KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Grał ktoś w dlc? Warto ograć? powiem szczerze podobała mi się podstawka. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września To fabularne na promocji spoko, jeśli Ci się podobała podstawka. 2 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada No akurat Callisto może sporo zyskać, bo tryb performance był mocno ubogi w jakość oświetlenia - strasznie płasko i blado gierka wygladała i tylko quality było reprezentatywne. Tylko to jest właśnie ten problem z PRO - fajna konsola, jak ktoś ma k#rewsko duże zaległości, bo jak ktoś już ogrywał te gierki na premierę to wątpię, by takie "enhanced" zachęciło do powrotu i ponownego przechodzenia. 2 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Ja grałem w 60 FPS i szczerze to jest najpiękniejszych gier tej generacji,nawet 30 FPS nie odpalałem,boje się pomyśleć jak to by teraz wyglądało na pro Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada W dniu 23.11.2024 o 12:10, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Ja grałem w 60 FPS i szczerze to jest najpiękniejszych gier tej generacji,nawet 30 FPS nie odpalałem,boje się pomyśleć jak to by teraz wyglądało na pro To małe masz wymagania najwyraźniej - w performance wszystko jest płaskie i sterylne. Zero efektów cząsteczkowych typu para, oświetlenie pokrywa całe powierzchnie, nie zważając na przeszkody, które powinny dawać cień itp. Serio - odpal chociażby sam początek (tu ch#jowej jakości screen, ale do zobrazowania): W performance całe to ujęcie byłoby prześwietlone, połowy cieni by nie było, bo to co tutaj jest po prawej, rzucane przez jakiś element otoczenia, w performance byłoby zupełnie zignorowane. EDIT: Aż sobie przed chwilą włączyłem, żeby zweryfikować swoje pyerdolenie, bo może coś poprawili i ja o czymś nie wiem. Sam początek, jak się łazi po statku i siedzi w celi to praktycznie to samo i już pomyślałem, że coś źle zapamiętałem, ale trafiłem znów w to samo miejsce i różnica jest ogromna. Quality: Performance: Tak jak pisałem - zero cieni, płasko, masakra jaka bieda bije z tego obrazka. 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Kupiłem dodatki więc niedługo zobaczę ale nie miałem pojęcia,że jest taka różnica I na pro można ograć wersję ta ładniejsza w 60 FPS? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 17 godzin temu, Wredny napisał(a): Tak jak pisałem - zero cieni, płasko, masakra jaka bieda bije z tego obrazka. Ale downgorad. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi