Gregorius 498 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ja nie mogę od jakiegoś czasu przełączać broni przy użyciu Y grając na padzie mimo zapełnionych wszystkich slotów.Muszę przytrzymać i wybrać z menu kołowego.Strasznie wkurwiające. Do tego jak zaczyna deszcz padać to na ekranie wyskakują mi artefakty w postaci czarnych placeholderów drzew znajdujących się na mapie. Zazwyczaj szybki wczyt rozwiazuje problem ale raz to się trochę dlużej utrzymywało. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 6 hours ago, Observer said: On w tej misji potem idzie pod drzwi do magazynu po drugiej stronie drogi i każe ci zadzwonić domofonem, zobacz czy tam już nie stoi Dzięki za tipa - niestety o ile udało mi sie znaleźć to miejsce, to stoi tam tylko motor bez właściciela, przy wejściu do budynku gdzie normalnie powinniśmy pójśc razem Jackiego tez nie ma, tak samo "dzwonek" przy wejściu też nic nie triggeruje dalej. Próbowałem dzwonic do Jackiego zeby się moze zespawnował na oczach ale też nic to nie daje. Olałem wersję konsolową póki co (było grane na PROsiaku), wrócę kiedyś jak spatchują i wyjdzie ta obiecana łatka pod next geny, a na razie jadę na PC bez problemów. Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Jakby ktoś się zastanawiał czemu tpp nie ma: 1 1 7 Cytuj
Bielik 734 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Dzięki za tipa - niestety o ile udało mi sie znaleźć to miejsce, to stoi tam tylko motor bez właściciela, przy wejściu do budynku gdzie normalnie powinniśmy pójśc razem Jackiego tez nie ma, tak samo "dzwonek" przy wejściu też nic nie triggeruje dalej. Próbowałem dzwonic do Jackiego zeby się moze zespawnował na oczach ale też nic to nie daje. Olałem wersję konsolową póki co (było grane na PROsiaku), wrócę kiedyś jak spat(pipi)ą i wyjdzie ta obiecana łatka pod next geny, a na razie jadę na PC bez problemów.Mam ten sam bug, a robiłem od cholery aktywności pobocznych i teraz co, mam wracać do wcześniejszych zapisów co wcale nie gwarantuje że się naprawi sytuacja albo zacząć grę w ogóle od nowa xD Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 No właśnie Panowie, na PC jest mniej problemów niż na konsolach? Z chęcią bym zagrał, ale nie mam az tyle czasu by misje restartować po 2-3 razy... Cytuj
Gregorius 498 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 8 minut temu, easye napisał: No właśnie Panowie, na PC jest mniej problemów niż na konsolach? Z chęcią bym zagrał, ale nie mam az tyle czasu by misje restartować po 2-3 razy... Po 13 godzinach gry nie miałem jeszcze żadnego problemu z restartowaniem misji za to bugi graficzne/artefakty i problemy z interfejsem non stop. Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 W drugim akcie już trochę więcej bugów i glitchy, oraz dwa pierwsze wywalenia do menu konsoli podczas normalnej jazdy autostradą. No i ten mnie rozbawił 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 2 godziny temu, nero2082 napisał: Cyberpunk 2077 (reddit.com) jezus co tam sie dzieje na pierwszej stronie, comedy central Zajrzałem i podam pare rodzynów: Spoiler Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Jeśli o mnie chodzi to, póki co (to co pamiętam): -crashy miałem cztery -dwa razy nie załadował się skrypt -fajka Silverhanda lewitowała mi przed ryjem, do tego w postaci czterech sztuk, bo została tak po animacji -Judy miała pozę pół stojąco-siedzacą przez całą rozmowę -po dachowaniu autem nie mogłem wyjść i zgon w wyniku wybuchu -dwa razy postać mi się zaklinowała i musiałem zrobić load -hud mi migotał po wyjściu z braindancu- pomógł load -npc wszedł mi w auto, które po chwili zaczęło podskakiwać -gra nie reagowała na przycisk pauzy i podnoszenie przedmiotów -ustawienia się nie zapisywały -broń się nie pojawiła, więc strzelałem z rąk niewidzialnym nabojami -gps kazał mi jechać w ścianę -wróg wlazł w skrzynki i strzelał do mnie, choć wystawało mu tylko czoło -synchronizacja ust się zepsuła -postać usiadła nie w tym miejscu w którym powinna -lewitujące przedmioty jak zwykle są cdn. Cytuj
Observer 10 432 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Dobry sposób na farmienie przedmiotów wykorzystujacy jak w tej grze działa policja: 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 14 godzin temu, Observer napisał: Dobry sposób na farmienie przedmiotów wykorzystujacy jak w tej grze działa policja: kurde to jest straszne xD i że jeszcze w internecie część osób broni tą mechanikę, mówiąc, że w grze RPG tak naprawdę nie jest to potrzebne. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Gram na zwykłym ps4, quest ze znajdowaniem taksówek Dolemaina jest zepsuty. Pierwsza udało się znaleźć, reszty już nie... Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Gram na zwykłym ps4, quest ze znajdowaniem taksówek Dolemaina jest zepsuty. Pierwsza udało się znaleźć, reszty już nie... Też zwykle ps4. Ja znalazłem wczoraj wszystkie. Czasem trzeba się pokręcić by dolemain zadzwonił. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 godzinę temu, qraq_pk napisał: 5 godzin temu, genjuro napisał: Gram na zwykłym ps4, quest ze znajdowaniem taksówek Dolemaina jest zepsuty. Pierwsza udało się znaleźć, reszty już nie... Też zwykle ps4. Ja znalazłem wczoraj wszystkie. Czasem trzeba się pokręcić by dolemain zadzwonił. Ale on do mnie dzwoni, potem jadę w ustalone miejsce. Zwykle pojawia się pole po którym mam poszukać zbuntowanej taksówki, ale jej tam nie ma. Albo jedna znalazłem jak jeździła po rondzie ale na skan nie reagowala. Co trzeba dokladnie zrobic żeby ją aktywowac? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Poczekać na pacza bo to powinno działać jak po prostu podjedziesz Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 River Ward potrącił npca na pasach i nie poniósł za to żadnych konsekwencji Cytuj
_Red_ 12 025 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Darmowy experience za crafting probujac rozmontowac założone ubranie Na szczęście składniki się nie dodaja, tylko doświadczenie do drzewka wytwarzania. Prosty fix na jeden IF w kodzie, to nawet nie błąd silnika, ale zwykły fakap logiki, jak appka w PHP. Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 "kurde szefie, w projekcie było 70% New Vegas, 30% Borderlands, ale źle wpisałem do jiry i chłopaki zrobili na odwrót XD" "co kurwa? dobra chuj, damy 2x więcej opcji dialogowych i wyjdzie na to samo" Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Nawet pijanych kierowców zaimplementowali Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Taka tam dziura świecie w środku miasta którą redzi przegapili. Nie jest to niewczytana tekstura, normalnie można sobie skoczyć z mapy w przepaść Cytuj
Suavek 4 727 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Ja takich dziur kilka uświadczyłem i nie byłem pewien, czy to wina mojej gry, czy GPU nawala. W piwnicy Judy miałem taki przypadek - ściana naprzeciwko niej w pewnym momencie stała się oświetlona światłem dziennym, i tak już zostało. Wcześniej piwnica wyglądała normalnie. Ode mnie taki tam: Przeciwnik wolał kanapę od podłogi... Ogólnie z takich błędów, których doświadczyłem najwięcej, i które trochę mnie drażnią, to brak dźwięku przy niektórych akcjach. Przede wszystkim przy lądowaniu na przeciwniku i jego obezwładnieniu - cios twarzą po betonie w ogóle nie ma dźwięku, a wygląda boleśnie. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) W dniu 19.12.2020 o 19:12, _Red_ napisał: Darmowy experience za crafting probujac rozmontowac założone ubranie Na szczęście składniki się nie dodaja, tylko doświadczenie do drzewka wytwarzania. Prosty fix na jeden IF w kodzie, to nawet nie błąd silnika, ale zwykły fakap logiki, jak appka w PHP. Ten crafting w ogóle jest podatny na exploitowanie - mam schemat do jakiegoś ulepszenia pancerza +106 - wytwarzam je, wrzucam do kurtki i nagle mam +126 (poza bazowym pancerzem). Wytwarzam kolejne, podmieniam te wcześniejsze... I mam +146 xd Dalsza podmianka już nic nie zmieniała ale i tak przy 4 slotach na ulepszenia to ejst + 160 pancerza za free. No chyba że tu zadziałał jakiś współczynnik, którego nie rozumiem. Edytowane 21 grudnia 2020 przez Gość Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 mój pistolet już zadaje jakieś 7000+ dmg z ukrycia w głowę a nawet nie wrzuciłem tam tak dużo punktów .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi