Skocz do zawartości

podsumowanie 2020

Featured Replies

Opublikowano

Nie jestem biegły takze zapodacie swoje listy najlepszych LP mijającego 2020 roku. 

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak na szybko praktycznie z samej końcówki roku. Zajebiście dobry rok jeżeli chodzi o wydawnictwa gorzej z koncertami ale styczeń i luty miałem intensywny to nie płaczę.

• Było kilka dobrych płyt w tym roku:                   Wspomn

• Chujowy rok. Żaden dobry album nie przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Chujowy rok. Żaden dobry album nie przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Tak na szybko co mi do głowy przychodzi to epka post human survival horror BMTH, ultra mono Idles i debiut Nova Twins. Nowe Deftones też było fajne całkiem, ale jakoś w pamięć mi nie zapadło.

Opublikowano

Lorn & Dolor - Zero Bounce 

Opublikowano

Tak na szybko praktycznie z samej końcówki roku. Zajebiście dobry rok jeżeli chodzi o wydawnictwa gorzej z koncertami ale styczeń i luty miałem intensywny to nie płaczę.

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Kiepski rok, nic ciekawego. Liczyłem na nowy album Warbringer ale jest po prostu kiepski biorąc pod uwagę ich ostatnie dokonanie.

Moja topka w tym roku to Toxic Holocaust: Primal Future. Cokolwiek wyszedł w październiku 2019 ale dopiero w tym roku odsłuchałem.

Opublikowano

Było kilka dobrych płyt w tym roku:

Wspomniany wyżej Akhlys - Melinoë, cudowny Faceless Burial - Speciation; i pewnie coś jeszcze by się znalazło.