Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Dud.ek napisał:

Nagrywałem tych chujków telefonem i nie byli trudni.

Dla mnie tylko ostatni, bonusowy do jakichs tam extra itemow (koralik?) byl nie do zapamietania wiec tez go nagralem. Do dzis mam ten filmik xD

• Plusik 1
Opublikowano

Wziąłbym udział by Pupcio nie wygrał, ale nie mam nintendo więc nie będę blokował i robil sobie bana na kolejne losowanka. 

Pamiętajcie tylko by Pupcio dostal odpowiednik Yamchy w każdych zawodach :vegeta_smile:

Opublikowano

Ponieważ wciąż nie mam pomysłu, a z racji wychodzenia grypy brak mi również zacięcia, to losowanie jest anulowane.

Hehe, nie no, żartuję. Losowanie będzie, ale o ile nie dostąpię oświecenia i nie nawiedzi mnie na ostatnią chwilę złota idea, to będzie prawdopodobnie dość generyczne, ewentualnie lekko uatrakcyjnione wizualnie.

Wiecie, jakiś bęben i kulki czy coś. A piszę o tym by jeszcze zebrać Wasze opinie jaka forma takiego losowania jest najciekawsza i najbardziej emocjonująca?

a) wszyscy po jednej "kulce" w bębnie i pierwszy wylosowany wygrywa.

b) wszyscy po np. 5 "kulek" w bębnie i pierwszy, który wylosuje się trzy razy wygrywa (Chernobylite losowaliśmy w tej formie).

c) battle royale, czyli ostatni pozostający w bębnie wygrywa (Metroid Dread był w tej formie losowany).

d) inna - jaka?

Dziękuję za opinie.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Duża losowość

A to akurat w przypadku Oddam Za Mema działa na korzyść, bo giereczka czy inny fant na koniec to tylko wartość dodana do emocji podczas oglądania :banderas: Z tym Metroidem odpadłem przy samej końcówce, ale całość oglądałem jak na szpileczkach (nie Arturkach).

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Chociaż pewnie i więcej pracy dla pana kmiota.

Dla mnie to bez znaczenia czy losuję tylko jednego kawalera, czy losuję wszystkich po kolei, a ostatni żywy wygrywa. Ta druga opcja po prostu trwa dłużej, a domyślam się, że nie każdego jara oglądanie 10 minut losowania i woli skondensowane "raz a porządnie" bez przeciągania.

Praca to jest przy wymyślaniu tego i aranżowaniu. Mając gotową bazę sama procedura losowania i jej forma to już niuanse.

50 minut temu, Figuś napisał:

d)

Ukryj zawartość

każdy zainteresowany nagrywa filmik jak bije niemca w hełm do furrasa, a ten który pierwszy skończy znaczy najbardziej zasłużył

:spicy::vegeta_smile:

Za krótkie losowanie.

49 minut temu, Square napisał:

Może niech wilk czy tam pies losuje.

Nie mam takiej możliwości. Bo nie dysponuję psem. Ani wilkiem.

32 minuty temu, oFi napisał:

Mi się bardzo podobał deluxe ski jump :drakeyeah:

Ogólnie może się zdarzyć, że pewnego razu jakieś losowanie powróci, ale zostawiam to jako wyjście awaryjne, gdy nie będę miał pomysłu, czasu, albo będzie pasować tematyką.

Z Okami trudno mi coś związanego tematycznie wymyślić, brakuje też trochę czasu (dopiero dzisiaj wracam do żywych po chorobie),więc będzie pewnie prosto, najpewniej w formie cyfrowej, ale mam nadzieję, że emocjonująco. Plus postaram się przynajmniej o klimatyczną i tematyczną otoczkę.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, WisnieR napisał:

D) Ofi nie wygrywa.

Kurcze ciężko żebym wygrał jak się nie zgłosiłem :mevek:

Chyba że Kmiot puści mnie jako NPC, który będzie trzymał Pupcia za nogę na starcie :kratoswoke:

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Panowie czy to wy wysyłacie mi wiadomości na discord giveaway? Ja niestety nigdy nie odczytam, bo nawet konta tam nie mam. Jak coś można tutaj śmiało pisać :)