Wredny 9 513 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Pierwszy tytuł, który przychodzi mi do głowy, gdy widzę temat o skasowanych grach, to nieodżałowane StarCraft Ghost - ależ ja na to czekałem wraz z moją przerobioną PS2 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Ujawnione właśnie tech demo Simpsons Bug Squad na Dreamcasta. 20 lat przeleżało Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Agent i Scalebound to powinny być w logo tego tematu Co do zamkniętych studiów, to najbardziej bolało mnie wcześniej wspomniane Evolution. Jak ja uwielbiałem ich gry... WRC do dziś wspominam jako jedne z najlepszych rajdów, MotorStorm genialna arkadówka w pięknych klimatach, no i wisienka na torcie czyli DriveClub, cóż to był za wspaniały simcade. Mieli ciężki start na PS4, ale ilość zawartości którą dodali zmiażdżyła. Nie wiem o co poszło, że ich zamknęli, ale słaby start na pewno nie mógł być powodem. To se już newrati Bolało mnie też, gdy EA kupiło Criterion. Również uwielbiałem Burnouty. Do pewnego czasu było spoko, bo ich NfS byly jednymi z lepszych, ale szybko oddelegowali ich do klepania jakiegoś szajsu w Battlefrontach i Battlefieldach, a szkoda... Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 10 minut temu, Patricko napisał: Nie wiem o co poszło, że ich zamknęli W zasadzie większość swojego życia studio było pod kreską - nie zarabiali na swoje utrzymanie, delikatnie mówiąc, plus gigantyczny fuck-up związany z Driveclubem. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Godzinę temu, Patricko napisał: Agent i Scalebound to powinny być w logo tego tematu Co do zamkniętych studiów, to najbardziej bolało mnie wcześniej wspomniane Evolution. Jak ja uwielbiałem ich gry... WRC do dziś wspominam jako jedne z najlepszych rajdów, MotorStorm genialna arkadówka w pięknych klimatach, no i wisienka na torcie czyli DriveClub, cóż to był za wspaniały simcade. Mieli ciężki start na PS4, ale ilość zawartości którą dodali zmiażdżyła. Nie wiem o co poszło, że ich zamknęli, ale słaby start na pewno nie mógł być powodem. To se już newrati Bolało mnie też, gdy EA kupiło Criterion. Również uwielbiałem Burnouty. Do pewnego czasu było spoko, bo ich NfS byly jednymi z lepszych, ale szybko oddelegowali ich do klepania jakiegoś szajsu w Battlefrontach i Battlefieldach, a szkoda... Rdzenni pracownicy Criterion juz dawno odeszli ze swojego studia i to widac po ich ostatnich produkcjach. Odpalony ostarnio burnout 3 takedown na ps2 utwierdził mnie w przekonaniu ze to jest chyba najlepsze co ta firma zrobiła. Dalej ta gra bawi tak jak kiedyś i ciężko sie od niej oderwac. Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Niedługo będziemy mówić o Codemasters, jeśli tylko dojdzie do przejęcia przez EA. Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 R E D A K T O R Z Y ppe chyba czytają forum, bo dziwnie zbiegło się w czasie: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi