Skocz do zawartości

Star Wars (seriale) - Disney+

Featured Replies

• Odpowiedzi 583
  • Wyświetleń 46,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Didney werl jest coraz bardziej w dupie więc albo wezmą się za robotę albo za chwilę będzie podział całego korpo na mniejsze kawałki.   Ed. Na tt julki się zesrały, po anulowaniu serial

• Nie da się czytać tych twoich postów.

• JaskinieTerrigenoweMarvela
    JaskinieTerrigenoweMarvela

https://youtu.be/deyXEKKFEu8   Ocena ,,Akolity" w skali globalnej to istny dramat. Nic więcej nie da się dodać, nic. To kurłaaa p*******y rant i boty, którego do tej pory jeszcze nie było. U

Opublikowano
8 hours ago, funditto said:

Tamten zapamiętałeś dobrze, ale zobacz odcinek z tego tygodnia i zrozumiesz o co mi chodziło i czemu mnie ten odcinek zdenerwował 

Ok obejrzałem i rozumiem. Co za bullshit

Opublikowano

Skończyłem pierwszy sezon Mando. Jest jakaś kolejność pozostałych? Bo gdzieś czytałem, że coś trzeba przed 3 sezonem obejrzeć? Ale drugo luz?

Opublikowano
42 minutes ago, Basior said:

Skończyłem pierwszy sezon Mando. Jest jakaś kolejność pozostałych? Bo gdzieś czytałem, że coś trzeba przed 3 sezonem obejrzeć? Ale drugo luz?

Przed trzecim Book of Boba Fett warto obejrzeć

Opublikowano

No jakis bialy, meski zlol do je.bania przez caly serial.

Ilosc sromu jak dla mnie niestrawna. Szkoda, bo aszoka fajna postac z czasow clone wars.

Opublikowano

Spoko ale widzę postacie z kreskówek bajek itp i się zastawiam czy to całkiem nowa postać czy już istniejąca wcześniej w uniwersum. 

Opublikowano
W dniu 7.04.2023 o 06:58, funditto napisał:

Tamten zapamiętałeś dobrze, ale zobacz odcinek z tego tygodnia i zrozumiesz o co mi chodziło i czemu mnie ten odcinek zdenerwował 

Sama sytuacja była mocno ambiwalentna dla mnie, ale i tak musiało to nastąpić, bo 

Spoiler

Din nie nadaje się do rządzenia nikim. Nie mówiąc o zgrai skłóconych najemników.

Opublikowano

Skończyłem drugi sezon Mando i naprawdę spoko, chociaż pierwszy był lepszy. Czuję, że niepotrzebnie kombinują... Jakoś nie wiem po co następny sezon? Ale dwa poziomy albo trzy od trylogii 7-9. Zwlaszcza syfu w postaci 8. Aż szczypie jak oni to mogło tak popsuć wtedy...

Ale chyba chwilę przerwę, bo jakoś Boba mnie średnio kusi, a jak ekolega pisał, wypada.

Opublikowano

Trzeci sezon Mando to już chyba sami twórcy nie wiedzą po co kręcą, chyba dla samego kręcenia. Nie widzę jakiegoś punktu zaczepienia, w sumie to o ch$j chodzi w tym sezonie to nie wiem.

W ostatnim odcinku olaboga, ten motyw z imprezą u Jacka Blacka no żenada. Przypomniał mi się moty tego kolorowego gangu motocyklowego z Boba Feta (żenada).

Opublikowano

Eh tak czułem, że będzie. Ja nie mogę przez Bobę przejść, a staram się bo Mando, a tu słyszę, że kupa będzie...

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał:

Okazało się że Jabba żyje :) 

Somehow Palpatine Returned Somehow GIF - Somehow Palpatine Returned Somehow  Palpatine - Discover & Share GIFs

znowu to zrobią xDDDDDDD

Opublikowano

Długie, ale ja bawiłem się świetnie.

Trylogia jar jarowa też pięknie przedstawiona.

Tu w ogóle jak kogoś z 3 razy nie zabiją to zyje. Zawsze można dowalić klona, syna, brata bliźniaka później. Ale tak, fani są źli.

Opublikowano

a mi trochę dygnął w najnowszym odcinku Mando

tylko tak trochę słabo, że 6 na 8 epizodów to było takie mocne 5/10 i 2 kozackie epizody nie wiosny nie czynią

Opublikowano

Faktycznie najsłabszy sezon, ale pomijając 6 odcinek i tak bawiłem się dobrze, a odcinek 7 faktycznie najlepszy w tym sezonie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Elo melo

image.thumb.png.756f08a0853f360735cbd00632b8efa0.png

ktoś moze szukał kto jest autorem tych artów z końcówek mando?

I druga sprawa; są jakieś DOBRE i OBŁĘDNIE wygladające komiks SW?

Art na poziomie właśnie tych conceptów z mando <3

:gachigasm:

Opublikowano
Godzinę temu, Banny napisał:

Elo melo

image.thumb.png.756f08a0853f360735cbd00632b8efa0.png

ktoś moze szukał kto jest autorem tych artów z końcówek mando?

I druga sprawa; są jakieś DOBRE i OBŁĘDNIE wygladające komiks SW?

Art na poziomie właśnie tych conceptów z mando <3

:gachigasm:

https://www.slashfilm.com/570608/the-mandalorian-concept-art/

Opublikowano

Podobało mi się to zakończenie. Rozwinęli wątek samych mandalorian i można

Spoiler

wrócić do koncepcji z pierwszego sezonu.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy odcinek Ashoki no taki se. Miał swoje momenty, szczególnie początek, ale i sporo głupotek nawet jak na Star Warsy. Oby dalej było lepiej