Skocz do zawartości

The Callisto Protocol

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te uniki/walka są specyficzne. Ale jak pisałem, poćwiczyć na boku z jednym i potem z górki. 
Ja tez miałem skojarzenie z Obcym i to 3 przez wiezienie. 
Troche koncowka mi nie siadła. Jak znajdę chwile może spróbuje najwyższy poziom. 

Opublikowano

Najwyższy poziom to żadne wyzwanie, trzeba było od początku tak grać.
Mam nadzieję, że w jakimś update dadzą NG+ i jeszcze jakiś wyższy, plus oczywiście jakieś dodatkowe pucharki, żebym miał motywację do powrotu, bo z racji tego, że było to takie krótkie doświadczenie, mam spory niedosyt.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

Samsung Securities [016360] predicted in a stock report earlier this month, "The company expected cumulative sales of 5 million copies, but considering the current sales ranking, cumulative sales of 2 million copies will not be easy until this year."

Opublikowano

Trzeba też pamiętać że oni mieli podpisany deal z AMD żeby dorzucać grę do prawie każdej sprzedanej karty graficznej z serii 6000 więc z tego też pewnie wpadła ładna sumka. Dopóki nie zamkną studia albo nie wrzucą do łagrów PUBG to nie ma co płakać.

Opublikowano

Miałem czekać na ng+ ale nie wytrzymałem.
Chyba zacznę na najwyższy odrazu i może przyceluje w platynę.
Dużo jest missable?
Bo na pewno nie zamierzam przy 1 przejściu psuć sobie gry i zaglądać w opis.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kilka rzeczy przegapiłem, ale tez nie liznąłem każdej ściany i kąta. 
Proponuje na normalu zaliczyć tytuł- poznać mechanikę, o co biega. Drugie podejście już na znajdzie i poziom trudności pomijając resztę. 
Bynajmniej ja tak robię. 

Opublikowano
W dniu 14.01.2023 o 02:11, Wredny napisał:

Trudno, sami są sobie winni, tylko marki i developera szkoda :frog:

Oczywiście, gdyby gra była dobra sam bym leciał na premierę po pudełko.

Opublikowano

No niewielka pociecha dla twórców że kupię ją teraz od Mirka za 100 zł.

Tym bardziej po tej fali kpin z systemu walki, nawet gdyby była w Plusie to bym tego nie włączył.

Opublikowano

Też się cieszę, że nie kupiłem na premierę, a chęci były. Teraz łyknie się za przysłowiową "stówkę", a odsprzeda za dwa tygodnie z 20 zetami straty. Bawić się będę zapewne bardzo dobrze, bo tego oczekuję od gier.

Opublikowano
24 minuty temu, Rtooj napisał:

nawet gdyby była w Plusie to bym tego nie włączył.

To błąd, bo sprawdzić zawsze warto, a system walki jest ciekawy i lepiej samemu sie zapoznać, aniżeli wyrabiać sobie opinię na podstawie narzekań internetowych pieniaczy.

Opublikowano
52 minuty temu, Wredny napisał:

To błąd, bo sprawdzić zawsze warto, a system walki jest ciekawy i lepiej samemu sie zapoznać, aniżeli wyrabiać sobie opinię na podstawie narzekań internetowych pieniaczy.

Tam od razu pieniaczy, system walki dla mnie jest oczywisty i wiem że nie będzie mi sprawiał przyjemności. Sprawdzę jak będzie mi się bardzo nudzić. Oglądałem zbyt dużo gameplayu z tej gry, wszystko mi się w tej mechanice nie podoba. Walka z bossami bossem to jakiś smutny żart.

Opublikowano

Walka z bossem czy tam sub-bossem to jest cyrk xD Trzymasz gałe w lewo, jako iż jego atak składa się z jednego ciosu, to możesz ją trzymać non-stop i do końca świata nic Ci nie zrobi xD Boss xD

Opublikowano
9 minut temu, Szermac napisał:

Walka z bossem czy tam sub-bossem to jest cyrk xD Trzymasz gałe w lewo, jako iż jego atak składa się z jednego ciosu, to możesz ją trzymać non-stop i do końca świata nic Ci nie zrobi xD Boss xD

No widzisz, tego na gameplayu nie widać, więc gra jest jeszcze głupsza niż to wynika z filmików.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, nie kojarzę gry 'znad ramienia' z fajną walką bronią białą :hmm: (SH2R to zmieni na bank:Coolface:) System walki w Callisto to jest żart, a nie innowacja. Znaczy no założenie jest innowacyjne i fajnie obudowane wizualnie, ale nie działa xd

Edytowane przez Szermac
Opublikowano

Ja dziś zacząłem i początek jest mega.
System walki mi się podoba, jest brutalnie i czuć bardzo wagę/siłę kilofa/pały.
Teraz dopiero dostałem broń palną.
Zarówno grafika jak i audio TOP .
Długo czekałem na taką gierkę i z automatu ma u mnie+1 do oceny końcowej.

Jak ktoś wszystko już widział na yt, walki z bossami itd to XD dla mnie .
Faktycznie nie ma sensu grać.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Plusik 3