Josh 4 327 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Czyli będzie jak z velmą od hbo. Każdy nienawidzi ale cyferki się zgadzają więc pyk sezon 2 w drodze. Dzięki chłopaki za zabicie sw Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Velme zrobili 2 sezony na raz. Nie nabijam im d+. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Tak naprawdę, to o wiele większą frajdę niż miałbym kiedykolwiek z oglądania tego shitu, mam z oglądania krytyków na YT, którzy cisną po tym serialu jak po burej szmacie. Odpalam sobie do obiadku Critical Drinkera albo Drwala Rębajło i przynajmniej mam niezły kabaret, przy okazji poznając w skrócie fabułę serialu i nie nabijając im żadnych wyświetleń. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej. I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 36 minut temu, Sebas napisał(a): No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej. I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf. Prawda, ale w przypadku Akolity sprawa była przesądzona na długo przed premierą serialu, wystarczyło śledzić kto pisze scenariusz, kto reżyseruje, jaki mają w tym cel i co myślą o fanach SW. Po starcie show opinie zwykłych widzów potwierdziły wszystkie obawy, więc to serio nie jest tylko kwestia ślepej wiary w to co mówią eksperty z jutjuba. Samemu nie mam zamiaru przeznaczać na ten syf nawet 5 sekund mojego życia, bo nie potrzebuję większego potwierdzenia, że serial mi się nie spodoba. Tak samo nie muszę próbować odchodów, żeby mieć pewność, że mi nie zasmakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 18 godzin temu, YETI napisał(a): Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW? Clone Wars, Bad Batch i Rebels warto. Mandalorian 3 sezon okropny, Ashoka też taka sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Manadalorian tylko dwa sezony, i uznać ze po ostatnim odcinku serial się skończył. A z Ashoki jedna scena dobra Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Jest recka od critical drinkera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 12.06.2024 o 13:14, Shen napisał(a): Oglądaj, wyświetlenia się muszą disneyowi zgadzać, żeby mogli ogłosić kolejny sukces. dzięki za pozwolenie teraz to mi się nie chce PS natrzaskałeś tu o tym więcej postów niż ktokolwiek inny, wliczasz się do "fanow" bardziej niż ja co olałem to po pierwszym epie i mam w dupie ten produkt, tak że tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Takie produkty trzeba jebać wszędzie i z całą mocą, a nie udawać że Disnejowi wyszedł średniaczek i czekac grzecznie na kolejną papkę. Więc bardzo dobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca W dniu 12.06.2024 o 13:40, YETI napisał(a): Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW? W sumie wszystko co do tej pory wyszło to arcydzieło w porównaniu do tego wysrywu. Boba Fett taki sobie ale miał jeden fajny odcinek z mando Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Z Boby obejrzeć sobie sceny z Tuskenami i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Czwarty odcinek podobno już dużo lepiej, tylko zaimkarzy wprowadzili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca No ja nie wiem czy lepiej nie pamiętam żebym przez ostatnie lata obejrzał coś równie głupiego jak czwarty odcinek Alkoholity. Rzeczy się dzieją żeby się działy, grupka Jedi to banda kretynów, szukają swojego kumpla w lesie przy pomocy stworka, który wygląda jak wydra w stroju mechanika jest też walka z wielką ćmą z drzewa, dialogi takie, że z żenady wykręca kręgosłup. Ciężko uwierzyć, że przy serialu pracują ludzie zdolni do podpisania się i wiązania butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Wszedzie w necie info, ze 4 odcinek jeszcze slabszy od 3 poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2 godziny temu, Shen napisał(a): Czwarty odcinek podobno już dużo lepiej, tylko zaimkarzy wprowadzili. No to faktycznie lepiej Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Akolita <3 To już jest takim guwnem, że każdy nowy odcinek to będzie CELEBRACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2 godziny temu, Josh napisał(a): Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+ Po Last Jedi reszta (czyli w sumie ostatni epizod, bo seriale to jest kau straszny) juz tylko z wypozyczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Kiedyś to były star warsy a teraz to w większości tylko gówno jebane Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Disney ma znakomity tydzień Edytowane 21 Czerwca przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca W Disneju pracują rasiści i pedofile?? Czekaj, zrobię najbardziej zdziwoną minę na jaką mnie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi