PanKamil 1 108 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 Wygląda to wszystko pysznie. Szykuje się sztos. Czuję, że to studio długo nie zostanie bezpańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 Oby zostało bezpańskie jak najdłużej i klepało co lubi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 Oby nie zostalo bezpanskie, dostalo budzet i wolna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 Bazując na tym co pokazali, jedyne o co można się martwić to czy gra nie będzie za krótka, no i czy nie przesadzili z tym podziałem szczelanie/walka ręcz (niby ma być 50/50), to pewnie kwestia co kto lubi ale walka wręcz z takim ścierwem średnio mi się widzi. Zobaczymy w praniu. Natomiast cały klimat i otoczka to będzie petarda, pan Schofield ma moje pełne zaufanie i pieniążki. I oby dłubali już kolejną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 No niby 12-14h na przejście to raczej nie mało, właśnie żeby nie męczyła na koniec i będzie git. Wystartuje sobie na najwyższym poziomie trudności, zobaczymy jak będzie szło Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 122 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 wolę żeby była krótka niż na siłę wydłużona. kończę Strażników Galaktyki i gra jest tak na siłę wydłużona, że rzygać się chce nie ma nic gorszego. z kolei obawiam się żeby gra samą walką nie stała (bo głównie ją pokazują) a znalazło się miejsce na eksplorację i "zagadki" tak dla potwierdzenia, pe order na xbox one jest 3-4 dychy tańszy na series. rozumiem, że smart delivery tak czy siak zadziała więc jedyna różnica to informacja na pudełku? i więcej danych do zassania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Słupek napisał: tak dla potwierdzenia, pe order na xbox one jest 3-4 dychy tańszy na series. rozumiem, że smart delivery tak czy siak zadziała więc jedyna różnica to informacja na pudełku? i więcej danych do zassania? Smart Delivery jest opcją, z której mogą skorzystać wydawcy. W tym przypadku musisz kupić wersję dedykowaną dla Series X/S. Co do długości, dla mnie może to być 6-8 godzin jak w Dead Space czy Residentach. Ważne żeby jakość się zgadzała. Edytowane 19 listopada 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 122 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 o, a byłem bliski kupienia wersji na one bo byłem pewien, że zadziała na series; dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 Zadziałać zadziała tak czy inaczej. W 30 FPS, niższej rozdzielczości i detalach z Xbox One. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 Niesamowity facet. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 po wygladzie to spokojnie kafelki w lazience wylozy i tynki porobi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 490 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Ale zamiast tego nadzoruje robienie zajebistych gierek więc szacun się należy, jak psu buda Już się nie mogę doczekać. Nie dociera do mnie, że to już za 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Pana Scofielda proszę szanować, życie go nie oszczędzało - wielokrotnie uciekał z pierdla, nawet brata uchronił przed smiercią a teraz go nawet w gierce obsadził w głównej roli. Chłop przy okazji świat uratował i guza mózgu przezył. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Chcialbym napisac ze czekam na krotka ocene pana listonosza, ale z drugiej strony obawiam sie o zbyt mocny subiektywizm. Wszyscy tu bardzo wyczekujecie tego tytulu wiec moze byc goraco. Czekam na chlodne decyzje bo backlog jest duzy a ja juz nie jestem taki ufny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 490 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Też mam duży backlog ale tak szczerze, to na ile gierek naprawdę czekałem w tym roku? Elden Ring, Dying Light 2 (okazał się zawodem, więc olałem) Xeno3, jakieś mniejsze produkcje w gamepassie i to w sumie to na tyle? Potrafię przełożyć ważne tytuły nad backlog, bo to z nich człowiek ma chyba jednak najwięcej radości i wspomnień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Zwyczajnie nie traktujcie backlogu jako coś co trzeba koniecznie wyczyścić przed zakupem kolejnej gry. To wasza biblioteka tytułów, w które możecie ale nie musicie kiedyś zagrać. Jeśli na horyzoncie jest coś, na co długo czekaliście albo w jakikolwiek sposób was interesuje, czemu się nie skusić (jeśli finanse nie są problemem, a sama gra nie jest potworem technicznym)? Częścią zabawy jest też uczestniczenie w dyskusji na etapie największego ruchu w temacie, czy ogólnie w internecie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 2 minuty temu, Bigby napisał: tytułów, w które możecie ale nie musicie kiedyś zagrać. Ale gry starzeją się szybciej i gorzej, niż my i trzeba to też mieć na uwadze w przypadku zbyt długiego zwlekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 (edytowane) 6 minut temu, Crazy Horse napisał: Ale gry starzeją się szybciej i gorzej, niż my i trzeba to też mieć na uwadze w przypadku zbyt długiego zwlekania. To też zależy na co się składa taki backlog. Jeśli to starsze produkcje, dodatkowe kilka lat jakie przesiedzą na koncie już nic nie zmienią. Będą tak samo (nie)grywalne. W moim przypadku bez znaczenia, bo jeśli dana produkcja mnie kiedyś zainteresowała, przeboleje gameplayowe ułomności. Do dziś wracam do gier sprzed 10-20 lat. Edytowane 22 listopada 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Ja tam mam preszer na Callisto, ale się nie wyrobię raczej z GoW więc się kupi na spokojnie przy okazji już po analizie DF. Bo fajnych dodatków do preorderów chyba nigdzie nie dodają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Odpalane o północy, chyba że ragnaroka nie skończę. Tu się nie ma nad czym zastanawiać dla kogoś kto lubi takie klimaty. A klimat tutaj miażdży. Reszta wystarczy, że będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Duzo tutaj splywa racji, a ja bardzo lubie horrorki tym bardziej z obrzydliwym gore. Jesli sie nie okaze krapem a za to trzymamy to tez wezme, a Cybera ogram gdzie w polowie nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 245 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 2 godziny temu, Bigby napisał: Zwyczajnie nie traktujcie backlogu jako coś co trzeba koniecznie wyczyścić przed zakupem kolejnej gry. To wasza biblioteka tytułów, w które możecie ale nie musicie kiedyś zagrać. Jeśli na horyzoncie jest coś, na co długo czekaliście albo w jakikolwiek sposób was interesuje, czemu się nie skusić (jeśli finanse nie są problemem, a sama gra nie jest potworem technicznym)? Częścią zabawy jest też uczestniczenie w dyskusji na etapie największego ruchu w temacie, czy ogólnie w internecie. Ja jako Gamer zapalony mam wypasionego excela z backolgiem (gdzie wrzucam tylko gry zaczęte albo zakupione/zainstalowane), trackingiem gier ukonczonych, top 100 itp. Jestem w stanie, jeżeli chodzi o sam backlog mieć w nim do 10 (z reguły 4-5) rozgrzebanych gier i raczej do znakomitej większości wracam. Najgorzej z grami z gamepassa/ ps extra, bo wiadomo, one znikają i potem trzeba płacić dodatkowy $$, żeby je ukończyć, dlatego nigdy nie przekonam się do abonamentów tego typu na dłużej. Ale Callisto czy Ragnarok to oczywiście top prio :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Najgorzej z grami z gamepassa/ ps extra, bo wiadomo, one znikają i potem trzeba płacić dodatkowy $$, żeby je ukończyć, dlatego nigdy nie przekonam się do abonamentów tego typu na dłużej. Ale Callisto czy Ragnarok to oczywiście top prio :D. Dlatego najciekawsze gry z takich usług zwyczajnie kupuje, chociaż z drugiej strony nigdy nie zdarzyło mi się zwlekać tak długo z przechodzeniem czegoś, że zniknęło z abonamentu. I tak jak mówisz, są gierki które trzeba mieć day one i zagłosować portfelem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Jułtubery pudełka już podstawali, są jakieś wycieki gameplayów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi