Skocz do zawartości

The Callisto Protocol

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 128,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wstępie od razu zaznaczę, że jest to tytuł, z którym bawiłem się chyba najlepiej z tegorocznych premier (no, może na równi z A Plague Tale: Requiem), co absolutnie nie jest jednoznaczne z "najlepsz

• będzie normalna premiera na Xboxy i PC w tym samym czasie co na PS4 i PS5. Czasowa ekskluzywność obejmuje tylko możliwość zrobienia preordera xd 

Opublikowano

Jezu, nie strasz, już widziałem planszę z żółtym tłem oczami wyobraźni :notlikethis:

Opublikowano

Kimiko :wub:

Fd1qxuGWAAArN-j?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

No, ale ostatnio był gameplay i w ruchu to już nie było szału takiego, szczególnie te momenty ze zjazdem w wodzie czy strzelanie do przeciwnika. Wystarczy pojechać te kilkanaście postów w górę i zobaczyć reakcje, a te nie były najlepsze. Bullshoty i trailery zawsze były piękne.

Oczywiście również liczę, że dowiozą i będzie szał pał i poprawią jeszcze sporo do tego czasu, sam wchodzę w to day 1.

Opublikowano
35 minut temu, Patricko napisał:

No, ale ostatnio był gameplay i w ruchu to już nie było szału takiego, szczególnie te momenty ze zjazdem w wodzie czy strzelanie do przeciwnika. Wystarczy pojechać te kilkanaście postów w górę i zobaczyć reakcje, a te nie były najlepsze. Bullshoty i trailery zawsze były piękne.

Oczywiście również liczę, że dowiozą i będzie szał pał i poprawią jeszcze sporo do tego czasu, sam wchodzę w to day 1.

No popatrz, a gameplay przed tym z Gamescomu był jak najbardziej w porządku i oprócz framerate'u ludzie byli zachwyceni.

Także nie ma co oceniać gry po 2-3 minutach rozgrywki, bo widzę że teraz nagle wszystkim włączył się pesymizm.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Sony zapłaciło za ekskluzywny dostęp do dlc na 48 godzin przed premierą, trzeba szybko kupić ps5 bo normalnie rozpierdalają ostatnio konkurencję tymi bonusami
XDDDDD

Edytowane przez number_nine

Opublikowano
17 godzin temu, Bigby napisał:

Także nie ma co oceniać gry po 2-3 minutach rozgrywki, bo widzę że teraz nagle wszystkim włączył się pesymizm.

Pamięć złotej rybki. Nawet tamten gameplay byl super. Nie wiem o co tym graczykom chodzi.

Opublikowano

Na tym trailerze 4k wygląda dużo lepiej niż Dead Space. Ten tytuł wzbudził moje zainteresowanie w przeciwieństwie do DS. Targetuje się na niego, kiedy wychodzi,bo wątku nie czytałem jeszcze?:reggie:

Edytowane przez Szajka

Opublikowano
37 minut temu, Szermac napisał:

2 Grudnia chyba

Ideolo pod święta, kiedy jest wolny czas. Z rodziną się posiedzi za dnia, a basior będzie pełny frykasow,mak będzie w zębach strzelał i wieczorkiem kiedy żona będzie spala,to ja w sluchaweczkach  i z kieliszeczkiem zimnej wódeczki będę chłonął ten zacnie zapowiadający się tytuł :sir:

Opublikowano

FeXyLCyXkAIJGKY?format=jpg&name=medium

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

FeZsKqoXEAAoOKN?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

12-14h, czyli u mnie będzie pewnie ponad 20 z lizaniem ścian i powolnym chodzeniem z wyciągniętą latarką i kupą w majtach :sweat:
Idealna długość czysto singlowej giereczki - nie mogę się doczekać :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał:

12-14h, czyli u mnie będzie pewnie ponad 20 z lizaniem ścian i powolnym chodzeniem z wyciągniętą latarką i kupą w majtach :sweat:
Idealna długość czysto singlowej giereczki - nie mogę się doczekać :banderas:

Zawsze ktoś musi napisać posta tego typu jak jest info o czasie gry. Zawsze są też użyte słowa lizanie ścian. ZAWSZE. 

Opublikowano

A i tak potem z 12-14 wychodzi 10 z lizaniem ścian i 15 dla kogoś, kto chyba nie umie grać.

Opublikowano

Bez kitu. Zawsze gram dokładnie i powoli i kończę grę dość szybko A później wchodzę na forum i ludzie mają 20h więcej ode mnie i zastanawiam się jakim cudem :wujaszek: