Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077 - PC Master Race

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że przy 1440p obraz ostrzej przy DLAA wygląda. Przy " jakość" daje 100+ fps, ale obraz mniej ostry. Chyba ta jakość to bardziej przy 4k? W sumie na moim monitorze wszystko na DLAA ostrzej wygląda. Tylko przy tej grze gubi najwięcej fps w tedy co czywiscie przy tym nextgenie zrozumiałe.

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Widzę, że przy 1440p obraz ostrzej przy DLAA wygląda. Przy " jakość" daje 100+ fps, ale obraz mniej ostry. Chyba ta jakość to bardziej przy 4k? W sumie na moim monitorze wszystko na DLAA ostrzej wygląda. Tylko przy tej grze gubi najwięcej fps w tedy co czywiscie przy tym nextgenie zrozumiałe.

DLAA da zawsze bardziej ostry obraz niż dlss na jakość, niezależnie czy 2k czy 4k ale też zżera dużo więcej fpsow. W Cyberpunku czy innych grach z zaawansowanym RT+ PT to chyba nawet na 4090 w 4k nie będzie zbyt płynnie z DLAA. 

Opublikowano
8 minut temu, Qbon napisał(a):

DLAA da zawsze bardziej ostry obraz niż dlss na jakość, niezależnie czy 2k czy 4k ale też zżera dużo więcej fpsow. W Cyberpunku czy innych grach z zaawansowanym RT+ PT to chyba nawet na 4090 w 4k nie będzie zbyt płynnie z DLAA. 

Nom poczytałem więcej o tym. Ja mam w tedy 60-75 fps. No, ale człowiek się już przyzwyczaiłem tak do 100+ fps, że ciężko grać w 60 fps, a przecież to nadal płynnie. 

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oj tak, bardzo ladne. Nie obrazilbym sie gdyby tak Orion wygladal na PS6. Btw. ilekroc przypominam sobie te filmiki z CP77 to jestem pod wrazeniem postaci kobiecych. We wszystkich trzech glownych mozna sie zauroczyc - Judy, Rogue, no i Panam oczywiscie. Hanako tez niczego sobie.