Opublikowano 19 stycznia 20223 l Autor Chyba że Phil mi obieca reaktywację Vicarious Visions i robione przez nich THPS 3+4.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Patrzcie za jakiegoś deskorolkarza wszystko odda. No dobra jakby jeszcze zrobili znów dodatek do Destiny 2 na miarę Forsaken niech bierze w pizdu.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l 1 minutę temu, WisnieR napisał: No dobra jakby jeszcze zrobili znów dodatek do Destiny 2 na miarę Forsaken niech bierze w pizdu. Ale Bungie z destiny to się uwolniło od ACTI w październiku czy jakoś tak, i sprzedali się za chińskie juany.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Mam na myśli VV, które wspierało Bungie przy Forsaken, a nie same Activision Chociaż wydaje mi się, że po odejściu Activision okazało się, że Bungie po prostu nie chciało się dzielić kasą z micro, a teraz sami spijają śmietankę. Przecież w destiny to dopiero jest jazda z micro. Ba, to pierwsza gra, w której usunęli mi zawartość (3 DLC i 3 raidy) za którą zapłaciłem.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pany z uwagi na brak czasu i pomysłów proszę was o pomoc w zorganizowaniu konkursu. Do wygrania Returnal i Zaginione dziedzictwo. Ma byc cos z jajem Jeżeli jest ktos to w stanie ogarnac w moim imieniu to bede wdzieczny. Ja gwarantuje nagrody. Na forum staram sie byc codziennie. Nie gwarantuje ze odpowiem w 5min Edytowane 11 lutego 20223 l przez sajmon34
Opublikowano 12 lutego 20223 l Autor Na Returnala pewnie znaleźliby się chętni, natomiast z Zaginionym Dziedzictwem może być już trudniej, bo gra ma już swoje lata i kto miał ograć, ten zapewne to zrobił. Plus właśnie się ukazała Kolekcja Dziedzictwa Złodziei, w której skład wchodzi Zaginione Dziedzictwo. Ale może się mylę i będą chętni. Najbardziej to się jednak martwię o chętnych do zorganizowania losowania xd Ale trzymam kciuki.
Opublikowano 12 lutego 20223 l No jak ktoś ma tylko U4 z Plusa, to LL akurat w sam do zrobienia upgrade'u do wersji PS5.
Opublikowano 12 lutego 20223 l No z tym losowaniem to ciężko bo takie mejmy mają wysokie wymagania jakis komentarz jeszcze by chciał, najlepiej głosem Knapika do tego
Opublikowano 14 lutego 20223 l Propozycja konkursu Zróbcie fotkę swojego zaginionego dziewictwa tfu dziedzictwa. Najlepsze zgarnia nagrodę:)
Opublikowano 17 lutego 20223 l Ja bym z przyjemnością wystartował o Zaginione Dziewictwo, bo dla wersji w 60 klatkach dałbym szansę.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Autor Niestety, obawiam się, że założenie "niech ktoś zrobi" jak zwykle nie zda egzaminu
Opublikowano 17 lutego 20223 l Zapewne. Może chociaż fundator by zaproponował reguły, bo nawet tego nie zrobił. No, chyba że zostajemy przy mejmach, to spoko - ja już dałem swojego
Opublikowano 21 lutego 20223 l W dniu 17.02.2022 o 14:44, Luqat napisał: Zapewne. Może chociaż fundator by zaproponował reguły, bo nawet tego nie zrobił. No, chyba że zostajemy przy mejmach, to spoko - ja już dałem swojego A jest moze godzies jakas apka do losowania? Kazdy kto chce niech sie zglasza. Jedyny wymóg to staz na forum. Powpisuje dane i wylosujemy 2 nagrody. Nie wiem czy dobry pomysl ale z uwagi na brak pomyslow i przeciaganie w czasie bedzie chyba najlepszym wyjsciem.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Autor @sajmon34Apki są, całe mnóstwo ich. Wpisz w wyszukiwarkę coś w rodzaju "randomizer, random name picker, decision roulette, decision maker" itp. Drobne ustawienia, jeden klik i mamy zwycięzcę. Albo po prostu jakiś randomizer na stronie internetowej.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://pl.piliapp.com/random/wheel/ Dopisywac sie w postach. Od teraz. Warunek 200 postow na forum. Beda dwa osobne losowania na Returnal i Zaginione. Mozna brac udzial tylko w jednym. Nagram filmik z losowania. Losowanie w piatek o 17.00
Opublikowano 21 lutego 20223 l To ja na Returnala bym się zgłosił, jeżeli to nie problem. Grę mam w cyfrze, ale na pudełko do kolekcji bym się nie pogniewał.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Jako że jestem #teampastgen udziału nie biorę, ale za akcję szacun jak zwykle. Wziąłbym Retutnala zamiast dziewiczego kotleta, a widzę towarzystwo woli kotlety