creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 33 minuty temu, Nyu napisał: Gra się obroni ocenami i wszyscy zakupią, zapominając że się zjebani xD Oby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Pomimo wylanego gówna wierzę w chłopaków i mam lekki hajp na grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 DLcki do takich gier, stricte single player 10h experiejs, bleh, nie spodziewałem się, że nowe studio zacznie od takiego rozlewu gówna... Jeszcze rozumiem, jakby to było samo story dlc, ale inne pierdoły - no mogli sobie odpuścić i robić drugą część po prostu, albo dodatek standalone. I tak kupię jak recki będą ok, bo uwielbiam te klimaty, ale zjebali po całośći z tymi animacjami :D. W dniu 24.11.2022 o 12:39, Bigby napisał: Przecież te praktyki są w branży od 10-15 lat. Ostatnio jest ich mniej, nieco mniej niż generacje temu, przynjamniej w grach single player. Tym bardzije boli, że "nowi" gracze typu to studio od Callistio zaczęli od takich dumnych praktyk, to już mogli to SP zapowiedzieć po releasie :D. Marketingowców, czy ktokolwiek to wydał, powinni jak najszybciej spakować w kartony i wysłać do EA :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 (edytowane) Panowie, skąd preorder brać najlepiej, żeby gra była najszybciej, nie jestem w temacie. Oczywiście wersja fizyczna. Edytowane 25 listopada 2022 przez Wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Tym bardzije boli, że "nowi" gracze typu to studio od Callistio zaczęli od takich dumnych praktyk, to już mogli to SP zapowiedzieć po releasie :D. Dokładnie. Teraz co by nie robili to i tak odbije im się to czkawką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 To bardziej wina wydawcy, firmy KRAFTON, a nie samego Striking Distance. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Godzinę temu, Wolny napisał: Panowie, skąd preorder brać najlepiej, żeby gra była najszybciej, nie jestem w temacie. Oczywiście wersja fizyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Przeglądał ktoś trofea ? Jest coś za przejście na wyższym poziomie trudności ? Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Cos tam bylo, ze trofea beda bardzo wymagajace Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 A jest faktycznie coś za przejście na Maximum Security difficulty, ciekawe czy to najwyższy do odblokowania czy dostępny od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 najlepiej zeby bylo od razu i sie stackowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Dostępny od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 No to super - survival horrory zawsze gram od razu na najwyższym dostępnym, wiec zajebiście, że nie muszę najpierw przechodzić na Normalu, żeby odblokować jakiś Nightmare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Gdzieś czytałem, że recenzje w dniu premiery. Tylko nie panikujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 (edytowane) Na YT latają już lets playe jprdl. To chociaż autora mozna o odczucia zapytać i nie czekać na recki w dniu premiery xD Edytowane 25 listopada 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Godzinę temu, Szermac napisał: Na YT latają już lets playe jprdl. To chociaż autora mozna o odczucia zapytać i nie czekać na recki w dniu premiery xD Włśnie obczaiłem kontrolnie pare sekund na yt i albo oślepłem albo nie ma dynamicznego oświetlenia bo npc cieni nie maja tylko w specjalnie oswietlonych miejscach rzucaja cień Jakby ktoś dokladnie oglądał letsplay to niech sie wypowie na ten tema będe wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Godzinę temu, Szermac napisał: Na YT latają już lets playe jprdl. To chociaż autora mozna o odczucia zapytać i nie czekać na recki w dniu premiery xD Mi nawet gdzies mignelo jak jakis Polak na grupie fb pisal ze gre juz skonczyl, ale zdaje sie ze nie ma jeszcze patcha day1 dostepnego wiec podobno bylo troche bugow. Znowu bedzie trzeba przegladac neta z zamknietymi oczami przez najblizsze 2 tygodnie :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 (edytowane) 12 minut temu, smoo napisał: przez najblizsze 2 tygodnie Tydzień no ale tak czy siak lipa Edytowane 25 listopada 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 375 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 Dżizas, przewrażliwieni na te spoilery jesteście trochę. W grę się gra, z płyty się instaluje na dysk, cyfra jest w gigabajtach liczona, a pistoletem się strzela. O NIE, NIE PSUJ MI GRY Polecam doinstalowanie wtyczki blokującej spoile do przeglądarki, bo już w przypadku Ragnaroka ten płacz o spoilery był nieznośny, tutaj zaczyna się to powtarzać po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 1 minutę temu, Bzduras napisał: Dżizas, przewrażliwieni na te spoilery jesteście trochę. W grę się gra, z płyty się instaluje na dysk, cyfra jest w gigabajtach liczona, a pistoletem się strzela. O NIE, NIE PSUJ MI GRY Polecam doinstalowanie wtyczki blokującej spoile do przeglądarki, bo już w przypadku Ragnaroka ten płacz o spoilery był nieznośny, tutaj zaczyna się to powtarzać po raz kolejny. Spoiler W grze się ginie. Często brutalnie. Sam obczaiłem trochę początku gry kilka dni temu. Wygląda bardzo zacnie, jak na AAA przystało. Ani trochę nie boję się o recenzje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 408 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 Myśle że będzie w okolicach 8/10 maks 9. Doczekać się nie mogę bo klimat idealnie wchodzi w gust. Później jeszcze ponownie Ishimura i będzie ideolo. A co do DLC to sprawa dość niesmaczna ale mam nadzieje że twórcy po fali krytyki się ogarną Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 Twórcy czy wydawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 751 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 Ja aż kupię to DLC, bo mi ani trochę nie śmierdzi niczym, LOL. Zamiast dodawać niepotrzebne multi i jakieś gówna, będą fajne rzeczy do singla: nowe story, tryb zabawy, śmierci. Nie wiem co w tym złego. A DLC musi być, opłaca się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 1 minutę temu, Nyu napisał: Ja aż kupię to DLC, bo mi ani trochę nie śmierdzi niczym, LOL. Zamiast dodawać niepotrzebne multi i jakieś gówna, będą fajne rzeczy do singla: nowe story, tryb zabawy, śmierci. Nie wiem co w tym złego. A DLC musi być, opłaca się. Oj tak byczq, wlatuje Deluxe Edition day one Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi