XM. 11 018 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Premiera luty. BEDZIE N A P I E R D A L A N E Szkoda tylko że wygląda gorzej jak wersja Ultimate na PSP sprzed 15 lat 2 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2021 Gra zmierza na duże konsole. Można przenieść do multiplatform. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 9 marca 2023 Autor Opublikowano 9 marca 2023 Jestem mega fanem serii, ale jakoś przez fakt braku wersji fizycznej mocno zwlekałem z zakupem - teraz wpadka promka na xsx i kupiłem i o kurwa - tak się martwiłem o rozgrywkę, że grafika brzydka, że będzie łatwiej: taki chuj jak słonia nos Nadal jest ciężko, nadal nie ma ruszania Arturem w powietrzu i trzeba dokładnie wszytsko wyliczać, nadal jest milion przeciwników z każdej strony, ale na plus 4 poziomy trudności więc dla każdego coś miłego - i dla wyjadaczy i dla chcących poznać grę, ale boją się poziomu trudności. Ponownie genialny ost, fajny deisgn lokacji i przeciwników, no gra się cudownie. Polecam i @Square przenieś temat do multiplatform Cytuj
Homelander 2 208 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Ja grałem kiedyś na PSP i miałem dość po paru minutach Doceniam klasyka, ale chyba są lepsze platformery 2D Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Ostatnio ogrywałem wersje 3d czyli obie części Maximo na PS2. Są nadal super i szkoda że utknęły na PS2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi