Skocz do zawartości

The Callisto Protocol

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 128,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wstępie od razu zaznaczę, że jest to tytuł, z którym bawiłem się chyba najlepiej z tegorocznych premier (no, może na równi z A Plague Tale: Requiem), co absolutnie nie jest jednoznaczne z "najlepsz

• będzie normalna premiera na Xboxy i PC w tym samym czasie co na PS4 i PS5. Czasowa ekskluzywność obejmuje tylko możliwość zrobienia preordera xd 

Opublikowano

Na reddicie też pierwsze osoby mają już swoją kopię.

eb99c26w8f1a1.jpg

Opublikowano

Proszę dać mi, mam horom curke i chce już zagrać

Opublikowano

Ja tam wolę poczekać na Day 1 patcha. Granie dzisiaj przed premierą w cokolwiek to sport ekstremalny.

Opublikowano

W ogóle ciekawe, czy na tej płycie gra jest, bo na XBOXie to z tym słabo ostatnio :reggie:

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał:

W ogóle ciekawe, czy na tej płycie gra jest, bo na XBOXie to z tym słabo ostatnio :reggie:

Jest. :newell:

Czas uważać na spoilery. Pierwsze materiały już trafiły na YT.

Opublikowano

Myślałem, że premierę przesunęli :obama: przez to "o nieee"

Opublikowano

Day one patch 27gb :frog: No to pograne w dzień premiery.

Opublikowano

O 23:59:59 klikanie Play piękny kawalerze :problem: patch się pobiera przed premierą.

Opublikowano

Oby szanowny kierownik sklepu PB zadbał o klienta i wysłał z odpowiednim wyprzedzeniem. :nosacz3:

Opublikowano
Cytat

The Callisto Protocol's season pass will include extra death animations for the protagonist Jacob and the enemies he faces, it's been confirmed.

The details of the season pass were recently added to the game's Steam Page, listing everything it offers.

https://www.videogameschronicle.com/news/the-callisto-protocols-season-pass-includes-new-player-death-animations/

:reggie:

Opublikowano

Fajnie jakby w DLC pojawiły się postaci z tego słuchowiska Helix Station, obsada tam robi robote (Ironside :obama:).

Opublikowano

Ruchajcie mnie developerzy gierkiowi, wiecie jak?

Opublikowano

Tacy pewni sukcesu...

Nieładnie, chłopaki i dziewczyny, nieładnie.

Opublikowano

Co więcej dodatkowy tryb gry i poziom trudności gry są dostępne jedynie (?) w SP:

Riot Bundle: Venture into a previously undiscovered area of Black Iron Prison and battle through waves of brutal enemies. Gather credits to upgrade your weapons, or forge new ones, and survive the onslaught as long as you can in Riot, an all-new mode. The Riot Bundle also includes twelve new enemy death animations and the Engineer Skin Collection.
Contagion Bundle: Discover the ultimate survival horror experience with a new mode, Contagion. With reduced ammo and health drops, a customized difficulty and permadeath – there are no second chances to escape Black Iron Prison or the horrors lurking beneath the surface of Callisto. The Contagion Bundle also includes thirteen new Jacob death animations and the Watchtower Skin Collection.

No kurwa słabo coś.
Opublikowano

Czy oni przypadkiem nie chcą wspierać tej gry przez 5 lat? Takimi gównami jak w Season Passie?