Donatello1991 1 419 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Widzę, że przy 1440p obraz ostrzej przy DLAA wygląda. Przy " jakość" daje 100+ fps, ale obraz mniej ostry. Chyba ta jakość to bardziej przy 4k? W sumie na moim monitorze wszystko na DLAA ostrzej wygląda. Tylko przy tej grze gubi najwięcej fps w tedy co czywiscie przy tym nextgenie zrozumiałe. Cytuj
Qbon 323 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Widzę, że przy 1440p obraz ostrzej przy DLAA wygląda. Przy " jakość" daje 100+ fps, ale obraz mniej ostry. Chyba ta jakość to bardziej przy 4k? W sumie na moim monitorze wszystko na DLAA ostrzej wygląda. Tylko przy tej grze gubi najwięcej fps w tedy co czywiscie przy tym nextgenie zrozumiałe. DLAA da zawsze bardziej ostry obraz niż dlss na jakość, niezależnie czy 2k czy 4k ale też zżera dużo więcej fpsow. W Cyberpunku czy innych grach z zaawansowanym RT+ PT to chyba nawet na 4090 w 4k nie będzie zbyt płynnie z DLAA. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 8 minut temu, Qbon napisał(a): DLAA da zawsze bardziej ostry obraz niż dlss na jakość, niezależnie czy 2k czy 4k ale też zżera dużo więcej fpsow. W Cyberpunku czy innych grach z zaawansowanym RT+ PT to chyba nawet na 4090 w 4k nie będzie zbyt płynnie z DLAA. Nom poczytałem więcej o tym. Ja mam w tedy 60-75 fps. No, ale człowiek się już przyzwyczaiłem tak do 100+ fps, że ciężko grać w 60 fps, a przecież to nadal płynnie. 1 Cytuj
tjery 1 238 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września DLAA to natywna rozdzialka + anty aliasing z DLSS, najlepszy obraz, ale kilka klatek mniej niż w natywnej. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Oj tak, bardzo ladne. Nie obrazilbym sie gdyby tak Orion wygladal na PS6. Btw. ilekroc przypominam sobie te filmiki z CP77 to jestem pod wrazeniem postaci kobiecych. We wszystkich trzech glownych mozna sie zauroczyc - Judy, Rogue, no i Panam oczywiscie. Hanako tez niczego sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi