Opublikowano 18 grudnia 20204 l 7 godzin temu, Labtec napisał: (Panam tez ale to później skupie się na niej bardziej) Ja myślę.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l 18 godzin temu, Figuś napisał: Gram Punkiem, spotkam tą sławną Panam? Spotkasz, ale z romansu nici.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l 10 minut temu, Bigby napisał: Spotkasz, ale z romansu nici. Czyli została mi Judytka, też fajna Panam będzie moja po nextgen patchu albo na PC jak już złożę
Opublikowano 22 grudnia 20204 l W dniu 21.12.2020 o 02:41, Labtec napisał: Gdzie można dorwać taką kurtkę Samuraja?
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Autor 21 minutes ago, Bigby said: Gdzie można dorwać taką kurtkę Samuraja? Spoiler Chippin' In misja, Rogue da na początku, w misji tez możesz zgarnąć Porsche-aaaa
Opublikowano 22 grudnia 20204 l @Bigby ogólnie Spoiler cały zestaw Johnny'ego jest do znalezienia - kurtka, top, okulary, spodnie, buty, broń i Porsche. Wpada za to osiągnięcie.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Ok, dzięki za info. Choć achievementy i tak mi się chyba zbugowały, bo ani nie dostałem za wszczepy, ani za ukończenie wątku Panam.