Wredny 9 462 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Pięknie to wygląda na PC. Dwójka i trójka dostały jakieś boosty na XSX? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 1 minutę temu, Wredny napisał: Pięknie to wygląda na PC. Dwójka i trójka dostały jakieś boosty na XSX? 60 klatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 (edytowane) Ale jajca, grę można odpalić od 6 rano dopiero, gdzie dokładnie przy kupowaniu w opisie było info o 00:00 xD Edytowane 1 grudnia 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 377 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Ale jajca! A poważnie to kilka dni temu już zaktualizowali strony i nowa godzina widneje tam co najmniej od wczoraj (wcześniej to głowy nie dam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 No i gitara Co jak co, ale wygląda i brzmi zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 1 godzinę temu, Nyu napisał: Ja DS2 na Zealot pyknąłę w ramach przygotowania: No musiałem wrzucić, bo takie piękne, a i w 120 klatkach rusza się wspaniale. Żeby nie było tak różowo, trochę wymęczyłem. Do połowy super - napięcie, klimat, różnorodność. Potem robi się z tego strzelanka z ogromną ilością wrogów w monotonnych lokacjach i coraz więcej sesji, za to krótkich, musiało wpaść, by dotrzeć do finału. Tak czy siak, Callisto Protocol wlatuje. Zzrobienie DS2 na hardcore to jedno z moich najlepiej wspominanych doświadczeń growych. Nie sprawdzłaem trofek w Callisto ale mam nadzieję na podobną (jak nie w podstawce to w DLC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 1 grudnia 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: Kurde, trochę niepokojące to porównanie. Jak mam grać w wykastrowaną z cieni, sterylną gierkę to chyba jednak wybiorę te 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 ku.zwa chetnie bym to ogral, ale ja sie boje takich gier. dla mnie re8 to jest top "horrorow", jakie moge zniesc. pamietam, kiedys skonczylem tego dead space 2 ale to bylo granie po godzine dziennie bo dluzej nie umialem zniesc taki ze mnie lesticle. nawet co do wyczekiwanego rimejku re4 mam obawy. niech ktos potem napisze, jak skonczy, czy slabiaki moga w to grac, czy za gesto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Robicie platynę od razu na najtrudniejszym czy dwa razy będziecie przechodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 A jakie będą poziomy? raczej nie na normal, ale nie mam też ochoty męczyć się z powtarzaniem 20 razy pokoi gdy klimat będzie ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 15 minut temu, Andżej napisał: ku.zwa chetnie bym to ogral, ale ja sie boje takich gier. dla mnie re8 to jest top "horrorow", jakie moge zniesc RE8 Przecież z horroru to tam nic nie zostało. 7 minut temu, Rotevil napisał: Robicie platynę od razu na najtrudniejszym czy dwa razy będziecie przechodzić? Survival horrory zawsze zaczynam od najwyższego, dostępnego poziomu trudności - to mi pomaga we wczuwce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Standardowe easy, normal, hard (inaczej nazwane, ale na to samo wychodzi). Każdy pisze, że już normal jest wymagający i można bardzo szybko zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 377 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 1 minutę temu, Wredny napisał: RE8 Przecież z horroru to tam nic nie zostało. I niektórym tyle wystarczy, nie każdy ma tolerancję jak Berion, żeby mówić, że to tylko piksele na ekranie i nie ma czego się bać. I co zrobisz? No nic, wyżej dupy nie podskoczy. Przynajmniej zna swoje limity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Nie no ja rozumiem, sam w RE7 srałem po gaciach, ale ósemkę z klimatu obdarto i oprócz paru momentów (z naciskiem na domek z lalkami) to tam nie bardzo cokolwiek straszyło. Tak czysto obiektywnie patrząc, bez pozowania na człowieka ze stali - nie porównuj mnie do gościa z autyzmem, który zamiast obrazów, postaci i zdarzeń, widzi skrypty i linijki kodu jak Neo w Matrixie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Nieważne jak słabe było RE8 to miało momenty dosyć "niepokojące". Po co dyskutować czy to powinno kogoś straszyć czy nie, raczej można spokojnie powiedzieć że zamysł twórców został u kolegi uzyskany. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 2 godziny temu, Bigby napisał: uuuu... @creatinfreak 60fps chyba spierdoli Ci ostro klimacik... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Prawda ze cyfra od 6:00 dostępna dopiero ? Jeżeli tak czym to podyktowane jest Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 707 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 51 minut temu, Andżej napisał: pamietam, kiedys skonczylem tego dead space 2 ale to bylo granie po godzine dziennie bo dluzej nie umialem zniesc No ja wolę takie, gdzie mam giwere, pałę i mogę się bronić niż chowanie się przed nieśmiertelnymi przeciwnikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 4 minuty temu, drozdu7 napisał: No ja wolę takie, gdzie mam giwere, pałę i mogę się bronić niż chowanie się przed nieśmiertelnymi przeciwnikami To samo. W deadspace czy residenty gram i jest git. W outlast czy inne visage to nie idzie grać przez tą bezradność. 20 minut temu, PiPoLiNiO napisał: uuuu... @creatinfreak 60fps chyba spierdoli Ci ostro klimacik... Nie bój się. I tak to będzie dobrze wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 23 minuty temu, Banan91PL napisał: Prawda ze cyfra od 6:00 dostępna dopiero ? Jeżeli tak czym to podyktowane jest Prawda i nie wiem czym Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 (edytowane) Ogarnia ktoś czy jak się kupuje na steam i oddaje, to zwrot wraca na kartę którą się płaciło czy też do portfela steam? Bo nie wiem czy ryzykować odbicie. Edytowane 1 grudnia 2022 przez PiPoLiNiO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 To nawet lepiej, że się wstrzymałem i czekam na recki. Zawiódłbym się gdybym tak jak teraz wrócił z pracy z myślą, że zaraz odpalam a tu benc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 1 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2022 Jakie odbicie Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi