Skocz do zawartości

Star Wars (seriale) - Disney+

Shankor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak naprawdę, to o wiele większą frajdę niż miałbym kiedykolwiek z oglądania tego shitu, mam z oglądania krytyków na YT, którzy cisną po tym serialu jak po burej szmacie. Odpalam sobie do obiadku Critical Drinkera albo Drwala Rębajło i przynajmniej mam niezły kabaret, przy okazji poznając w skrócie fabułę serialu i nie nabijając im żadnych wyświetleń. 

• Plusik 1
  • This 2

No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej.

I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf.

36 minut temu, Sebas napisał(a):

No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej.

I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf.

Prawda, ale w przypadku Akolity sprawa była przesądzona na długo przed premierą serialu, wystarczyło śledzić kto pisze scenariusz, kto reżyseruje, jaki mają w tym cel i co myślą o fanach SW. Po starcie show opinie zwykłych widzów potwierdziły wszystkie obawy, więc to serio nie jest tylko kwestia ślepej wiary w to co mówią eksperty z jutjuba.

Samemu nie mam zamiaru przeznaczać na ten syf nawet 5 sekund mojego życia, bo nie potrzebuję większego potwierdzenia, że serial mi się nie spodoba. Tak samo nie muszę próbować odchodów, żeby mieć pewność, że mi nie zasmakują. 

W dniu 12.06.2024 o 13:14, Shen napisał(a):

Oglądaj, wyświetlenia się muszą disneyowi zgadzać, żeby mogli ogłosić kolejny sukces.

dzięki za pozwolenie

teraz to mi się nie chce 

PS natrzaskałeś tu o tym więcej postów niż ktokolwiek inny, wliczasz się do "fanow" bardziej niż ja co olałem to po pierwszym epie i mam w dupie ten produkt, tak że tego

W dniu 12.06.2024 o 13:40, YETI napisał(a):

Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW?

W sumie wszystko co do tej pory wyszło to arcydzieło w porównaniu do tego wysrywu. Boba Fett taki sobie ale miał jeden fajny odcinek z mando

No ja nie wiem czy lepiej :dafuq: nie pamiętam żebym przez ostatnie lata obejrzał coś równie głupiego jak czwarty odcinek Alkoholity. Rzeczy się dzieją żeby się działy, grupka Jedi to banda kretynów, szukają swojego kumpla w lesie przy pomocy stworka, który wygląda jak wydra w stroju mechanika :reggie: jest też walka z wielką ćmą z drzewa, dialogi takie, że z żenady wykręca kręgosłup. Ciężko uwierzyć, że przy serialu pracują ludzie zdolni do podpisania się i wiązania butów. 

• Plusik 1
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Czwarty odcinek podobno już dużo lepiej, tylko zaimkarzy wprowadzili. :niki:

No to faktycznie lepiej :kekw:

Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+

• Plusik 1
2 godziny temu, Josh napisał(a):

Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+

Po Last Jedi reszta (czyli w sumie ostatni epizod, bo seriale to jest kau straszny) juz tylko z wypozyczalni.