SnoD 2 341 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja (edytowane) Ja to doskonałe rozumiem. Wskazuję tylko, że gówno wiedzą, bo wystarczy tylko, że ktoś napisze coś innego i nagle wersja zmienia się o 180 stopni. Stąd wiadomo, że generalnie wszystko jest z palca wyssane. 4 dni temu Grubb: "PD nie ruszyło z miejsca, nawet nie wiedzą czy będzie FPP..." Dzisiaj: Jednak "really good"... XD Edytowane 12 maja przez SnoD Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 14 godzin temu, SnoD napisał: XD No kurwa wystarczyło wejść na Steam DB żeby wiedzieć, że się kiepsko sprzedało. Prawdziwa wiedzą tajemna gra wyszła w tym roku na steam... sam nie wiesz o czym piszesz Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja HiFi Rush wyszło na steamie na początku zeszłego roku razem z wersją na konsole.... Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 5 minut temu, Beelzeboss napisał: gra wyszła w tym roku na steam... sam nie wiesz o czym piszesz Prowo czy debil? Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja W przypadku Belzeboobsa? Zapewne jedno i drugie. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Zwykły deepthroat, do śmieci razem z insajderami Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja jebać insajderów którzy za plecami sieją ferment Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No i gra wygląda świetnie. Perfect Dark jako immersive sim to idealne połączenie. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Aż sobie przejdę poprzednie częsci w Rare Replay Collection. PD awansowało na jedną z najbardziej oczekiwanych gier. Jest moc. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Nie mam miłości do marki i nie grałem w żadną odsłonę, ale te parkourowe bieganko po ścianach skojarzyło mi się z Mirror's Edge. Jest potencjał na spoko giereczkę. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Wygląda świetnie, 3.5 roku od ostatniego trailera i wreszcie coś pokazali, to chyba gra na 2026?, więc jeszcze poczekamy drugie tyle. Edytowane 9 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 27 minut temu, Bzduras napisał(a): Nie mam miłości do marki i nie grałem w żadną odsłonę, ale te parkourowe bieganko po ścianach skojarzyło mi się z Mirror's Edge. Jest potencjał na spoko giereczkę. absolutnie polecam oryginał. Muzyka, klimat, to naprawdę wyjątkowa gra. Żałuję że w dzieciństwie znałem ją tylko z gazet mając Nintendo 64. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Tak trochę kusi ściągnąć Rare Replay i zobaczyć, o co kaman, nie powiem, że nie. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Liczyłem na więcej czystego strzelania jak w poprzednich ale chyba immersive sim i Perfect dark to będzie spoko połączenie. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca W dniu 12.05.2024 o 22:40, SnoD napisał(a): 4 dni temu Grubb: "PD nie ruszyło z miejsca, nawet nie wiedzą czy będzie FPP..." Warto przypomnieć Nie spodziewałem się, że będą mieli tyle do pokazania, projekt musiał dostać mocnego kopa po dołączeniu CD. Ten design, klimat, no wszystko klikło. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ciekawe czy podobienstwo obu pań zamierzone Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Tak trochę kusi ściągnąć Rare Replay i zobaczyć, o co kaman, nie powiem, że nie. Próbowałem PD kilka lat temu z RR i ciężko w to dzisiaj grać A co do nowego PD, zajebiste, 3mc temu insajdery że gra umarła a tutaj świetny mix PD z Deus Ex i ten ''nowoczesny klimat bliskiego wschodu'' Spencer Królu Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ale jak to? Insider sie pomyslił? No któż by się spodziewał... Cytuj
RoL 578 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Wygląda bardzo fajnie, ale tak właśnie ma wyglądać hype trailer. Ja spokojnie poczekam aż pokażą prawdziwy gameplay. Cytuj
Badus 281 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Nic gierce nie ujmując, ale to przecież wygląda "tylko" jak leciwy Deus Ex Mankind Divided z lżejszym klimatem. Skąd te zachwyty? 1 Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Może tym, że od mankind divided minęło 8 lat i pozostała pustka po grach w takim klimacie ? 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 33 minuty temu, Badus napisał(a): Nic gierce nie ujmując, ale to przecież wygląda "tylko" jak leciwy Deus Ex Mankind Divided z lżejszym klimatem. Skąd te zachwyty? Bo to nie soulslike, które są robione do porzygu i takich gier jest jak na lekarstwo. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi