Skocz do zawartości

Star Wars (seriale) - Disney+

Shankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli będzie jak z velmą od hbo. Każdy nienawidzi ale cyferki się zgadzają więc pyk sezon 2 w drodze. Dzięki chłopaki za zabicie sw :)

Opublikowano

Tak naprawdę, to o wiele większą frajdę niż miałbym kiedykolwiek z oglądania tego shitu, mam z oglądania krytyków na YT, którzy cisną po tym serialu jak po burej szmacie. Odpalam sobie do obiadku Critical Drinkera albo Drwala Rębajło i przynajmniej mam niezły kabaret, przy okazji poznając w skrócie fabułę serialu i nie nabijając im żadnych wyświetleń. 

• Plusik 1
  • This 2
Opublikowano

No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej.

I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf.

Opublikowano
36 minut temu, Sebas napisał(a):

No niby możesz ale ci youtuberzy też czasami robią w chuja i dramatyzują. Lubię sobie sam obejrzeć a nie mieć podane na tacy do śmiechu. Potem czytam właśnie takie posty, gdzie ktoś tylko małpuje co jutjuber powiedział, zero wartości dodanej.

I nic tym chujkom nie trzeba nabijać, wtf.

Prawda, ale w przypadku Akolity sprawa była przesądzona na długo przed premierą serialu, wystarczyło śledzić kto pisze scenariusz, kto reżyseruje, jaki mają w tym cel i co myślą o fanach SW. Po starcie show opinie zwykłych widzów potwierdziły wszystkie obawy, więc to serio nie jest tylko kwestia ślepej wiary w to co mówią eksperty z jutjuba.

Samemu nie mam zamiaru przeznaczać na ten syf nawet 5 sekund mojego życia, bo nie potrzebuję większego potwierdzenia, że serial mi się nie spodoba. Tak samo nie muszę próbować odchodów, żeby mieć pewność, że mi nie zasmakują. 

Opublikowano
18 godzin temu, YETI napisał(a):

Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW?

Clone Wars, Bad Batch i Rebels warto.

Mandalorian 3 sezon okropny, Ashoka też taka sobie :/

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 12.06.2024 o 13:14, Shen napisał(a):

Oglądaj, wyświetlenia się muszą disneyowi zgadzać, żeby mogli ogłosić kolejny sukces.

dzięki za pozwolenie

teraz to mi się nie chce 

PS natrzaskałeś tu o tym więcej postów niż ktokolwiek inny, wliczasz się do "fanow" bardziej niż ja co olałem to po pierwszym epie i mam w dupie ten produkt, tak że tego

Opublikowano

Takie produkty trzeba jebać wszędzie i z całą mocą, a nie udawać że Disnejowi wyszedł średniaczek i czekac grzecznie na kolejną papkę. Więc bardzo dobrze robi.

Opublikowano
W dniu 12.06.2024 o 13:40, YETI napisał(a):

Mandalorian, Andor, Ashoka, coś jeszcze jest wartego aby poświęcić temu czas ze świata SW?

W sumie wszystko co do tej pory wyszło to arcydzieło w porównaniu do tego wysrywu. Boba Fett taki sobie ale miał jeden fajny odcinek z mando

Opublikowano

No ja nie wiem czy lepiej :dafuq: nie pamiętam żebym przez ostatnie lata obejrzał coś równie głupiego jak czwarty odcinek Alkoholity. Rzeczy się dzieją żeby się działy, grupka Jedi to banda kretynów, szukają swojego kumpla w lesie przy pomocy stworka, który wygląda jak wydra w stroju mechanika :reggie: jest też walka z wielką ćmą z drzewa, dialogi takie, że z żenady wykręca kręgosłup. Ciężko uwierzyć, że przy serialu pracują ludzie zdolni do podpisania się i wiązania butów. 

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Czwarty odcinek podobno już dużo lepiej, tylko zaimkarzy wprowadzili. :niki:

No to faktycznie lepiej :kekw:

Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

Dla mnie pełny bojkot Disneja za to co zrobili z Gwiezdnymi wojnami. Ani złotówki więcej na bilet do kina czy opłacania D+

Po Last Jedi reszta (czyli w sumie ostatni epizod, bo seriale to jest kau straszny) juz tylko z wypozyczalni.