teamdox 64 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Skonczylem dzisiaj na poziomie wariackim. Gameplay to Gearsy w czystej postaci. Czas gry na tym poziomie zajął mi więcej niż dla przykładu ogrywany ostatnio przeze mnie Medal of Honor Airborne na najwyższym poziomie trudności (swoją drogą zauważyłem że odkąd grałem w ten tytuł na X360 to dalej osiągnięcia za poziom expert nie są poprawnie naliczane i gra uznała ze skończyłem ją na poziomie medium ). DLC podobał mi chyba bardziej niż podstawka, która momentami mnie nużyła, zwłaszcza pod koniec, co nie znaczy że jest to zły tytuł. DLC jednak jest bardziej soczysty i w mojej ocenie bardziej w starym Gearsowym stylu. Bohaterowie z początku wydawali mi się jacyś bezplciowi ale z każdym rozdziałem zyskiwali na mojej sympatii, a pod koniec kiedy poznajemy ich historie to już całkiem ich polubilem i mam nadzieję że będzie dane nam się jeszcze w nich wcielić. Bardzo dobry dodatek, dla fanów Gearów pozycja obowiązkowa, dodatkowo piękne lokacje i świetna oprawa audio-video. Czekam na więcej 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Przeszedłem 3 chaptery. Jutro dokończę. Graficznie nie jest jakoś lepiej od podstawki, ale ta lawa to mocne iksde. Nie pogniewałbym się gdyby czesciej dawali takie krotkie dlc fabularne. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Przeszedłem 3 chaptery. Jutro dokończę. Graficznie nie jest jakoś lepiej od podstawki, ale ta lawa to mocne iksde. Nie pogniewałbym się gdyby czesciej dawali takie krotkie dlc fabularne. Niby krótkie ale to tak z 1/3 czasu podstawki. No i ta finałowa potyczką całkiem fajna, w końcu coś innego niż brumaki i berserkery. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Tak, przez podstawkę też szybko przeleciałem. Gdybym nie zbierał śmieci, to już w ogóle poszłoby ekspresowo. Ale to dobrze, bo pod koniec roku będę chciał przejść w co-opie na najwyższym, to jest szansa, że nikt nie odpadnie ;p Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Ależ ten dodatek jest dobry, nie wiem jak opisać swoje wrażenia, ale jakbym grał w końcu w Gearsy te x lat temu, akcja za akcją, żadne głupie sanki, umiejętności bardzo spoko, zwłaszcza pod coopa i dobry team. Pewnie bez szans ale wolałbym nimi grać w szóstce, niż Kait z jej problemami. Miejscówki również bardzo zmyślne, idzie na co popatrzeć i świetnie się walczy w tych lokacjach. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Ja to bym chciał claytonem grub killerem carminem, a nie tymi leszczami. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Skonczyłem. Podstawka lepsza, ale dlc tez wysmienite. Kiedy girsunie 6? xd Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Odkładałem kampanie w gearsach 5, bo na premierę wsiąkłem we wszystkie tryby multi, a potem zacząłem grać w inne gry. Teraz jak jestem po podstawce i dlc to mi mało. Pograłbym jeszcze. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Koniec, świetne dlc, bawiłem się mega, jakoś tak podobne uczucie jak pierwszy raz grałem w gears of war na 360. Może pod koniec kończyły się pomysły, ale i tak było super. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 8 stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 stycznia 2021 ja także wczoraj skończyłem, bardzo krótkie, przyjemne DLC. Nowa, raczej niekojarząca się wcześniej z gearsami, lokacja to coś nowego w serii, widoczki były piękne, towarzysze zabawni i nawet moge powiedzieć że zdążyłem ich polubić w trakcie tych ledwie 3 godzin, a gameplay jak zwykle stał na wysokim poziomie Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Godzinę temu, ASX napisał: ja także wczoraj skończyłem, bardzo krótkie, przyjemne DLC. Nowa, raczej niekojarząca się wcześniej z gearsami, lokacja to coś nowego w serii, widoczki były piękne, towarzysze zabawni i nawet moge powiedzieć że zdążyłem ich polubić w trakcie tych ledwie 3 godzin, a gameplay jak zwykle stał na wysokim poziomie Ta lokacja trochę przypominała trójkę, tam też chyba była jakaś wyspa, no może nie aż tak tropikalna ale coś w ten deseń. Ale fajne było to połączenie lodu i ognia w dlc, no i ten ostatni boss też jakaś odmiana. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Bardzo dobre dlc. Szybkie i intensywne. Podstawkę zmęczyłem, może przez te otwarte huby. A tu było wszystko skondensowane i efektowne. Postacie polubiłem i Boss fajny. Chociaż spodziewałem się więcej takich przeciwników po zwiastunie, ale ważne, że chociaż coś dodali. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 w końcu udało się skończyć na Insane w co-opie, o ile intensywność rozgrywki na plus tak klimat, miejscówki i ostatnio boss meh, miejscówki bardziej pasowałyby do Uncharted lub TR, a ostatni boss to odnalazłby się w Ori jak za darmo to spoko, ale gdyby przyszło za to płacić to 2 Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Widoczki cudo, mi się podobało bardziej niż lokacje z G5. Ogólnie stary dobry GeoW, Nie ma się do czego przyczepić. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Dodatek do Gears 5. Koniec wiadomości, wszystko już napisałem. A poważnie, to całkiem zgrabne DLC do piątki całkiem mi się spodobało. Jest krótkie, jest intensywne, akcja rzadko zwalnia, przez co sześć małych rozdziałów nie nudzi. Gameplayowo to wciąż to samo z małymi twistami (umiejętności bohaterów, szukanie upgrejdów), i bardzo dobrze. Strzelanko w GoW jest na tyle dobre, że nadal broni się samo. Piękna grafika (minus kilka rzeczy, które podnoszą brewkę i wskazują na optymalizację pod starsze konsole), dobra muzyczka. Nie ma co więcej dodawać – skoro The Coalition postanowiło nie psuć tego co działa to i ja nie będę poświęcać klawiatury na wynajdowanie koła na nowo. Dobry dodatek dla fanów Trybów. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Mam problem z instalacją. Wybieram hivebusters w menu i włącza się pobieranie Gears 5, status cały czas pokazuje 100% a rozmiar się zwiększa. Pobierałem tytuł na nowo i bez zmian: Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Zacząłem wczoraj to DLC, początek mocno mulasty ale później się rozkręca. Na razie spoko ale mało grałem, jedynie co mi mega przeszkadza to 30 klatek w przerywnikach tragicznie to wygląda jak grasz w 60 a później przechodzisz w 30. Cytuj
Shago 3 549 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 No jak już raz uruchomisz daną grę w 60fps, no to nie ma powrotu do 30 w tej samej grze. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Spoko DLC, trochę krótkie, mogli jeszcze zrobić tą ostatnią misję bo w sumie wygląda to jakby robili podkładkę pod kolejne DLC. Fajna ekipa, ciekawsza niż ta nowa z podstawki ale te dialogi to xde. Ogólnie bawiłem się o wiele lepiej niż w podstawkę, fajna liniowa rozgrywka bez tych beznadziejnych otwartych map. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Spoko DLC, trochę krótkie, mogli jeszcze zrobić tą ostatnią misję bo w sumie wygląda to jakby robili podkładkę pod kolejne DLC ta koncowka to takie chyba nawiazanie do nowego trybu ktory dodali w tej czesci (ucieczka czy jakos tak) 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 A widziałem to kiedyś na yt ale multi w Gearsach mnie nie interesuje. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Dobry tryb, mam nadzieje, ze w 6 wroci. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Często są te eventy na podbicie XP? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi