20inchDT 3 361 Opublikowano 22 listopada 2022 Autor Opublikowano 22 listopada 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: Nowe Pokemony to już mem, Bayonetta niewiele lepsza Gdzie poki, a gdzie bayo. Platinum się nie popisało (osobiscie zwalam wine na n-smiecia), ale poki to po prostu niedokonczona gra. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 29 minut temu, 20inchDT napisał: Gdzie poki, a gdzie bayo. Platinum się nie popisało (osobiscie zwalam wine na n-smiecia), ale poki to po prostu niedokonczona gra. Bayo z tym 480p w handheldzie i pływającym fpsem 20-60 w porównaniu do B2 trochę trąci niekompetencją Platynowych. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 listopada 2022 Autor Opublikowano 22 listopada 2022 Teraz, Bigby napisał: Bayo z tym 480p w handheldzie i pływającym fpsem 20-60 w porównaniu do B2 trochę trąci niekompetencją Platynowych. Gierki na switcha moga spasc jeszcze nizej i to first party xd. Jakby zrobili bezpieczny sequel to by wygladało jak dwojka, ale przyzywanie demonow i większa skala potyczek zarżnęła tę konsolę. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Sama gra może być średniakiem ale soundtrack jest konkretny Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 30 listopada 2022 Opublikowano 30 listopada 2022 Wiadomo o której ten Warhammer ma być dzisiaj w UGP? Bo bym jeszcze pyknął chwile przed meczem. edit: Dobra, o 19 ma być. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 To w ogole ma byc na XSX? Myslalem ze premiera równoczesnie a dzis konsola nie znajduje mi tego nawet w sklepie MS. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 Teraz, pawelgr5 napisał: To w ogole ma byc na XSX? Myslalem ze premiera równoczesnie a dzis konsola nie znajduje mi tego nawet w sklepie MS. tak, ale będzie później. Kilka miesięcy temu to ogłosili, że wersja na konsole bedzie dodatkowo opóźniona 1 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 17 maja 2023 Opublikowano 17 maja 2023 Pograłem w to chwilę na PC i jak dla mnie to straszna lipa. Taki kolejny redfall na pierwszy rzut oka. Ale ja nie przepadam za takimi grami i odpalone na PC na niskich ustawieniach wygląda brzydko. Nie wiem, może dalej to się jakoś rozwija ale mnie do siebie gra nie przekonała. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Ktoś grał w to coś wiecej na xboxie? Bo troche sceptycznie podchodzę do coopowej strzelanki na konsoli. Vermintide 2 sporo ogrywałem i feeling bicia szczurków był pierwsza klasa, ale tam pierwsza role grała broń biała a nie pif paf Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Bierzesz Zealota i siekasz wszystko jak leci, okazjonalnie strzelając do niektórych specjalistów. W grze są tylko 4 klasy i tylko w jednej jest nacisk na używanie broni palnej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi