Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Plugawy napisał:

Dobra to rób losowanie dla ps5 i osobne dla ps4ki, po co jakieś manewry robić. XD

Sprytnie, ale może jednak ktoś postanowi pokrzyżować ten chytry plan.

Opublikowano

Wiem, biorę to pod uwagę, ale alternatywnie wolę mieć wyjście na dwa losowania.

A jeśli jedno, to takie, które ustali kolejność. I wtedy pierwszy wybiera sobie nagrodę pierwszy, potem drugi, trzeci itd. aż do wyczerpania fantów. Z opcją rezygnacji z nagrody, jeśli w puli została taka, która nas nie interesuje.

• Lubię! 1
Opublikowano

Faktycznie dobry patent z jednym losowaniem - nie będzie kombinacji i strategii :)

Ja, jak mam wybrać konkretna wersje to uprzejmie proszę o dopisanie do ps5 tak jak pierwotnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

@Sedrak droga wolna, ale nie licz, że ktoś to zrobi za Ciebie, bo takie rzeczy się tutaj nie dzieją raczej ;]

Zrób deklarację, podrzuć zdjęcie nagrody i poczekaj na chętnych. Potem zrób jakiegoś rodzaju losowanie (może być najprostsze z najprostszych) i zamieść wyniki.

To temat od giwałejów, a ich zasady są ustalane przez darczyńcę. Z tym, że brak zasad to też zasada.

• Dzięki 1
Opublikowano
19 godzin temu, Sedrak napisał:

Sorry, że tak z innej czapy, ale mam wersję Borderlands 3 na PS4 w steelbooku. Bez sensu sprzedawać. Można to na jakąś zorganizowaną akcje oddać?

Zrób giveawaya, chętni się znajdą :Coolface:

• Haha 1
Opublikowano

No i myślę, że tym razem odpuścimy nagrody bonusowe. To znaczy taki mam apel, ale jeśli komuś bardzo na którejś zależy, to niech da znać - dogadamy się. Szczególnie, jeśli chodzi o coś małego. Bo np. z plakatem może być problem logistyczny.

Przypominam, że testowo jest dostępna opcja wysyłki na Paczkomat/ kurier InPost. Ale nie mam drukarki, więc muszę wierzyć, że nadawanie bez etykiety działa i paczka nie zaginie.

Opublikowano

Dziękuję Panie Kmiot <3 Dawno nic nie wygrałem, oprócz życia w postaci Syna : ) Oglądałem z Żoną i były emocje. O to chodzi.

@Figuś jeśli bardzo chcesz to odstąpie Ci w wersję PS5 i wezmę na czwórkę, bo u mnie necik dość szybki i bez limitów :ogor: Gratki dla reszty szczęśliwców. 

I jeszcze dziwna sprawa, bo byłem tym razem jakoś mega wewnętrznie przekonany, że wygram. No totalnie na pewniaka xd

• Plusik 1
  • Dzięki 2
Opublikowano

Piękne losowanie :banderas:

Milo było znowu poczuć tę adrenalinę. 

THX @Kmiot!

btw super kulka jak gała do bballa, to nie mogło się nie udać!

Kenet Bierre na PS5 jak coś!

• Dzięki 1
Opublikowano

No to Panowie się dogadują co do podziału nagród, bardzo miło, a potem jak już ustalą co i kto, towpadają do mnie na PM z decyzją oraz adresami do wysyłki.