devilbot 3 722 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 A te skile z hordy w kampani to już były czy to nowość w hivebusters? Jestem dopiero w połowie gow4 z fabułą ale widzę że ten dodatek to taki standalone. Wszystkie postacie jak na razie spoko jak na gearsowe standardy. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Poziom wariacki serio jest wariacki Atmos w tej gierce to Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Graficzka podkrecona czy to co znamy z podstawki na SeX ? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Może trochę podkręcona jest. Nie są to jakieś wybitne zmiany ale i tak wygląda super. Wiadomo, nie tak dobrze, jak Cyberpunk na xbox one fat, ale da się grać 1 Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Podwójnie potwierdzam. Wczoraj graliśmy za @Paolo de Vesir i insane jest mega trudny, przy plaży zeszliśmy z trudnością oczko niżej. A graficzka na xsx jest ładniutka. Nawet Paweł na xos mówił, że wygląda bardzo dobrze. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Jutro chyba to sprawdzę to w przerwie od Cybera. Gearsy 5 mi mega podeszły, podejrzewam, że jak mówicie, że bardziej korytarzowa, to będzie idealnie. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Na ppe nawet nie było newsa, że to wyszło, ale oni pewnie dalej zajęci ratowaniem wizerunku cyberpunka Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Raczej pisaniem większość niusów o PS5, przeważnie tak. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 raczej promocja plejki xD Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 6 minut temu, wojtas011 napisał: Na ppe nawet nie było newsa, że to wyszło, ale oni pewnie dalej zajęci ratowaniem wizerunku cyberpunka W "Gościu Niedzielnym", na Przeglądzie Oponiarskim i stronie Miesięcznika Pszczelarstwo też nie było żadnej wzmianki. A wszystkie te szacowne periodyki znają sie na gejmingu równie dobrze co PPE. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Graficzny majstersztyk. Jeśli to TAK wygląda na XOS to przecież na XSX musi być żyćko. No i wzorowy (i wzorcowy) HDR. Doszliśmy dzisiaj z @creatinfreak do 4 z 6 etapów i mniej więcej od 3 to już są klasyczne gearsy po całości: rozpierducha, ciągła akcja, ledwo jest czas na złapanie oddechu. Nie mam wątpliwości, że jeśli The Coalition wyciągnął wnioski z G5 to szóstka będzie po prostu topką serii, bo widać, że chłopaki wiedzą co jest 5. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 grudnia 2020 Mimo że mam zamiar zabrać się że Gearsy dopiero po przejściu Asasyna (co może trochę zająć bo mam już 90 h na koncie a końca nie widać xd) to wczoraj nie mogłem się odpalić i z rozpędu skończyłem pierwszą misję. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, gra rusza się i wygląda pięknie, headshoty siadają soczyście a nową ekipę da się polubic Na duży plus również udźwiękowienie. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Smialo mozna grac bez przechodzenia 5 ? Chodzi mi zeby podczas przechodzenia tego nie wpadl jakis spoiler z g5 ktory jest game changer (wiecie co mam na mysli),jakies tam spoilerki male to wywalone Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 grudnia 2020 Moim zdaniem spokojnie można grac bez znajomości piątki 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Przeszedłem w niecałe 6 godzin, łącznie ze wszystkimi znajdźkami i skillami dla bohaterów. Jak dla Mnie krótkie bardzo, ale jakby mogli podzielić na takie epizody (podobnie jak z tym Resident Evil Revelations) to nawet spoko by było, bo widać: Spoiler że zostawili otwartą furtkę dla drużyny Scorpio pod koniec filmu. Niemniej fajnie się eksplorowało korytarzyk i strzelało do niemilców. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 3 godziny temu, Faka napisał: Przeszedłem w niecałe 6 godzin, łącznie ze wszystkimi znajdźkami i skillami dla bohaterów. Jak dla Mnie krótkie bardzo, ale jakby mogli podzielić na takie epizody (podobnie jak z tym Resident Evil Revelations) to nawet spoko by było, bo widać: Ukryj zawartość że zostawili otwartą furtkę dla drużyny Scorpio pod koniec filmu. Niemniej fajnie się eksplorowało korytarzyk i strzelało do niemilców. To nie otwarta furtka tylko ''wstęp'' do trybu escape DLC kozak, szybka jazda, śliczne miejscówki, dynamika, oświetlenie, efekty cząsteczkowe, detale, hdr, rt, urywają łeb a to tylko crossgenowy dodatek. TC to jebani magicy Co tu się będzie działo w G6 DLC jeszcze jest ze free jak się ma XGPU a nie golenie frajerów za trzy bomby xD Jedyny minus to te dwie babki do zaorania, bez charakteru. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Skończone. Zajęło max 3 godziny, ale podobało mi się chyba bardziej niż 5-tka. Świetne lokacje, non-stop akcja, bohaterowie też spoko. Pełnej ceny bym co prawda nie zapłacił, ale od czego jest Game Pass. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Pełna cena za 3h gry to mega przesada (nawet jeżeli gra kosztuje $20), ale w cenie biletu do kina można brać takie dlc. Ja dopiero w 2 akcie podstawki jestem, ale odciąga mnie multi, guacamelee 2 i teraz monster train ;p Nie prześpijcie trybu escape, szczególnie jak macie z kim grać, bo to bardzo fajna odskocznia od hordy. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Mega pozytywne zaskoczenie. Otoczenie jest bardzo fajną odskocznią od typowo girsowego designu, oprawa stanowi upgrade względem podstawki, Ale przede wszystkim jest jakoś tak miodniej. Dobry prognostyk dla Coalition przed G6. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 11 godzin temu, Magik napisał: Mega pozytywne zaskoczenie. Otoczenie jest bardzo fajną odskocznią od typowo girsowego designu, oprawa stanowi upgrade względem podstawki, Ale przede wszystkim jest jakoś tak miodniej. Dobry prognostyk dla Coalition przed G6. Oby na nowym unreal engine. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 Oby jedynie na nową generację. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 grudnia 2020 Opublikowano 23 grudnia 2020 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Oby jedynie na nową generację. Pewnie tak bo wcześniej jak za 2 lata to nie spodziewam się G6. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi