Skocz do zawartości

The Callisto Protocol

Featured Replies

Opublikowano

Niech kradną i będzie na zdrowie tej grze, bo dobrego przedstawiciela gatunku nie mamy od dekady. Dead Space (1 i 2) to w zasadzie idealne przykłady Space Survival horror, więc ja naprawdę nie oczekuje o wiele więcej. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 127,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wstępie od razu zaznaczę, że jest to tytuł, z którym bawiłem się chyba najlepiej z tegorocznych premier (no, może na równi z A Plague Tale: Requiem), co absolutnie nie jest jednoznaczne z "najlepsz

• będzie normalna premiera na Xboxy i PC w tym samym czasie co na PS4 i PS5. Czasowa ekskluzywność obejmuje tylko możliwość zrobienia preordera xd 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pieknie juz widze przed soba odrywajace konczyny uniemozliwiajac wrogom atak, czy ucieczke. Konczyc bede palka, albo kosa jak to zwykle sie robi przy wykonczeniach :banana: To musi sie udac. Licze na ten tytul.

Opublikowano

Eee najpiękniejsze jest miażdżenie buciorem aż zostanie tylko plama :wub: Kto nie walił Izakiem w DS w taki sposób, ten życia nie zna. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez darmowego upgrade'u na PS5, cyfra 259zł PS4 i 299zł PS5. Wersje Deluxe 339 i 389zł.

Opublikowano

I dobrze, czas zacząć jak najbardziej utrudniać życie pastgenowcom hamującym nam branżunię.

Opublikowano

Kurde a ja myślałem że to już nie wychodzi na te trupy :pechowiec:

Opublikowano

Nowe fragmenty gameplayu.

Niech tylko ogarną framerate bo reszta wygląda zacnie.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

ale te qte, gdy złapie cię przeciwnik, to mogłyby już wypierdalać z gier

o tym wolnym chodzeniu to już nie wspominam - mam nadzieję, że będzie tego jak najmniej

Opublikowano

Przecież w Dead Space też chodziło się wolno. Po to jest przycisk biegu.

Chociaż osobiście dla własnej immersji raczej nigdy go nie nadużywałem. 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

jak będzie mozna używać przycisku biegu w każdym momencie, to spoko

Opublikowano

Tempo jest odpowiednie dla budowania klimatu. Chyba że mierzycie siły na zamiary z robieniem speedrunów w Callisto. Tak horrory potrafi konstruować tylko Capcom czego żywym dowodem jest remake RE2 (:wub:). Protocol wygląda cudnie, nic więcej tutaj nie potrzeba.  To jeszcze wersja w produkcji, więc ogarną dwa tryby działania - rozdziałki i wydajności. 

Opublikowano

Huh, nawet Kimiko z Boysów jest w grze. 

Opublikowano

FY2ZpDaVQAE1rXO?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Trochę podobny do roślinki z rimejku re2

Opublikowano

Oby tylko nie odjebali jakiegoś opóźnienia :)

Ludzie są nagrzani na ten tytuł bardzo, jest szansa na dobry wynik sprzedażowy. 

Of course jeśli gra będzie dobra 

Opublikowano

Za piękna przyszłość dla gry się kreuje. Jak się nic nie wykrzaczy i wyjdziecw terminie to będę zaskoczony. To by znaczyło, że jeszcze można w tych czasach  wystarczy mocno chcieć.