleźliby się chętni, natomiast z Zaginionym Dziedzictwem może być już trudniej, bo gra ma już swoje lata i kto miał ograć, ten zapewne to zrobił. Plus właśnie się ukazała Kolekcja Dziedzictwa Złodziei, w której skład wchodzi Zaginione Dziedzictwo. Ale może się mylę i będą chętni. 

Najbardziej to się jednak martwię o chętnych do zorganizowania losowania xd

Ale trzymam kciuki.

Opublikowano

No jak ktoś ma tylko U4 z Plusa, to LL akurat w sam do zrobienia upgrade'u do wersji PS5.

Opublikowano

No z tym losowaniem to ciężko bo takie mejmy mają wysokie wymagania jakis komentarz jeszcze by chciał, najlepiej głosem Knapika do tego

Opublikowano

Propozycja konkursu

Zróbcie fotkę swojego zaginionego dziewictwa tfu dziedzictwa. Najlepsze zgarnia nagrodę:)  

Opublikowano
  • Autor

Niestety, obawiam się, że założenie "niech ktoś zrobi" jak zwykle nie zda egzaminu :)

Opublikowano

Zapewne. Może chociaż fundator by zaproponował reguły, bo nawet tego nie zrobił. No, chyba że zostajemy przy mejmach, to spoko - ja już dałem swojego :kaz:

Opublikowano
W dniu 17.02.2022 o 14:44, Luqat napisał:

Zapewne. Może chociaż fundator by zaproponował reguły, bo nawet tego nie zrobił. No, chyba że zostajemy przy mejmach, to spoko - ja już dałem swojego :kaz:

A jest moze godzies jakas apka do losowania? Kazdy kto chce niech sie zglasza. Jedyny wymóg to staz na forum. Powpisuje dane i wylosujemy 2 nagrody. 

Nie wiem czy dobry pomysl ale z uwagi na brak pomyslow i przeciaganie w czasie bedzie chyba najlepszym wyjsciem. 

Opublikowano
  • Autor

@sajmon34Apki są, całe mnóstwo ich. Wpisz w wyszukiwarkę coś w rodzaju "randomizer, random name picker, decision roulette, decision maker" itp.

Drobne ustawienia, jeden klik i mamy zwycięzcę.

Albo po prostu jakiś randomizer na stronie internetowej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

https://pl.piliapp.com/random/wheel/

Dopisywac sie w postach. Od teraz. Warunek 200 postow na forum. 

Beda dwa osobne losowania na Returnal i Zaginione. Mozna brac udzial tylko w jednym. Nagram filmik z losowania. 

Losowanie w piatek o 17.00

Opublikowano

To ja na Returnala bym się zgłosił, jeżeli to nie problem. Grę mam w cyfrze, ale na pudełko do kolekcji bym się nie pogniewał.

Opublikowano

Jako że jestem #teampastgen udziału nie biorę, ale za akcję szacun jak zwykle. Wziąłbym Retutnala zamiast dziewiczego kotleta, a widzę towarzystwo woli kotlety :ninja: